Zonvakanties in Malta met andere singlesZonvakanties in Malta, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Zonvakanties in Malta: vakanties met singles van jouw leeftijd

Zonvakanties in Malta met andere singles. Beleef Malta tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Het eiland Malta is een van de kleinste landen van Europa op 3 uur vliegen van Amsterdam. Malta is een paradijs voor singles die graag zeilen, duiken, zwemmen of mountainbiken. Maar wie lekker bruin wil bakken in de zon kan ook uitstekend op Malta terecht. En dan zijn er nog de prachtige natuur, die wordt opgesierd met sinaasappel-, granaatappel- en vijgenbomen, het milde klimaat, de prachtige kustlijn, de grillige rotsformaties en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee. Dus eigenlijk heeft Malta elke single zoveel te bieden dat je er van een actieve & sportieve singlevakantie, een single zonvakantie of een combi van zonvakantie met cultuur of natuur kunt genieten. Wist je trouwens dat de Maltezers van oudsher ook honing produceren? Hierdoor noemden de Romeinen het eiland Melita 'honingeiland'. De Maltese taal is een boeiende mengelmoes van Italiaanse, Hoogduitse en Arabische woorden, maar vrijwel iedereen spreekt er uitstekend Engels. Voor de liefhebber van geschiedenis zijn er bouwwerken te bezichtigen die zelfs ouder zijn dan de Egyptische piramiden en het Engelse Stonehenge, maar ook avonturiers komen aan hun trekken in de prachtige onderwaterwereld en op de hoge kliffen. Tenslotte is ook het uitgaansleven niet te versmaden. Malta is een uitstekende locatie voor jouw ultieme singlereis! Ga samen met leuke singles op groepsreis en beleef Malta!

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Duikvakantie Malta Gozo

7.8
Atlantis Lodge

Steile wanden, grotten, riffen, baaien en adembenemende boot- en vliegtuigwrakken, dit alles kom je tegen in de onderwaterwereld van Gozo. Dit is een klein eilandje in de Middellandse Zee, vlakbij Malta. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 20-59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Malta - Gozo - Marsalforn
Reisthema's:
Verblijf:
Lodge
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:

Singlereis Zonvakantie Malta & Gozo

7.6
Plaza Regency Hotel

In een Maltezer dghajsa-gondel dobber je door de baai van Valletta. Om je heen torenen de immense fortmuren boven je uit. Dus zó moet dat ook indruk op Napoleon hebben gemaakt Dat ging natuurlijk niet zonder slag of stoot. Ontdek jij Malta? Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour?

  • 30-49 jaar
  • 35-55 jaar
  • 50-75 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Malta - Malta - St. Paul's Bay
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen