Ontdek onze reizen en beleef Costa Rica met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen Costa Rica

Costa Rica is een land voor de doorzetter. Je kunt er relaxen als geen ander, maar voor de vrijgezel die telkens dat ene extra stapje zet, ligt er een super unieke ervaring in het verschiet. Durf het gekende pad te verlaten en ontdek een andere wereld in Costa Rica!

Singlereizen.nl zet op deze pagina een mooie selectie groepsreizen op een rijtje. Costa Rica biedt unieke singlevakanties met heel veel natuur, een klein beetje cultuur en vooral veel afwisseling en spannende activiteiten. Samen met goudzoekers een weg door de jungle banen, een vulkaan beklimmen, een nevelwoud doortrekken, de bevolking leren kennen — op deze vakanties is er niet zoiets als een “gewone dag.” Dit betekent natuurlijk niet dat er geen tijd is om even lekker te ontspannen en je medesingles te leren kennen. De ervaren reisleiding zorgt voor een fijne balans tussen avontuur en ontspanning. Kijk dus gerust wat er allemaal mogelijk is. Misschien is Costa Rica wel iets voor jou!

Sorteren op

Singlereis Rondreis Authentiek Genieten Costa Rica

Accommodaties conform Costa Rica PV programma

In Costa Rica vind je schitterende natuur en heel veel wildlife. Wat dacht je van vulkanen, heerlijke hotsprings en de mooiste stranden waar je schildpadden kunt spotten? Of is jouw Pura Vida gevoel het ultiem relaxen onder een palmboom met een cocktail? In Costa Rica vind je het allemaal!

  • 25 - 39 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1330,00
Costa Rica - San José - San José
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Vlgs programma
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 08-02-2019
  • Laatste vertrekdatum: 08-02-2019
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen