Kerstreizen in India met andere singlesKerstreizen in India, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Kerstreizen in India: vakanties met singles van jouw leeftijd

Kerstreizen in India met andere singles. Beleef India tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Een typische ‘one of a kind’ bestemming. India is wellicht een niet alledaagse bestemming voor single groepsreizen. Toch biedt het land meer dan je vooraf zou verwachten. Denk maar aan de Taj Mahal, de Indiase keuken en het Himalaya gebergte. Maar bovenal de ongekende drukte en een land vol geuren en kleuren. En juist dat maakt India het bezoeken waard! Wil je deze unieke kans niet laten schieten? Wacht dan niet tot morgen!

India is overweldigend 
Het juiste woord bij India is overweldigend. Nergens ter wereld krijg je zoveel indrukken als in India. Neem vooral ook even de tijd om het land en de drukte tot je te nemen. De enorme hoeveelheid mensen, het tuterende en chaotische verkeer, bedelende kinderen op straat, zwerfhonden, het gestaar van de mensen. In het begin is het best even een cultuurshock. India is gewoonweg een totaal andere wereld. Maar ben je op zoek naar een onuitwisbare indruk, dan ga je naar India. En wat is er mooier om deze ervaring nog jarenlang te kunnen delen met je nieuwe vrienden?

Taj Mahal
Een van de bijzondere bouwwerken die je gezien moet hebben is Taj Mahal, het icoon van India. Dit wereldberoemde bouwwerk staat zelfs op de Werelderfgoedlijst én wordt beschouwd als één van de zeven nieuwe wereldwonderen. Een typische ‘must see’ als je in India bent. 

De Indiase keuken
Over het eten en maagproblemen zal je vast weleens wat gehoord hebben. Onze ervaring leert dat het eten in drukke, lokale tentjes prima te doen is. Het eten wordt hier in hoog tempo geserveerd, waardoor bacteriën minder kans hebben. En vergeet niet: de Indiase keuken is één van de meest gevarieerde en kruidigste keukens ter wereld. Toch ook een belangrijke reden waarom het land zo gewaardeerd wordt.

Himalaya-gebergte
Naast dat India op zichzelf al uniek is, is het Hymalaya-gebergte een belangrijke trekpleister voor toerisme. Ook rivier de Ganges is een wereldberoemd natuurverschijnsel. Een rivier waarvoor miljoenen hindoes naar omringende steden trekken om hun ziel in de rivier te reinigen. Als hindoes sterven, worden zij gecremeerd. Het as wordt, als het kan, in de Ganges gegooid. Kortom: India is het echte avontuur, een bijzonder kleurrijk land en een land waar je nooit op uitgekeken raakt. Keep calm, and go to India!  

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend even contact met ons op.

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Zuid-India 23-daagse rondreis

Accommodaties Zuid-India

Tijdens deze 23-daagse rondreis ga je veel van Zuid-India zien. Van het kleurrijke Hindoeïsme tot de witte zandstranden in Goa. Je ervaart een mix van cultuur en natuur: bijzondere tempels, maharadjapaleizen, heilige koeien en natuurparken.

  • 18-45 jaar
  • 18-65 jaar
  • 25-35 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1745,00
India - Tamil Nadu - Chennai
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies
Vervoer:
  • 4 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 18-10-2024
  • Laatste vertrekdatum: 13-12-2024
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen