Hurghada city ontdekken met andere singlesOntdek Hurghada city in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar Hurghada city

Hurghada, tot begin twintigste eeuw een klein vissersdorp. Het was niet bekend en niet Westers. Het lijkt of duizenden oudere Europeanen de Spaanse Costa's links hebben laten liggen en massaal naar deze bestemming komen. Door deze toeristenstroom, die in korte tijd zeer snel ontwikkelde, is het dorp flink uitgedijt. Hurghada heeft veel te bieden wat activiteiten betreft, maar om de Egyptische cultuur te verkennen en bezienswaardigheden te ontdekken, zit je hier niet goed. Hurghada is een echte activiteitenplaats.

Watersporten
Zoals in vrijwel heel Egypte, is Hurghada ook een geweldige badplaats om te duiken en te snorkelen. Schitterende vissen en prachtige koraalriffen. Er zijn veel excursies, voor beginnende duikers, maar ook voor gevorderden. Naast duiken en snorkelen kun je hier ook prima windsurfen, heerlijk zeilen, diepzeevissen en natuurlijk kan je hier ook gewoon zwemmen in het verfrissende water! Wie liever niet gaat duiken, maar toch van de onderwater wereld wil kunnen genieten, kan met een bootexcursie mee. Deze boot heeft een glazen bodem, waar je tijdens een drankje en hapje heerlijk kunt genieten van de schitterende vissen. Sinds kort kan je ook met een duikboot mee! Naast deze excursies kun je ook een dagtocht maken naar de plaats Sharm El Naga, dé plaats voor indrukwekkende koraalformaties.

Excursies
In Hurghada zelf is naast de watersporten niet veel te doen. Er zijn echter wel tal van excursies ter plaatse te boeken. Ga bijvoorbeeld naar de eilandengroep Giftun, waar je met vele andere snorkelaars kunt genieten van onderwater taferelen. Besef wel dat je in het hoogseizoen met honderden snorkelaars boven dezelfde rif hangt!

Naast snorkelen kun je ook een dagtocht maken naar Dolphin Reef. Hier kun je met dolfijnen zwemmen! Iets wat je echt in je leven gedaan moet hebben!!

Wanneer je dolfijnen te lief vindt, is er een geschiktere excursie! Tegenover het Hurghada Sheraton en Shedwan eiland ligt Abu Mankar. Het is een enorme zandplaat die te herkennen is aan het oude vrachtschip. Dit schip ligt hier al zo'n 15 jaar, waardoor het een indrukwekkende plaats is geworden om te snorkelen. En... Met wat geluk zie je hier haaien voorbij komen!!

Safari's
Ben je het water even zat en wil je meer van het land zien? Dan zijn er verschillende dagtrips die je kunt boeken. Ook spannende jeep- en kameelsafari's worden aangeboden, die je naar de bergen rond Hurghada brengt.

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Zon, Zee en Strand 'Hurghada' Egypte

9.1
Sunrise Aqua Joy Resort

Lekker even weg van het Hollandse winterweer en even helemaal opladen tijdens een heerlijke single zonvakantie? Op maar een paar uur vliegen van Nederland vind je Egypte, een waar zonparadijs waar je samen met andere singles geniet van een heerlijke zomerse singlereis midden in de winter!

  • 25-55 jaar
  • 40-55 jaar
  • 40-59 jaar
  • 45-59 jaar
  • 50-65 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Egypte - Hurghada - Hurghada city
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
All Inclusive , Soft all inclusive
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen