Cultuur in Verenigde Arabische Emiraten met andere singlesCultuur in Verenigde Arabische Emiraten, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Cultuur in Verenigde Arabische Emiraten: vakanties met singles van jouw leeftijd

Cultuur in Verenigde Arabische Emiraten met andere singles. Beleef Verenigde Arabische Emiraten tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Grenzend aan Saoedi-Arabië, Sharjah en Oman liggen de Verenigde Arabische Emiraten, voorheen vooral bekend als oliestaat, tegenwoordig vooral bekend door Dubai, een van de zeven emiraten, als ideale luxueuze zon-, zee- en strandvakantie bestemming. Dubai ligt aan de Perzische Golf, waar de zomers met 40 graden heet zijn, maar de maanden oktober tot juni met gemiddeld zo'n 23 graden en een watertemperatuur van 25 graden een ideaal zijn voor een zonovergoten single winterzonvakantie. Bekijk ons aanbod singlereizen naar Dubai!

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis HBO+ Luxe in het zonnige Dubai

Occidental Al Jaddaf hotel

Dubai is een unieke bestemming die een perfecte mix biedt van moderne pracht, luxe ontspanning en culturele ervaringen. Het is een plek waar je gegarandeerd een onvergetelijke singlereis zult beleven! Geniet van zon, zee en strand of breng een bezoek aan de Burj Khalifha en de Souk Madinat Jumeirah!

  • 22-39 jaar
  • 25-50 jaar
  • 30-55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Verenigde Arabische Emiraten - Dubai - Dubai
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen