Ontdek Schotland met andere singlesGeniet van onze single reizen naar Schotland en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar cultureel en bijzonder Schotland

Groene, glooiende heuvels rondom het meer met in het midden een historisch kasteel. Sprookjesachtige settingen zijn meer regel dan uitzondering tijdens een single reis naar Schotland. Maak wandelingen door de adembenemende landschappen met fraaie heuvels, kliffen en kustlijnen. De mystiek maakt dit land zo bijzonder met de hooglanden tot aan het meer van Loch Ness. Wie kent het verhaal niet? 

En dan de historische steden zoals Glasgow en Edinburgh. Bij de laatste vind je het imposante Edinburgh Castle en het schitterende Eilean Donan Castle. Wandel door de straten en ga op in de gezelligheid van het Schotse leven

“De Schotse natuur met de highlands gaan je altijd bijblijven. De imposante kastelen bij o.a. Edinburgh zijn geweldig om te zien.” - Sten

Groepsreizen naar Schotland
Schotland heeft een natuur om van te watertanden. Van hooggebergte tot aan meren en watervallen. Ook mooi om een mountainbike parcours af te leggen. Zelfs prachtige witte stranden met blauwe wateren zijn in Schotland te vinden. Ben je een whiskey liefhebber? 

Dan is het geweldig om een kijkje te nemen bij een beroemde distilleerderij. Verdiep je in het proces en proost met je mede reisgenoten.

5 hoogtepunten van Schotland

  • Glooiende heuvels, kliffen en kustlijnen

  • Sfeervol Edinburgh met het imposante gelijknamige kasteel

  • Het mythische meer van Loch Ness

  • Whisky proeven bij een beroemde distilleerderij

  • Relaxen bij een idyllisch wit strand met blauw water

Boek jouw single reis naar Schotland
De Schotse cultuur in optima forma beleven? Ga dan eens naar een typisch Schots festival, zoals de Highland Games. Ga op in de muzikale gezelligheid van de Schotten. Wil je iets bijzonders meemaken?

Boek direct jouw single reis naar Schotland.

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Rondreis Door Schotland

Meerdere campings Schotland

Samen met een groep wordt jouw Schotland ervaring een onvergetelijke belevenis. Ontdek de Schotse Highlands per fiets, wandel langs rivieren en meren en geniet volop tijdens deze rondreis van de rust en de natuur. Kijk je ogen uit tijdens de beklimming van de hoogste berg van het Verenigd Koninkrijk: de Ben Nevis.

  • 20-55 jaar
  • 20-59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Schotland - Edinburgh - Edinburgh city
Reisthema's:
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen