Haarlo ontdekken met andere singlesOntdek Haarlo in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar het rustgevende Haarlo

Middenin de Achterhoek heerlijk genieten van de rust en vergezichten over het prachtige coulisselandschap? Dat wordt jouw werkelijkheid met deze single reis naar Haarlo in Gelderland. Heerlijk wandelen of fietsen langs de Saksische boerderijen, akkers en bossen. Of kanoën over de nabijgelegen rivier de Berkel. Het is een natuurrijke omgeving waarvan je iedere dag geniet. Interesse in de historie van de Achterhoek? De vestingsteden Borculo en Groenlo zijn schitterend. Geniet van de prachtige kastelen en oude panden. En kom even bij met een heerlijk streekbiertje op een gezellig terras of café. In Haarlo is het echt vakantie. 

“De Achterhoek is een prachtige omgeving. Met name de variatie tussen natuur en leuke historische steden is leuk” - Jens

Op groepsreis naar Haarlo
Dicht tegen de grens ligt het Duitse natuurgebied Zwillbrocker Venn. Ontdek hier de meer dan 100 verschillende vogelsoorten en niet te vergeten de Flamingo’s. Ben je een museumliefhebber? In de regio zijn er meerdere. Bezoek het kristal- of brandweermuseum. Ook de klompenfabriek is een aanrader, de grootste in zijn soort binnen Europa. En als Nederlander moet je daar natuurlijk geweest zijn. 

Waarom een bezoek aan Haarlo zo leuk is

  • Heerlijk wandelen of fietsen tussen het coulisselandschap van de Achterhoek
  • De historische vestingsteden Borculo en Groenlo
  • Het prachtige Duitse natuurgebied de Zwillbrocker Ven
  • De diverse musea zoals het kristal- of brandweermuseum en de klompenfabriek
  • Kanoën over de nabijgelegen rivier de Berkel

Boek jouw single reis naar Haarlo
Maak kennis met het boerenleven in de Achterhoek. Bezoek eens een melkveehouderijbedrijf en ervaar wat er bij een boerenleven komt kijken. Meer steden in de regio bekijken? Doetinchem, Winterswijk en Hengelo zijn leuke plaatsen waar je jezelf prima kan vermaken. Zin gekregen in de rustgevende natuur en typisch Hollands landschap?

Boek direct jouw single reis naar het natuurrijke Haarlo

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Weekendje weg In Oost-Nederland

9
Natuurcamping 't Scharvelt

Even lekker ertussenuit, zonder direct een lange reis te willen boeken? Ga mee op het weekendje in de Achterhoek en we ontdekken deze mooie regio te voet en per kano. Een actief weekendje gecombineerd met ultieme rust. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 20-59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Nederland - Gelderland - Haarlo
Reisthema's:
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Volpension
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen