Ontdek onze reizen en beleef IJsland met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen IJsland

IJsland is een vakantiebestemming voor singles die graag oog in oog willen staan met de woeste natuur. Dit land van vuur en ijs, van prachtige gletsjers en machtige vulkanen, heeft een hoop geheimen die jij kunt gaan ontdekken tijdens een van de fantastische groepsreizen van Singlereizen.nl!

De reisleiding is natuurlijk niet onbekend in de streek, en zal je een hoop prachtige dingen kunnen laten zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tocht naar de Gullfoss, de krachtigste waterval van Europa? Met een boot op zoek naar walvissen, een wandeling maken door een lava- en sculpturenpark of raften op de wildste rivieren van IJsland? Op de singlevakanties van Singlereizen.nl kan het allemaal! Tijdens en na het aanschouwen van al dat natuurgeweld heb je natuurlijk de gelegenheid om de andere vrijgezellen beter te leren kennen. Kortom: een singlereis naar IJsland is een ervaring die je niet mag missen!

Sorteren op

Groepsreis Rondreis IJsland

Diverse hotels en guesthouses

Schitterende rondreis door het mooie IJsland inclusief activiteiten. Deze reis voert je langs alle hoogtepunten en meer dan die alleen! De mooie gletsjermeren aan de zuidkant, de prachtige kust bij het leuke dorpje Vik, natuurlijke bronnen en geo-thermische velden. En ook nog een bezoek aan de Westfjorden.

  • 25 - 65 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 2795,00
IJsland - Zuid IJsland - Reykjavik
Reisthema's:
Verblijf:
Zie beschrijving
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 10-09-2017
  • Laatste vertrekdatum: 10-09-2017
Bekijk vertrekdata & groepsinfo
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen