50plus reizen in Bulgarije met andere singles50plus reizen in Bulgarije, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

50plus reizen in Bulgarije: vakanties met singles van jouw leeftijd

50plus reizen in Bulgarije met andere singles. Beleef Bulgarije tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Een schitterend avontuur beleven tijdens een unieke singlereis in de Balkan? Ga mee op ontdekkingsreis naar het prachtige Bulgarije met als hoofdstad Sofia. Geniet van een indrukwekkende stad, prachtige natuur en heerlijke stranden. Van Pirin National Park tot de Zwarte Zee en van een kleurrijke rozenvallei tot het bruisende Sunny Beach. Bulgarije biedt voor iedere single een topvakantie!  

Hoofdstad van Bulgarije – Sofia
De prachtige hoofdstad Sofia wordt gekenmerkt door bijzondere kathedralen, gezellige straatjes, groene parken, musea en fascinerende gebouwen. Zo ook de Alexander Nevski kathedraal. In de avonduren wordt de kathedraal verlicht. Een romantisch en fraai tafereel. Verder is de Vitosha Boulevard één van de belangrijkste bezienswaardigheden. Het is de bekendste straat van Sofia.

Smaakvol eten en dansen tot in de vroege uurtjes
De Bulgaren kunnen heerlijk koken. Vaak gebruiken ze hier de verse producten van eigen land voor. Met name groentegerechten zijn veelvuldig terug te vinden. Als hoofdgerecht wordt er veelal een stoofschotel en gegrild vlees geserveerd. Langs de kust geniet je van de lekkerste visgerechten. Ben je een liefhebber van gezellige feestjes en danspasjes tot in de vroege morgen? Kies voor het  bruisende Sunny Beach met vele bars en uitgaansgelegenheden.

Pirin National Park – Bulgarije
In Bulgarije vind je ten zuidwesten een prachtig natuurpark, Pirin National Park. Het park is rijk aan flora en fauna, waardoor er een grote verscheidenheid aan diersoorten te ontdekken is. Wandelen door deze omgeving is een sprookje. Geniet van de uitzichten, de 70 diepblauwe gletsjermeren en al die leuke singles om je heen.

Rozenvallei
Als Nederlander moet je natuurlijk even langs de prachtige Rozenvallei. Snuif de kenmerkende rozengeur die je tegemoet komt op en wandel eindeloos tussen de velden door. Hier wordt de welbekende Bulgaarse rozenolie geproduceerd. In de zomermaanden worden er ook nog eens gezellige oogstfeesten gehouden.

De Zwarte Zee
Maar liefst vijf landen grenzen aan de Zwarte Zee te weten Georgië, Turkije, Rustland, Roemenië en Oekraïne. Er zijn leuke badplaatsen rondom de Zwarte Zee te vinden. Profiteer van lange stranddagen, gezellige havenplaatsjes en aantrekkelijke prijzen. Kom lekker even tot rust tijdens jouw welverdiende singlereis.

Vestingstad Nesebar
Op het schiereiland aan de Zwarte Zee vind je de vestingstad Nesebar. Het is één van de oudste steden in Europa en staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. Er zijn restanten van de Romeinse tijd te vinden en gebouwen uit de renaissance. Wil je het liever wat sportiever aanpakken? Vanuit de stad heb je de berg wellicht al gespot, Vitosha Mountain. Hier is het aangenaam wandelen. Verder zijn er tal van leuke activiteiten te ondernemen. Van hiken tot raften en van sportieve wandelingen tot bijzondere ontdekkingstochten. Kortom: genoeg te ontdekken en beleven in het betoverende Bulgarije!

Boek vandaag nog jouw singlereis naar Bulgarije

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen