Zonvakanties in Sri Lanka met andere singlesZonvakanties in Sri Lanka, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Zonvakanties in Sri Lanka: vakanties met singles van jouw leeftijd

Zonvakanties in Sri Lanka met andere singles. Beleef Sri Lanka tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Altijd al gedroomd van een verre singlereis naar een tropisch land? Sri Lanka is een bestemming die alles heeft! Zon, cultuur, een prachtige natuur en een geweldige inheemse bevolking. En als kers op de taart ga je deze veelzijdige bestemming bezoeken met een leuke groep singles. Ready to go?

Op singlereis naar Sri Lanka

Als single naar Sri Lanka? Waarom zou je het niet doen? Tot 1972 stond Sri Lanka bekend als Ceylon, waar de gelijknamige thee vandaan komt. Maar ook de kaneel komt hier vandaan! Ooit was Sri Lanka zelfs een Nederlandse kolonie. ‘Jullie waren hier’, als je in Sri Lanka zegt dat je uit Nederland komt moet je niet raar opkijken als je deze reactie krijgt. Er staan nog steeds Nederlandse forten, vuurtorens, huizen, gevangenissen en kerken op het eiland. Krijg jij al zin om op ontdekkingsreis te gaan? Een schitterende ervaring gegarandeerd met gezellige reisgenoten.

Sri Lanka voor iedereen
Het eiland is steeds vaker een populaire zonbestemming. De kustgebieden en de luxe resorts lenen zich hier perfect voor. Maar het eiland biedt zoveel meer. Door de rijke geschiedenis aan kolonisten (Portugezen, Nederlanders en Engelsen) heeft het eiland een unieke cultuur opgebouwd, die overal op het eiland op een andere manier tot uiting komt. Sri Lanka staat bekend om zijn guesthouses, om de wonderschone natuur en de vriendelijke bevolking. Ga jij mee op ontdekking? De mooiste avonturen wachten op je. En later denk je er nog met weemoed aan terug.

Groepsreis naar Sri Lanka
Op pad met een leuk gezelschap in een veelzijdig tropisch land. Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn! Maak nieuwe herinneringen en vertel er nog veelvuldig op verjaardagen over. Het is geen alledaagse reis, dus absoluut de moeite waard! We zien uit naar je komst! 

Heb je nog vragen? Neem vrijblijvend even contact met ons op.

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Sri Lanka Strand & Cultuur

Accommodaties Sri Lanka

Sri Lanka is een fantastische, tropische bestemming waar genoeg te beleven valt! Er is geen enkel ander land zo divers als Sri lanka! Je vindt er theeplantages, mooie stranden, natuurparken vol met wilde dieren en je kunt er ook nog eens heerlijk eten. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 18-45 jaar
  • 18-65 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1599,00
Sri Lanka - Puttalam District - Marawila
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies
Vervoer:
  • 5 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 04-06-2022
  • Laatste vertrekdatum: 25-12-2022
Waardering door singles: 10.0
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen