Kerstreizen in Peru met andere singlesKerstreizen in Peru, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Kerstreizen in Peru: vakanties met singles van jouw leeftijd

Kerstreizen in Peru met andere singles. Beleef Peru tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Het beste beleven van wat Peru te bieden heeft? Ga met ons mee tijdens deze onvergetelijke singlereis. Trek door de imposante bergen en canyons van de Andes, spot kaaimannen, papegaaien, reuzenotters en bezoek, Lima, Cusco en het wereldbekende Machu Picchu. Peru is een land voor de echte single avonturiers. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Lima
In Peru breng je uiteraard een bezoek aan de hoofdstad me ruim negen miljoen inwoners. De kloosters, wijken, culturele gebouwen en een bezoek aan het oude centrum zijn het zeker waard. Nabij de wijk Miraflores vind je het prachtige strand en zijn er bijzonder leuke feestjes.  

De oude hoofdstad van Peru
Cusco is de oude hoofdstad van Peru en gelegen op maar liefst 3360 meter hoogte. Rustig aan beginnen en genoeg water drinken is het advies. De hoogte is namelijk best even wennen. De stad wordt gekenmerkt door steile, knusse straatjes en veel karakteristieke tempels.

Machu Picchu
Deze staat bij veel singles op hun favorietenlijstje. Een bezoek aan de Inca-stad, Machu Picchu.
Het is een van de populairste bezienswaardigheden ter wereld. De ongekend fraaie natuur, met rotsen van 250 miljoen jaar oud, bossen, bergen en de valleien van Urubamba maken dit een absoluut hoogtepunt van de reis.

Huayhuash Cordiller
In het Andesgebergte vind je Huayhuash Cordiller. Hier maak je de mooiste wandeltochten van je leven. Door de steile stukken, het wandelen op hoogte en de ruige natuur is het niet voor de beginnende wandelaar geschikt. 

Diepste ravijnen
Mooiere ravijnen, dan de ravijnen in Peru is haast niet denkbaar. Het land staat er bekend om. De rivieren zijn perfect om een duik in te nemen. Ook even relaxen of juist actief raften is mogelijk. Beleef deze onvergetelijke ervaring met een leuke groep singles. 

De Nazcalijnen
Bizarder gaat het niet worden, de Nazcalijnen van Peru. Een waar mysterie voor wetenschappers, archeologen en reizigers. Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds een hoop vragen rondom dit indrukwekkende verschijnsel. Ook de grillige Colca Canyon is nog een absolute must see. Het is de op één na diepste canyon ter wereld. Met een beetje mazzel spot je er een condor met zijn machtige spanwijdte.

Pisco sour
Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om lekker te ontspannen en je single reisgenoten te leren kennen. Vergeet dan vooral niet de lokale cocktail Pisco sour te proeven. Proost, op de mooiste reis van je leven!

Boek vandaag nog de unieke singlesreis naar Peru

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Peru & Bolivia Rondreis

Peru & Bolivia SPB

Op deze bijzondere reis nemen we je mee naar de verloren stad van de Inca’s, Macchu Picchu en bezoeken we één van de diepste ravijnen van de wereld waar de Condors zich mee laten voeren op de thermiek.

  • 18-45 jaar
  • 18-65 jaar
  • 25-35 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 2979,00
Peru - Lima - Lima city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies
Vervoer:
  • 9 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 29-03-2024
  • Laatste vertrekdatum: 06-12-2024
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen