Ontdek onze reizen en beleef Havana met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen Havana

Havana: de historische hoofdstad van het eiland Cuba. Met een heerlijk tropisch klimaat, mooie stranden en blauwe wateren is het een geweldig zonbestemming voor een singlereis! Deze stad is compleet anders dan de Westerse steden die we gewend zijn: historische gebouwen, mooie architectuur, mensen met een typische Cubaanse sigaar in hun mond en de leuke, klassieke Oldtimers kenmerken deze authentieke stad. Er is in ieder geval genoeg te verkennen! Gelukkig hoeft dat niet te voet: taxi’s zijn hier erg goedkoop. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon gezellig door de stad wandelen: zo kun je wel het beste de stad ontdekken. Ga bijvoorbeeld lekker wandelen langs de El Malecón, waarbij je door de hoofdstraten van Havana loopt en ook nog eens een prachtig uitzicht over de baai hebt! Of loop door de Prado, waar je veel gezellige cafétjes en de charme van het Cubaanse straatleven kunt bewonderen. Vooral de live muziek is erg leuk, vooral de gezellige Cubaanse salsa! En wat zeker een aanrader is, is een tour door een Cubaanse sigarenfabriek. Je kunt bij deze fabrieken ook perfecte Cubaanse sigaren kopen als souvenirtje: ze zijn misschien wel duurder dan die van straatverkopers, maar je weet zo wel zeker dat je authentieke sigaren ontvangt. Het is in ieder geval een leuk aandenken aan deze exotische stad! Qua eten kan Havana erg duur of erg goedkoop zijn: de restaurants zijn vaak relatief prijzig, net als Westerse restaurants. Maar zogenoemde Peso kraampjes zijn relatief goedkoop. Voor het drinken geldt hetzelfde: westerse kroegen en bars zijn vaak een stuk duurder dan lokale drinkgelegenheden.

Havana is een erg interessante stad: een nieuwe wereld waarin je veel kunt ontdekken maar het ongetwijfeld naar je zin zal hebben! Wil jij graag even weg van de Westerse cultuur? Boek dan een single reis naar Havana, en maak kennis met een geheel andere manier van leven!

Sorteren op

Singlereis Rondreis Authentiek Genieten Cuba

Accommodaties conform Cuba programma

Op deze rondreis ontdek je het authenthieke Cuba. Geniet met een leuke groep singles van al je zintuigen: de geur van de Cubaanse sigaar, de Mojito, de dans vibes door de Cubaanse muziek. Ga je ook mee terug in de tijd nu het nog kan? Naar de mooie steden, de oldtimers uit 1959, de rijke cultuur en de prachtige natuur.

  • 45 - 69 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1970,00
Cuba - Ciudad de La Habana - Havana
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Vlgs programma
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 24-10-2018
  • Laatste vertrekdatum: 27-02-2019
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen