Gent ontdekken met andere singlesOntdek Gent in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Singlereizen en stedentrips naar het historische Gent

Een van de leukste bestemmingen voor een singlereis is het Belgische Gent! Ondanks het ontzettend dichtbij is, biedt het toch dat ultieme vakantiegevoel. Het is dus de perfecte locatie voor een vakantie tijdens de feestdagen of voor een gezellige stedentrip!

Door het compacte centrum van Gent is vrijwel alles gemakkelijk te voet te bereiken, wat natuurlijk ideaal is voor een stedentrip waarin je graag zo veel mogelijk van de stad wil ontdekken. De stad voelt erg rustig aan, het geeft je zelfs een beetje het gevoel van een dorp! In tegenstelling tot sommige andere steden zal je hier geen overvolle winkelstraten, terrasjes of parken tegenkomen. En dat is eigenlijk best lekker! Tijdens je wandelingen door de stad bewonder je een eindeloos aantal aan mooie gebouwen en prachtige architectuur. De stad is enorm sfeervol, mede dankzij de smalle straatjes aan het water.

In Gent zijn markten aan overvloed. Bijvoorbeeld de boeken- of bloemenmarkt. Daarnaast zijn er ook een heleboel bekende hotspots die je gezien moet hebben tijdens je bezoek aan de stad. Bezoek de oude haven Graslei, kasteel Gravensteen, toren Belfort, het Sint-Baafskathedraal of de Sint Michielsbrug.

Ondanks het dichtbij huis is, moet je tijdens je bezoek aan Gent zeker een traditioneel gerecht proberen. Namelijk de Gentse stoverij. Deze is zeker het proeven waard! En daarnaast gaat een bezoekje aan een Belgische stad uiteraard gepaard met het drinken van een Belgisch biertje.

Ontmoet nieuwe singles tijdens een groepsreis naar Gent. Bekijk hier ons aanbod!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen