Ontmoeten wij jou ook?Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand

Boek nú, betaal later

Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand

Accommodatie Indonesië

Het Indonesische eiland Bali zal je verrassen. Met deze rondreis ervaar je de rijke cultuur in alle facetten: de prachtige natuur, de Balinese keuken, de vriendelijke bevolking, maar ook de witte zandstranden om te snorkelen, te duiken en te surfen.

Wat kun je verwachten?

  • Maak kennis met de traditionele Balinese cultuur
  • Bezoek de immense groene rijstterrassen
  • Tal van mogelijkheden om te surfen en snorkelen
  • Relax op de schilderachtige stranden
  • beleef de rituele dans Kecak
vanaf € 1389,00
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand
Indonesië - Bali - Sanur
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 18-45 jaar
  • 18-65 jaar
  • 25-35 jaar
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Indonesië 14 dagen Bali: Cultuur en strand

Het Indonesische eiland Bali is veel meer dan strand alleen. Tijdens deze Indonesië rondreis ontmoet je de vriendelijke bevolking met zijn eeuwenoude tradities. Je wordt betoverd door de adembenemende natuur met zijn smaragdgroene rijstterrassen, schilderachtige stranden en ruige vulkanen. Je kunt de Balinese cultuur proeven tijdens een dansvoorstelling of tempelbezoek. Ga snorkelen, duiken, surfen, fietsen of dolfijnen spotten en geniet van heerlijke gerechten of een Balinese massage.

Naar activiteiten
  • Verblijf
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Vermaak
  • Bezoek onderweg aan Bratanmeer / Bedugul / Tirta Empul / Kintamani / Gunung Kawi (exlusief entreegelden)
  • Oriëntatiewandeling Ubud
  • Overig
  • Engelstalige reisbegeleiding
  • vergroeningsproject Justdiggit
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Brandstofheffing
  • Handbagage
  • Internationale vlucht
  • Luchthavenbelastingen
  • Ruimbagage
  • Vervoer - Bus
  • Alle transport met AC (mini) bus
  • Verblijf
  • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
  • Vermaak
  • Alle entreegelden
  • Optionele excursies
  • Overig
  • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Boekingskosten à €27,50
  • Fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Visum

Activiteiten

Dagprogramma

Dag 1 - Vertrek

Je vliegt naar het mooie Indonesische eiland Bali.

Dag 2 - Aankomst Sanur
Op het vliegveld van de Balinese hoofdstad Denpasar word je opgewacht door je reisbegeleider(st)er. Je rijdt naar je hotel in het gezellige badplaatsje Sanur. Hier kun je bijkomen van je vlucht en plezier beleven aan zon, zee en strand. De baai waaraan Sanur ligt, wordt afgeschermd door een koraalrif dat vlak voor de kust ligt. Hierdoor is de zee relatief rustig. Het centrum van Sanur telt veel winkels met kleding en souvenirs. In de vele restaurants kun je goed en lekker eten. Voor relatief weinig geld bestel je de heerlijkste lokale (en westerse) gerechten.

Dag 3 - Sanur
Vrije dag. Je kunt slenteren over het strand door de kabbelende golfjes en even zwemmen in de verkwikkende zee met zijn langzaam aflopende bodem. Onderga een ontspannende Balinese massage, huur een ligbedje met parasol en geniet van een heerlijke stranddag. Met je voetjes in het zand, smullend van een portie saté vergezeld van een Bintang biertje en geniet je van een zwoele tropenavond... Proost!

Zin in wat actie? In de directe omgeving zijn diverse watersporten te beoefenen zoals windsurfen, waterskiën, parasailen, duiken, zeilen en vissen. Of maak een tochtje met een boot met glazen bodem, je ziet de kleurrijke onderwaterwereld aan je voorbij glijden. Je kunt er ook voor kiezen deel te nemen aan een optionele tempeltour over het eiland. Je dag begint in dat geval met een Barong-dansvoorstelling. Daarna bezoek je de Pura Taman Ayun-tempel in Mengwi en vervolgens de bekende in zee liggende tempel Tanah Lot, waar je ook in de buurt luncht. In de loop van de middag ben je weer terug in je hotel. Een andere optie is een verkenning van Sanur in de vroege ochtend onder leiding van een lokale gids met een 3 uur durende fietstocht.

Dag 4 - Sanur

Vrije dag. Je kunt ervoor kiezen deel te nemen aan een optionele tempeltour over het eiland. Je dag begint in dat geval met een Barong-dansvoorstelling. Daarna bezoek je de Pura Taman Ayun-tempel in Mengwi en vervolgens de bekende in zee liggende tempel Tanah Lot, waar je ook in de buurt luncht. In de loop van de middag ben je weer terug in je hotel.

Dag 5 - Sanur – Ubud

In de loop van de ochtend rijd je naar het centraal gelegen Ubud. Dit dorp is hemelsbreed niet ver van Sanur gelegen, maar heeft een heel ander karakter. ’s Middags maak je met je reisbegeleid(st)er een oriëntatietocht te voet. Eerst ga je naar het ‘Monkey Forrest’. Je vindt hier naast de langstaartmakaken ook een belangrijke tempel. De apen zijn beruchte rovers dus laat etenswaren, brillen, oorbellen en dergelijke liever thuis! Vervolgens wandel je naar het centrum van Ubud, waar je de Saraswati tempel kunt bekijken en over een smal pad langs de rijstvelden kunt wandelen. Je eindigt weer in het centrum van Ubud, waarna je je eigen tijd kunt indelen.

Dag 6 – Ubud

Vrije dag. De reisbegeleider zal behulpzaam zijn bij het organiseren van een excursie. De fotogenieke omgeving van Ubud is landelijk en leent zich prima voor een wandeling of fietstocht door de rijstterrassen. Een aanrader is de optionele tocht die een ochtend in beslag neemt. Je fietst daarbij eerst naar een Balinese familie om te kijken hoe de mensen leven. Je wandelt een stukje door de rijstvelden en ziet (met een beetje geluk) hoe de rijst geplant of geoogst wordt. Vervolgens fiets je naar een dorpstempeltje en rijd je via de mooie sawa's in de omgeving van Ubud terug naar het hotel.

Dag 7 - Ubud

Vrije dag. Je kunt naar eigen wens ook deze dag indelen. Ubud is hét kunstcentrum van Bali. Kunstliefhebbers kunnen diverse galeries bezoeken en de musea Neka en Arma. Ook worden er iedere avond Balinese dansvoorstellingen in en rond Ubud gehouden. Andere opties zijn een kookcursus of (voor de sportievelingen) een adrenaline verslindende rafttocht. Zoek je de rust, dan kun je meedoen aan een yogales of een Balinese massage of spa behandeling ondergaan.

Dag 8 - Ubud – Tirta Empul – Gunung Kawi – Kintamani – Lovina

Je reist vandaag naar Lovina, maar hebt een aantal interessante stops onderweg in het centrale deel van Bali. In Tirta Empul bezoek je de bronnen waar de Balinezen een zuiverend bad nemen en water voor religieuze ceremonies wordt gehaald. Je gaat verder naar Gunung Kawi. Hier vind je de indrukwekkende Koningsgraven daterend uit de 11de eeuw. Een lange trap brengt je naar de kloof waar de uitgehouwen rotsen en een tempelcomplex kunnen worden bewonderd. Dan kom je in het plaatsje Kintamani, dat bekend is vanwege zijn prachtige uitzichten op de vulkaan Batur (1717 meter) en het gelijknamige meer. Uiteindelijk kom je aan het eind van de middag via een mooie kronkelende route aan in het dorpje Lovina. Je bevindt je dan aan de noordkust van Bali. Eventuele entreegelden zijn niet inbegrepen.

Dag 9 – Lovina

Je verblijft twee volle vrije dagen in een hotel aan het strand, dat in Lovina overigens bestaat uit zwart vulkanisch zand. Lovina is een prima uitvalsbasis voor een verkenning van het minder bekende noorden van Bali. Het binnenland heeft prachtige rijstvelden die zich lenen voor een mooie wandeling met een lokale gids. De wandelexcursie met een lokale gids in de omgeving van Mayong is daar een aanrader. Je kunt heerlijk uitrusten aan het strand, maar ook in de vroege morgen een boottocht maken op zoek naar dolfijnen. Voor de kust ligt een koraalrif, dat je met bootjes kunt bereiken en met je eigen of gehuurde snorkeluitrusting kunt bekijken. Dit kun je desgewenst combineren met de dolfijnentocht.

Dag 10 - Lovina

Vrije dag. Een echt mooi snorkel- en duikgebied is het schitterende onderwater-natuurreservaat bij het eiland Menjangan, ten noordwesten van Lovina. Je kunt ook met een fiets of een brommertje zelf op pad. Bezoek bijvoorbeeld de vroegere hoofdstad van Bali, Singaraja of de warmwaterbaden bij Banjar en het nabij gelegen boeddhistisch klooster. Lovina heeft een ruime keus aan restaurants waar je onder andere heerlijke verse vis kunt eten. Misschien kan je reisbegeleider een barbecue aan het strand organiseren.

Dag 11 - Lovina – Bedugul – Tuban/Kuta

Vandaag volgt wederom een prachtige tocht door het hart van Bali. De tocht zuidwaarts voert je naar het op 1240 meter gelegen Bratanmeer. Je kunt de prachtige Ulan Danu-tempel op de oever van het bergmeer en de Git Git-watervallen of de botanische tuinen bij Bedugul bezoeken, waar je heerlijk kunt wandelen. Eventuele entreegelden zijn niet inbegrepen. Aan het eind van de dag kom je aan in het drukke zuidelijk gelegen uitgaanscentrum van Bali. De bijeen gelegen strandplaatsjes Kuta, Legian, Seminyak en Tuban zijn aan elkaar vastgegroeid, het is niet duidelijk waar precies de grenzen liggen.

Dag 12 - 
Seminyak/Tuban/Kuta
Vrije dag. Lekker een dagje op het strand! Voor een sportieve uitdaging kun je kiezen voor een surfles. In een dag leren de meeste deelnemers al staan, en in twee dagen leer je al met de golven mee te surfen. Een andere optie is ‘boogie boarden’, dat de meesten veel eenvoudiger onder de knie hebben.

Je kunt deelnemen aan een optionele excursie naar Uluwatu en daar een kecak dansvoorstelling bijwonen. Bij zonsondergang met uitzicht over zee vanaf de klif heeft dit zeker iets magisch!

Dag 13 - Seminyak/Tuban/Kuta 
Nog enkele laatste uren op het mooie Bali voordat je een transfer hebt naar het internationale vliegveld in Denpasar. Hier stap je op het vliegtuig naar Amsterdam. Hier kom je, vol mooie herinneringen, de volgende dag aan.

Dag 14 - Seminyak/Tuban/Kuta- Denpasar - Amsterdam

Geniet nog enkele laatste uren op het mooie Bali voordat je een trasnfer hebt naar het internationale vliegveld in Denpasar.

Dag 15 - Thuiskomst

Het einde van je Indonesië rondreis.


Zakgeld
Voor deze reis heb je ongeveer €150,- p.p. per week aan zakgeld nodig, dit is voor overige maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien.

Reisintensiteit
Deze reis is ingedeeld in schaal 1. Deze reis is voor ieder fit persoon te maken. Houd er wel rekening mee dat de levenstandaard op de bestemming lager ligt dan je gewend bent. Een flexibele en positieve instelling is belangrijker dan lichamelijke fitheid. 

Reisafstanden
Denpasar luchthaven naar Sanur: 20 km (1 uur)
Sanur naar Ubud: 25 km (4 uur) (inclusief stops)
Ubud naar Lovina: 98 km (7 uur) (inclusief bezoek Kintamani, Gunung Kawi en Tirta Empul)
Lovina naar Tuban/Kuta/Seminyak: 106 km (8 uur) (inclusief bezoek Gitgit en Ulun Danu)
Tuban/Kuta/Seminyak naar Denpasar luchthaven: 15 km (½ uur)

Bovengenoemde reisafstanden vormen een richtlijn en zijn afhankelijk van de verkeersdrukte, wegwerkzaamheden, wegconditie, politiecontroles en het weer. De genoemde tijden zijn exclusief pauzes en stops onderweg. 

Blijf bereikbaar
Wil je tijdens je hele reis bereikbaar blijven? Tijdens een lange busreis je socials checken en het thuisfront jaloers maken met al je exotische foto's? Dan kun je een mobiele wifi-hotspot bijboeken. Voor €55,- heb je dan 100GB aan data om te gebruiken met maximaal 5 apparaten. De meeste hotels op je reis hebben wifi, maar van wisselende kwaliteit. Wil je van de hotspot gebruikmaken? Geef dit dan aan bij boeking.

Naar verblijf
  • Verblijf
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Vermaak
  • Bezoek onderweg aan Bratanmeer / Bedugul / Tirta Empul / Kintamani / Gunung Kawi (exlusief entreegelden)
  • Oriëntatiewandeling Ubud
  • Overig
  • Engelstalige reisbegeleiding
  • vergroeningsproject Justdiggit
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Brandstofheffing
  • Handbagage
  • Internationale vlucht
  • Luchthavenbelastingen
  • Ruimbagage
  • Vervoer - Bus
  • Alle transport met AC (mini) bus
  • Verblijf
  • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
  • Vermaak
  • Alle entreegelden
  • Optionele excursies
  • Overig
  • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Boekingskosten à €27,50
  • Fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Visum
Indonesië , Bali , Sanur
Naam verblijf
Accommodatie Indonesië
Type verblijf
Hotels cf programma

Verblijf Accommodatie Indonesië

Beschrijving

Tijdens de rondreis overnacht je in middenklasse hotels in tweepersoonskamers met eigen badkamer. De meeste hotels hebben een eigen restaurant, soms met een heerlijke tuin of patio. Je verblijft op basis van logies met ontbijt. Het hotel in Kuta is wat eenvoudiger van aard, maar... met een leuk zwembad en op loopafstand van het strand!

Alle geplande hotels op deze rondreis door Bali hebben een zwembad; fijn om de Indonesische warmte van je af te spoelen! In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er andere hotels zonder zwembad gebruikt moeten worden. Als dit zich voordoet zullen we proberen een passend alternatief te vinden. Uiteraard zijn er verschillende plekken waar je lekker in zee kunt zwemmen!

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. De geplande hotels beschikken over wifi, soms tegen betaling, soms alleen in de lobby van het hotel. Houd er rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding niet overal optimaal zijn.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement

Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Reis boeken 'op aanvraag'

Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling

De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 

90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.

Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen

Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. 
Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven. 

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Moeilijkheidsgraad Indonesië

Vaak krijgen we de vraag of een reis ‘zwaar’ is. Dit vinden we een moeilijke vraag omdat de beleving van de zwaarte van een reis erg persoonsgebonden is. Om je toch een idee te geven van de zwaarte van een reis hebben we het volgende puntensysteem ontwikkeld:

Categorie A: Lichte reis, voor iedereen goed te doen. Korte reisafstanden, goede hotels, reis met een laag tempo.
Categorie B: Voor iedereen goed te doen. Soms wat langere reisafstanden. Goede hotels of kampeergelegenheid, soms avontuurlijke overnachting, reis in een gewoon tempo.
Categorie C: Goed te doen voor iedereen die zich voorbereidt en zich flexibel opstelt. Er zitten zwaardere trajecten in de reis, zoals langere afstanden of looptochten. Meerdere overnachtingen in eenvoudige accommodatie.
Categorie D: Redelijk zware reis door lange reisafstanden, meestal primitieve accommodatie of tenten en fikse looptochten.

De reis door de Bali valt in categorie A. Deze reizen zijn voor ieder enigszins fit persoon te maken. Houd er wel rekening mee dat de reis door een ontwikkelingsland gaat, met een veel lagere levensstandaard dan wat je thuis gewend bent. Verder is het mogelijk dat door het weer of slecht wegonderhoud wegen tijdelijk onbegaanbaar zijn en we moeten afwijken van de route. Een flexibele en positieve instelling is dan ook belangrijker dan lichamelijke fitheid.

Benodigde reisdocumenten Indonesië

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Verder moet het beschikken over tenminste 1 lege visumpagina en mag het geen noodpaspoort zijn. 

Visum:
Voor deze bestemming heb je voor een verblijf van maximaal 30 dagen geen visum vooraf nodig. Bij aankomst ontvang je een gratis visum voor een verblijf van 30 dagen. 

Naar vervoer
  • Verblijf
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Vermaak
  • Bezoek onderweg aan Bratanmeer / Bedugul / Tirta Empul / Kintamani / Gunung Kawi (exlusief entreegelden)
  • Oriëntatiewandeling Ubud
  • Overig
  • Engelstalige reisbegeleiding
  • vergroeningsproject Justdiggit
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Brandstofheffing
  • Handbagage
  • Internationale vlucht
  • Luchthavenbelastingen
  • Ruimbagage
  • Vervoer - Bus
  • Alle transport met AC (mini) bus
  • Verblijf
  • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
  • Vermaak
  • Alle entreegelden
  • Optionele excursies
  • Overig
  • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Boekingskosten à €27,50
  • Fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Visum

Vervoer

Met het vliegtuig

Vluchtinformatie
in verband met de verschillende vluchtopties van diverse luchthavens en wijzigingen in de vluchtschema's is het niet mogelijk om één vluchtschema te publiceren. Ben je benieuwd naar de mogelijke vluchttijden? Bel of mail ons gerust.

De luchtvaartmaatschappij en het vluchtschema zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Het kan voorkomen dat er op de heen- en/of terugreis een overstap gemaakt moet worden en dat niet alle deelnemers hetzelfde vluchtschema hebben.

Vervoer ter plaatse
Gedurende deze reis hebben we de beschikking over een eigen airconditioned bus. De transfers van/naar de luchthavens zijn bij de reissom inbegrepen. Voor optionele excursies maak je gebruik van ingehuurd vervoer.

Visum
Voor deze bestemming is een visum, elektronisch visum of toeristenkaart benodigd voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit. 

 

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
  • Verblijf
  • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
  • Vermaak
  • Bezoek onderweg aan Bratanmeer / Bedugul / Tirta Empul / Kintamani / Gunung Kawi (exlusief entreegelden)
  • Oriëntatiewandeling Ubud
  • Overig
  • Engelstalige reisbegeleiding
  • vergroeningsproject Justdiggit
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Brandstofheffing
  • Handbagage
  • Internationale vlucht
  • Luchthavenbelastingen
  • Ruimbagage
  • Vervoer - Bus
  • Alle transport met AC (mini) bus
  • Verblijf
  • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
  • Vermaak
  • Alle entreegelden
  • Optionele excursies
  • Overig
  • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Boekingskosten à €27,50
  • Fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Visum

  • SGR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 3 reviews
8.5
Singlereizen
76 jaar
8.5

Geweldig

Af en toe vermoeiend maar gewoon fantastisch.. Geweldige gids die voor iedereen klaarstond. Hele lieve en fijne mensen op Bali.

Mijn tips

Gewoon doen

Reisperiode: 18-03-2023 ~ 01-04-2023 / Accommodatie Indonesië

27 jaar
9

Ik heb zó genoten in twee weken tijd!

Ik heb twee fantastische weken Bali achter de rug. De ene mooie plek na de andere, ontzettend lieve en gastvrije mensen, ik heb me enorm welkom gevoeld! En dan het eten.... Tja, zó lekker allemaal! Daarnaast hadden we een mega leuke groep, goede accommodaties. Ik heb heel erg genoten!

Mijn tips

Gas erop en gaan! Oh, neem voldoende Deet mee, haha! Of koop daar 'Soffel', dat is echt wonderspul tegen muggen! :)

Reisperiode: 14-05-2022 ~ 27-05-2022 / Accommodatie Indonesië

26 jaar
8

Relax

Ik heb een hele leuke vakantie gehad. Veel afwisseling tussen relaxen en actief. Je bepaald zelf wat je gaat doen dat was erg fijn en luxe

Mijn tips

Doe vooral wat je zelf wil en als de groep leuk is doen dan ook leuke dingen samen! Maakte het voor mij fijn. Wees niet bang om alleen deze reis te boeken, je bent namelijk niet alleen!

Reisperiode: 15-06-2019 ~ 30-06-2019 / Accommodatie Indonesië

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen