Avontuurlijk in Marokko met andere singlesAvontuurlijk in Marokko, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Avontuurlijk in Marokko: vakanties met singles van jouw leeftijd

Avontuurlijk in Marokko met andere singles. Beleef Marokko tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Marokko: van alle markten thuis!
Marokko heeft als vakantieland ontzettend veel te bieden. Een single rondreis door Marokko staat garant voor een enorm veelzijdige vakantie. Van eeuwenoude binnensteden, interessante museums en kleurrijke marktjes tot natuurreservaten, ongerepte berggebieden en rimpelloze woestijnen tot zover het oog reikt. Dit Noord-Afrikaanse land heeft het allemaal. Bovendien heeft het met zo’n driehonderd zonnige dagen per jaar ook nog eens een ideaal klimaat.

Goed om te weten is daarnaast dat Marokko in politiek opzicht een evenwichtig land is. De overheid heeft bovendien flink geïnvesteerd in de infrastructuur. De auto- en spoorwegen tussen de belangrijkste toeristische trekpleisters zijn dan ook geheel veilig.

Geniet van gastvrijheid in prachtige steden
Casablanca, Fez en Marrakech worden in onze singlereizen gebruikt als begin- en eindpunten. Andere belangrijke en bekende Marokkaanse steden zijn havenstad Tanger en hoofdstad Rabat. Onder grote en kleinere steden zijn de volgende het bekendst én het meest geliefd onder toeristen:

 • Marrakech met al haar moskeeën, oude paleizen, sultantombes en bedrijvigheid
 • Fez: met de beroemdste medina (oude stadsdeel) van Marokko en de befaamde leerlooierijen
 • Het fraai ommuurde Essaouira, dat pal naast een aangenaam zandstrand ligt
 • Chefchaouen: met de fameuze binnenstad bestaande uit pittoreske witte en blauw geschilderde huizen
 • De grootste stad van Marokko: Casablanca. Onder andere beroemd om de indrukwekkende Hassan II-moskee

Welke van onze singlereizen je ook zou kiezen, je gaat in ieder geval meerdere van deze bijzondere hoogtepunten met eigen ogen aanschouwen.

Beleef de natuur op z’n puurst
Tijdens het reizen van de ene naar de andere plaats is het een en al genieten van de pure natuurpracht van Marokko. Dit land staat uiteraard vooral bekend om de indrukwekkende, uitgestrekte en letterlijk rimpelloze woestijnlandschappen. Verder is de laatste jaren toerisme in het Atlas- en het Rifgebergte ook aanzienlijk toegankelijker geworden. Onze reisleiding staat er altijd voor open om de reis aan te passen naar jouw voorkeuren. Een extra uitstapje naar de natuur, bijvoorbeeld vanuit Marrakech, behoort daarom zeker tot de mogelijkheden!

Ervaar het dagelijkse Marokkaanse leven
Dankzij Singlereizen.nl wordt je ervaring mogelijk zelfs nog iets specialer. In onze programma’s is er namelijk ruimte om een dag als een echte Marokkaan te leven. Neem een kijkje in het dagelijkse leven, eet bij een familie thuis en ervaar hoe het is om een dag mee te doen met de Ramadan. Dit maakt je singlereis nog uitzonderlijker dan deze al was! Ga je ook mee?

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Marokko Casablanca-Marrakech

Accommodaties Marokko kort

Als je naar Marokko reist, ga je een stapje terug in de tijd. In Marokko waan je je in een 'Sprookje van 1001 Nacht'. Dit is dan ook de magie van Marokko! Bezoek eeuwenoude steden, zoals Marrakesh, Volubilis, Casablanca en Fez. Naast de steden is een mooie wandeling in de bergen een aangename afwisseling.

 • 18-45 jaar
 • 25-35 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 799,00
Marokko - Grand Casablanca - Casablanca
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
 • 7 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 13-02-2021
 • Laatste vertrekdatum: 06-11-2021
Waardering door singles: 8.0
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen