Cultuur in Macedonië met andere singlesCultuur in Macedonië, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Cultuur in Macedonië: vakanties met singles van jouw leeftijd

Cultuur in Macedonië met andere singles. Beleef Macedonië tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Een onbekend pareltje ontdekken tijdens een unieke singlereis? Kies voor het schilderachtige Noord-Macedonië. Het landschap is werkelijk prachtig, kent een enorm rijke geschiedenis en het klimaat is heerlijk zonnig. Het land staat garant voor een culturele reis met ruimschoots de mogelijkheid om te relaxen op de stranden of gezellige terrasjes. Noord-Macedonië is hét land voor jouw ultieme singlevakantie

Skopje – Noord-Macedonië
Skopje is de hoofdstad van Noord-Macedonië. De nog relatief onontdekte stad staat bol van historische hoogtepunten. Eén daarvan is de bekende stenen brug, welke de verbinding van het oude stadsplein met de oude bazaar vormt. Steek de brug te voet over en geniet van het fraaie uitzicht over de rivier en de stad. Prima plek voor een selfie!

Ohrid – de parel van de Balkan
Ohrid wordt ook wel de parel, of het Jeruzalem, van de Balkan genoemd; het ademt historie. Breng een bezoek aan de wereldberoemde kerk en leer meer over de geschiedenis van Noord-Macedonië. Daarnaast is het meer van Ohrid de absolute trekpleister van het land. Ontdek de pittoreske vissersdorpjes per kano of kajak. Gelijk een leuke manier om je single reisgenoten beter te leren kennen. Het oude historische centrum van Ohrid is uiterst sfeervol en pittoresk, vol klassieke huisjes en fraaie gebouwen. Niet voor niets staat het op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Klooster St. Naum – Noord-Macedonië
Zoals gezegd is Noord-Macedonië rijk aan cultuur en historie. Bezoek bijvoorbeeld het op een klif gelegen klooster St. Naum. Het klooster zelf is indrukwekkend, evenals het uitzicht vanaf de klif over het meer. Via een roeiboot is het mogelijk om de rivier de Zwarte Drin te ontdekken. Dit is een beschermd natuurgebied waar je echt je ogen uitkijkt.   

Nationaal Park Noord-Macedonië
Nationaal Park Galicica in Noord-Macedonië ligt in de buurt van Ohrid. In dit prachtige natuurgebied is het mogelijk om te kiezen voor een sportieve wandeling over de beboste flanken van het Galicicagebergte. De lengte van de wandeling is ongeveer zeven kilometer en brengt je langs betoverende uitzichten. Sportiviteit en avontuur in combinatie met de frisse berglucht is puur genieten.

Matka Kloof
De Matka kloof is een prachtige rivierkloof op slechts 20 minuten van de stad Skopje. Het bestaat uit hoge witte kliffen, groene begroeiing en helderblauw water. Wandelen door de kloof is een fantastische ervaring. Ook zijn er verschillende wateractiviteiten te ondernemen. De Matka Kloof is een absolute aanrader en een bezoek ruimschoots waard.   

Culinair genieten voor weinig
Een ander fijn voordeel van Noord-Macedonië is de goede betaalbaarheid. Voor een aantrekkelijke prijs geniet je van waanzinnig lekker eten. Macedoniërs zijn over het algemeen echte vleeseters. Maar aan het meer van Ohrid is ook de verse vis zeer populair. Ga mee op ontdekkingsreis en geniet van de absolute parel, Macedonië!

Boek vandaag nog de unieke singlesreis naar Macedonië

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Noord-Macedonië en Griekenland 10-daagse rondreis

Accommodatie SEM

Tijdens deze 10-daagse rondreis door Macedonië en Griekenland kom je in aanraking met de bijzondere geschiedenis van de Balkan. Je ontmoet het gastvrije volk, bezoekt tempels en geniet aan de mooie stranden. Laat je omringen door de schitterende natuur. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour

 • 18-45 jaar
 • 25-35 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1249,00
Macedonië - Skopje - Skopje city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
 • 3 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 13-05-2022
 • Laatste vertrekdatum: 19-08-2022
Nog geen waardering

Singlereis Noord-Macedonië 8-daagse groepsreis

Accommodatie SNM

Macedonië, ook wel het hart van de Balkan genoemd, staat op jou te wachten. Het land is omringt door bergen, meren en rivieren en beschikt over een rijke geschiedenis. Perfect dus voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers! Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour?

 • 18-45 jaar
 • 25-35 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1024,00
Macedonië - Skopje - Skopje city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
 • 4 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 22-05-2022
 • Laatste vertrekdatum: 11-09-2022
Nog geen waardering

Singlereis Ontdek en Relax aan het meer van Ohrid

7.4
Hotel Aura

Ontdek en relax! Geniet van het hotel, dat aan het Meer van Ohrid ligt en ontdek Noord-Macedonië tijdens de leuke excursies als een avontuurlijke jeeptour, een ontspannen boottocht en leer de smaak van het land kennen tijdens een verrassende avond. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

 • 50-75 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Macedonië - Ohrid - Ohrid city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
LO + 3 x lunch
Vervoer:

Singlereis Paradijselijk Genieten in Ohrid

8.7
Metropol Hotel

Macedonië is een verrassend veelzijdig land met meer dan 50 schitterende meren en een rijke cultuur. Een perfecte combinatie voor een afwisselden singlereis met leuke excursies of juist heerlijke relaxen aan het strand! Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je retour.

 • 40-55 jaar
 • 45-59 jaar
 • 50-65 jaar
 • 50-69 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Macedonië - Ohrid - Ohrid city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies/Ontbijt + 1 diner
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen