Reizen naar Sicilië met andere singlesSingle reizen naar Sicilië, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar cultureel en natuurrijk Sicilië

Het eiland Sicilië is een van de 3 grootste eilanden van Italië dat aan de ene kant tegenover Calabrië lig en aan de andere kant tegenover Tunesië. De officiële Italiaanse en Siciliaanse naam is Sicilia. Op Sicilië kun je je tijdens je singlevakantie je culturele hart ophalen aan Romeinse amfitheaters, prachtige ruige natuurgebieden, fascinerende steden als Palermo en Syracuse, de vulkaan Etna, oude tempels en volop genieten van de heerlijkste Italiaanse gerechten.

Op dit eiland wordt vooral veel vis geserveerd, maar probeer ook eens een Granita. Een waterig ijsje (soms met slagroom) dat samen met een broodje wordt geserveerd Het broodje wordt in het ijs gedoopt en meestal als ontbijt genuttigd. En een glas Siciliaanse wijn is ook zeker een aanrader.

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Actieve reis op Sicilië

Villa Panoramica Dell'Etna

Ga mee op actieve singlereis op Sicilië! Ontdek de prachtige natuur & de thuisbasis van The Godfather. Dit prachtige vulkaaneiland vormt de thuisbasis voor nieuwe ervaringen, de mooiste avonturen, landschappen en activiteiten. Verblijf in een prachtige villa met uitzicht en geniet van een heerlijke, actieve vakantie!

  • 20-59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1699,00
Italië - Sicilië - Catania
Reisthema's:
Verblijf:
Villa
Verzorging:
Logies
Vervoer:
  • 3 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 17-09-2023
  • Laatste vertrekdatum: 05-11-2023
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen