Skopje city ontdekken met andere singlesOntdek Skopje city in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar het gastvrije Skopje City

Welkom in Skopje, de hoofdstad van Macedonië met zo’n 800.000 inwoners. Bezoek dit veelzijdige land tijdens een welverdiende singlereis. Ontdek de indrukwekkende geschiedenis, Moeder Theresa, de Oude Bazaar, een gastvrije bevolking, indrukwekkende tempels, Fort Kale en Matka Canyon. Kortom: genoeg te doen in deze opvallende stad.

Oude Bazaar en Stenen Brug ?
De grootste Bazaar, buiten Istanbul, van de Balkan bezoeken? Ga dan naar de Oude Bazaar in Skopje. Er staan vele moskeeën, Turkse gebouwen en monumenten. Verder is een bezoek aan de Stenen Brug uit de 15e eeuw een absolute aanrader. De ruim 200 meter lange brug verbindt het oude met het nieuwe gedeelte van de stad. Een fraai stukje geschiedenis.

Moeder Theresa geboren in Skopje ?
Misschien wel de bekendste moeder ter wereld, oftewel Moeder Theresa. Skopje wordt hier regelmatig mee geassocieerd. Ze is hier in 1910 ter wereld gekomen en heeft er achttien jaar doorgebracht. Breng een bezoek aan het Moeder Teresa Memorial House.

Millennium Kruis?
De naam zegt het al, dit kruis is in het millenniumjaar 2000 gebouwd. Met ruim 66 hoogtemeters is dit het hoogste kruis ter wereld. Het is gebouwd ter viering van het 2000-jarige bestaan van het Christelijke geloof. Sinds 2008 is het mogelijk om met een lift naar boven te gaan. Hier moet je alleen even geen hoogtevrees voor hebben. Ga je mee omhoog?

Een creatief bouwwerk - Sveti Spas?
Over fascinerende en creatieve gebouwen gesproken; de kerk Sveti Spas. In de 17e eeuw was het verboden om een kerk hoger te bouwen dan een moskee. Zo kwamen ze met het creatieve idee om de kerk half onder de grond te bouwen. Verder is de kerk versierd met prachtig houtsnijwerk uit de 19e eeuw. En wie weet versier jij ook nog iets!

Fort Kale – hoogste punt van Skopje?
Op het hoogste punt van Skopje, in het oude deel van de stad en uitkijkend over de rivier Vardar, staat het Fort van Skopje. Het fort wordt, net als de Stenen Brug, gerepresenteerd op de vlag en het wapenschild van Skopje. Vandaag de dag is dit één van de belangrijkste hotspots van Skopje en een bezoek zeker meer dan waard.

Matka Canyon – ontdek de betoverende natuur
?Hier vind je een stuk prachtige natuur, met grotten, 1000 plantensoorten en verticale putten tot wel 35 meter diep. Voor de wandel- en klimliefhebbers is dit een waar paradijs. Wil je het liever iets relaxter aan doen? Kies voor een rustigere boottocht over het Matkameer en geniet van de betoverende natuur. Dit mag je niet missen!

Boek vandaag nog jouw singlesreis naar Skopje

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Noord-Macedonië 8-daagse groepsreis

Accommodatie SNM

Macedonië, ook wel het hart van de Balkan genoemd, staat op jou te wachten. Het land is bezaaid met bergen, meren en rivieren en beschikt over een rijke geschiedenis. Perfect dus voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers!

 • 18-45 jaar
 • 18-65 jaar
 • 25-35 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1231,00
Macedonië - Skopje - Skopje city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
 • 5 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 30-06-2024
 • Laatste vertrekdatum: 22-09-2024
Nog geen waardering

Singlereis Noord-Macedonië en Griekenland 10-daagse rondreis

Accommodatie SEM

Tijdens deze 10-daagse rondreis door Macedonië en Griekenland kom je in aanraking met de bijzondere geschiedenis van de Balkan. Je ontmoet het gastvrije volk, bezoekt tempels en geniet aan de mooie stranden. Laat je omringen door de schitterende natuur.

 • 18-45 jaar
 • 18-65 jaar
 • 25-35 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1683,00
Macedonië - Skopje - Skopje city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
 • 3 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 19-07-2024
 • Laatste vertrekdatum: 06-09-2024
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen