Ontdek Albanie met andere singlesGeniet van onze single reizen naar Albanie en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Albanie

Op Singlereizen.nl vind je een uniek aanbod van groepsreizen naar Albanië. Deze reizen zijn uitstekend verzorgd, en zijn bovendien erg gevarieërd. Het maakt niet uit of je nu een echte avonturiër bent of iemand die liever lekker op een terrasje zit, want via Singlereizen.nl vind je jouw ultieme reis!

Albanië heeft voor een lange tijd een streng communistisch beleid gehad. Dit beleid sloot buitenlanders uit; het toerisme in Albanië is dus nog niet zo groot. Dat kan best fijn zijn, want je komt er dus niet zoveel andere toeristen tegen, waardoor je ervaring toch weer wat unieker aanvoelt. Het volk is er niet bepaald rijk, maar wat hen ontbreekt aan welvaart maken ze goed met gastvrijheid. De bewogen historie van het land zie je terug in haar cultuur, die erg gevarieerd is. Je hebt er ongerepte natuur, maar ook levendige steden en dorpjes. Kortom: samen met de andere singles zul je gegarandeerd een gezellige tijd beleven! Albanië is klaar om ontdekt te worden, is dat niet iets voor jou?

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Albanië 10-daagse rondreis

accommodatie SEA

Tijdens deze reis maak je kennis met Albanië. Albanië is natuurlijk bekend als de bestemming waar het TV programma Wie is de Mol is opgenomen in 2022. Jij wil na het zien van deze prachtige beelden ook op reis om dit land te ontdekken. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 18-45 jaar
  • 25-35 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 999,00
Albanie - Centraal Albanië - Tirana
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 5 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 22-04-2022
  • Laatste vertrekdatum: 30-09-2022
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen