Ontdek Namibië met andere singlesGeniet van onze single reizen naar Namibië en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar wildrijk Namibië

Een absolute droomreis; met singles naar het avontuurlijke Namibië in Zuid-Afrika. Superlatieven schieten tekort om deze Afrikaanse wildernis te omschrijven. Van immense watervallen tot de hoogste zandduinen en van Kaapstad tot Robbeneiland. Bezoek de beroemde wildparken als Chobe en Etosha en stijg tot grote hoogte tijdens een beklimming van de imposante Tafelberg.

Kaapstad – Robbeneiland
Robbeneiland in Kaapstad is een must-see tijdens je reis in Zuid-Afrika. Het is niet voor niets de drukst bezochte plek van de stad. Ruim 600 mensen per dag stappen op de boot naar het eiland waar de wereldberoemde Nelson Mandela 18 jaar van zijn leven doorbracht.

Nationaal park Etosha
Etosha is het bekendste park van Namibië en staat garant voor één van de vele hoogtepunten van je reis. In de prachtige natuur spot je zebra’s, gnoes, en talloze soorten antilopen. Ook de leeuw, Afrikaanse olifant, luipaard en de witte (en zwarte) neushoorn zijn er te vinden. Door de grote open vlakte, bewonder je in no-time de meest fascinerende diersoorten.   

Fish River Canyon
Hier ligt de op één na grootste canyon ter wereld. Leuke quizvraag; welke canyon is dan de grootste ter wereld? Precies, de Grand Canyon in de Verenigde Staten. Aanschouw de bijzondere rotsformaties en diepe ravijnen. Een prachtig natuurverschijnsel. En voor de sportievelingen onder ons? Het is de perfecte bestemming voor flinke hiking-tochten.

Beklim de imposante Tafelberg
Nu we toch lekker sportief bezig zijn; in Kaapstad kan je de Tafelberg beklimmen. De imposante berg is slechts 260 miljoen jaar oud en behoort tot één van ’s werelds new seven wonders of nature. Dit indrukwekkende natuurfenomeen is wandelend te beklimmen. De minder sportieve singles kunnen met de kabelbaan gaan. Het uitzicht is onbeschrijflijk. Tijd voor een selfie!  

Swakopmund
Even weg uit de natuur en een geliefd stadje bezoeken? Dan biedt Swakopmund uitkomst. Bekijk de Duitse architectuur en historie, bezoek gezellige koffiebarretjes en lunch in een sfeervol restaurantje. Er hangt een prettige Europese sfeer. Vanaf hier kan je gaan sandboarden, walvissen spotten of quad-rijden.

Spookachtige Dodevlei
De Dodevlei is geteisterd door droogte. Hierdoor is een dorre, witte kleivlakte ontstaan. De bomen zijn dood, de grond gebarsten en het is ingesloten door de hoogste duinen ter wereld. Welkom in de wondere wereld van de Dodevlei. Wederom een zeer indrukwekkend natuurverschijnsel. Namibië is eigenlijk met geen pen te beschrijven en een land dat je met eigen ogen bewonderd moet hebben.

Boek vandaag nog jouw droomreis naar Namibië

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Zuidelijk Afrika in 3 weken

Zuidelijk Afrika SZC

Maak een prachtige rondreis door het zuidelijke deel van Afrika waar je een heel divers landschap ontdekt. Van zandduinen en de Okavangodelta in Namibië tot de imposante Tafelberg in Kaapstad. 's Nachts kampeer je in of nabij natuurgebieden.

  • 18-45 jaar
  • 18-65 jaar
  • 25-35 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 3051,00
Namibië - Khomas - Windhoek
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies
Vervoer:
  • 7 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 30-08-2024
  • Laatste vertrekdatum: 06-12-2024
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen