50plus reizen in Verenigd Koninkrijk met andere singles50plus reizen in Verenigd Koninkrijk, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

50plus reizen in Verenigd Koninkrijk: vakanties met singles van jouw leeftijd

50plus reizen in Verenigd Koninkrijk met andere singles. Beleef Verenigd Koninkrijk tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Bij het Verenigd Koninkrijk denk je natuurlijk al snel aan grote steden als Londen, en natuurlijk breng je op deze groepsreizen een dagje door in de bekende hoofdstad. Maar vergis je niet: Engeland heeft meer te bieden dan enkel cultuur. In Zuid-Engeland vind je namelijk ook prachtige stranden, golvende landschappen, torenhoge rotsformaties en een subtropisch klimaat.

Singlereizen.nl laat je kanten van Engeland zien waarvan je misschien niet eens wist dat ze bestonden. Trek door Zuid-Engeland met de mountainbike, stoomtrein of gewoon te voet, en ontdek de wonderlijke landschappen. Bezoek Stonehenge, leer surfen of coasteering (canyoning aan de kust) en ga lekker picknicken op het uiterste puntje van Engeland. In het gezelschap van leuke singles van jouw leeftijd zul je je hoe dan ook niet vervelen. Ga mee op een fantastische singlevakantie en zie Engeland als nooit tevoren!

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Actieve vakantie in Zuid-Engeland

Camping Woodyhyde

Tijdens deze actieve groepsreis gaan we naar het soms subtropische deel in het zuiden van Engeland en ondernemen we de gaafste dingen! We gaan coasteeren, zeekajakken, mountainbiken en natuurlijk wandelen in de prachtige natuurgebieden die deze regio rijk is. Ook een dagje Londen kan natuurlijk niet ontbreken!

  • 20-55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1549,00
Verenigd Koninkrijk - Zuid-Engeland - London
Reisthema's:
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Logies
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 31-07-2024
  • Laatste vertrekdatum: 14-08-2024
Waardering door singles: 8.0
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen