Reizen naar Oost Vlaanderen met andere singlesSingle reizen naar Oost Vlaanderen, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen Oost Vlaanderen voor wandel- en waterliefhebbers

Als je graag op vakantie dicht bij eigen land wilt, breng dan zeker een bezoekje aan Oost-Vlaanderen. Singlereizen.nl biedt het leukste aanbod aan groepsreizen tijdens de feestdagen of gezellige stedentrips. Hoe dan ook zal jij je hier met andere singles enorm vermaken!

Een vakantie in Oost-Vlaanderen betekent één zijn de natuur. De provincie heeft dan ook een hoop prachtige natuurplekjes die je echt eens moet bezoeken. Aan het water gelegen bezoek je bijvoorbeeld De Boerekreek en De Brielmeersen. Als je toch liever wat actiever bent dan bezoek je bijvoorbeeld het avonturenparcours in Puyenbroeck of de fietsroutes in de Hospicebossen.

De Belgische provincie Oost-Vlaanderen beschikt over een aantal prachtige steden, waaronder bijvoorbeeld Gent, Aalst en Sint-Niklaas. Een van onze leukste singlereizen gaat bijvoorbeeld naar Gent, een geweldige stad om te wandelen en shoppen. In de stad geniet je samen met een groep singles van een heerlijk, Belgisch speciaalbiertje.

Op Singlereizen.nl vind je de leukste single groepsreizen naar Oost-Vlaanderen. Ontmoet tijdens een singlereis leuke andere singles en ga een onvergetelijke tijd tegemoet. Bekijk ons reisaanbod naar het Belgische Oost-Vlaanderen.

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis Vier Kerst of Oudjaar in Gent

7.3
Hotel NH Gent Belfort

Gent is een schitterende historische stad en met de feestdagen is de sfeer ongekend. Ontdek de vele bruine kroegen, de kerstmarkten en dwaal door eeuwenoude straatjes. Je waant je op de filmset van “Scrooge”. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 30-49 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
België - Oost Vlaanderen - Gent
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies/Ontbijt + 1 diner
Vervoer:
Eigen vervoer
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen