Ontdek onze reizen en beleef Samos met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen Samos

In het Noorden van de Egeïsche Zee vind je het prachtige Griekse eiland Samos: een mooie zonbestemming voor een mooi singlereis! Met het heerlijke klimaat, de mooie stranden en het kristalheldere zeewater is het een uitstekende bestemming om lekker te zonnebaden en te zwemmen! Vooral Gagkou Beach, het populairste strand van Samos, is hier ideaal voor! Bij de vele leuke tentjes op dit strand kan je wat te snacken en te drinken halen. Je kunt vanuit Gagkou Beach een mooie wandeling maken door de diverse flora van het eiland.

Maar als je graag écht actief bezig bent: er zijn genoeg watersportmogelijkheden op de stranden! Van waterskiën tot het huren van een jetski! Ook zijn er in Samos meer dan 45 wandelroutes, 100 routes om te klimmen en niet te vergeten mountainbikeroutes! Als je meer een ziener in plaats van een doener bent, geen paniek! Er is genoeg te verkennen op het eiland. De Tunnel van Eupalinos is een 1036m lange tunnel die vroeger diende als ontsnappingsroute in tijden van oorlog. Het mooie en de bouw van deze tunnel is dat twee teams met de bouw van de tunnel van verschillende kanten begonnen zijn, maar uiteindelijk toch op hetzelfde punt samenkwamen. nn de zuidelijke regio van Samos vind je de tempel van Hera. Deze tempel had vroeger een groot aantal bezoekers van zowel binnen al buiten Samos: vanui Egypte tot het oude Mesopotamië! Met de vele toeristen die de tempel hedendaags bezoeken kun je wel stellen dat sommige dingen niet veranderen! Natuurlijk kun je in Samos ook heerljk eten. Geniet van authentieke Griekse gerechten en desserts, wat je allemaal weg kunt spoelen met de lekkerste wijnen. Een paradijs voor de fijnproevers onder de singles! Wat je ook wilt, met een van onze single reizen naar Samos zit je goed! Boek daarom snel, en leer het prachtige eiland kennen!

Sorteren op

Singlereis Strandvakantie op Samos

Hotel One

Zon, zee, strand, cultuur… tijdens een singlereis op Samos vind je dit alles en nog meer! Op dit nog onontdekte eiland liggen dorpjes en baaien verstopt tussen olijfbomen en druivengaarden. Breng een bezoek aan een ruïne of archeologische opgravingen en sluit de dag af met een heerlijke maaltijd in een van de tavernes!

  • 30 - 49 jaar
  • 35 - 49 jaar
  • 35 - 55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 899,00
Griekenland - Samos - Pythagorion
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
LO/5x diner , LO/10x diner
Vervoer:
  • 8 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 05-09-2019
  • Laatste vertrekdatum: 03-10-2019
Waardering door singles: 8.0
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen