Ontmoeten wij jou ook?Zon, Zee en Strand Ammoudia

Boek nú, betaal later

Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia

-
Hotel Roxani & dependance

Een heerlijke singlereis naar Ammoudia, een heerlijk rustig plekje aan de westkust van Griekenland met een prachtige baai en het strand voor de deur. Lekker luieren in de zon, een duik in zee of ga mee op leuke excursies naar bijv. het gezellige Parga, de indrukwekkende Vikos-kloof of het bijzondere Meteora.

Wat kun je verwachten?

  • Nederlandstalige reisleiding
  • Kleinschalig hotel aan het strand
  • 3x twee-gangendiner inbegrepen in de reissom
  • Leuke, afwisselende excursies bij te boeken
  • Absolute rust en onthaasten aan rustige baai
vanaf € 1029,00
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia
Griekenland - Parga - Ammoudia
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 20-35 jaar
  • 25-39 jaar
  • 30-45 jaar
  • 35-49 jaar
  • 40-55 jaar
  • 45-59 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies/ontbijt + 3 diners
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Zon, Zee en Strand Ammoudia

Aan de westkust van Griekenland ligt het vissersplaatsje Ammoudia. Al jarenlang genieten we hier met een leuke groep singles van een ontspannen vakantie, ver weg van het massatoerisme. Ons 3-sterren hotel ligt aan een prachtige baai, dus dat alleen al maakt dit een superfijne vakantieplek. We maken leuke dagtrips om het prachtige groene binnenland te ontdekken, we gaan heerlijk eten in de gezellige Griekse tavernes en ook nog eens voor een heel mooi prijsje. Want in Griekenland kun je heel goed en betaalbaar uit eten. Dat is mooi meegenomen. Geen wonder dat zoveel singles zo enthousiast zijn geraakt! Ga je ook mee?

Het rustig vissersplaatsje Ammoudia ligt aan de westkust van Griekenland in de provincie Epirus. De provincie Epirus kenmerkt zich door de rijke historie, bergachtige landschap, mooie stranden, kraakheldere zee, olijfboom- en pijnboomgaarden en natuurlijk mogen we het aantrekkelijke klimaat niet vergeten. De omgeving van Epirus is prachtig groen wat te danken is aan de vele meren en rivieren die hier te vinden zijn. Zo vind je o.a. rivier de Acheron, bekend uit de Griekse mythologie die wel 52 km. lang is en zich fantastisch leent voor allerlei sportieve activiteiten.

Ammoudia is gelegen aan de Ionische zee en kent prachtige panoramische uitzichten. Het biedt een mooi breed zandstrand waar zowel de locals als de toeristen graag hun dag doorbrengen. Hier vind je werkelijk een oase van rust en niet onprettig om te vermelden is dat je zo vanaf het strand je hotel binnenloopt. Hoe lekker is dat! Verder is het dorpje authentiek, kleinschalig en heerst er een zeer gemoedelijke sfeer. De mensen zijn super gastvrij. Vakantiegangers voelen zich hier nog echt gast en de mensen zullen er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Naast een aantal tavernes en cafeetjes waar je heerlijk authentiek Grieks kunt eten (voor een zeer vriendelijke prijs), vind je een aantal souvenirs winkeltjes en wat mini markets.

Als je wat meer vermaak wilt raden we je aan een bezoek te brengen aan het levendige plaatsje Parga, het meest toeristische plaatsje van deze provincie en slechts 20 minuten rijden van Ammoudia.

Parga
Parga heeft een Venetiaans verleden en dat zie je terug in de prachtig gekleurde Venetiaanse huizen met sierlijke balkonnetjes. De kronkelige straatjes met smalle trappetjes, de mooie baaien met gezellige tavernes en souvenir winkels stralen een en al vakantie uit… En niet te vergeten de levendige haven, het fraaie uitzicht op het onbewoonde eilandje Panagia en de burcht waar je ook een fantastisch uitzicht hebt over de kustlijn van Parga. Vanaf een terras aan de kade zijn zelfs Páxos en Antípaxos bij helder weer goed te zien. Wil je hier een dagje naar het strand? Parga kent vier prachtige stranden en kun je hier ook terecht voor diverse waterportmogelijkheden zoals waterskiën, parasailing of voor wat fun achter een bananenboot.

Wist je trouwens dat in de provincie Epirus ook nog eens veel culturele schatten bewaard zijn gebleven? Breng een bezoek aan de hoofdstad van Epirus: Ioannina, waar o.a. veel musea te bezichtigen zijn. In Meteora vind je kloosters die op pilaarachtige rotsen zijn gebouwd en zelfs op de Wereld Erfgoed Lijst staan van Unesco. Deze hele omgeving heeft echt ontzettend veel te bieden. Wil je gewoon lekker relaxen in onze verblijfplaats Ammoudia of trek je er liever een dagje op uit om het prachtige binnenland te ontdekken? De bergen, kloven, meren, moerassen en lagunes zijn ideaal om activiteiten te ondernemen zoals kanoën, kajakken, raften, klimmen, paragliden, parasailen, duiken en nog veel meer. Een aanrader zijn de diverse boottochten naar de prachtige de Paxi eilanden (hier werd ooit de film ‘The Blue Lagoon met Brooke Shields opgenomen).

De provincie Epirus betekent niet voor niets ‘dat land waarvan de grenzen niet te zien zijn’. Een zeer passende naam, want uitgekeken raak je nooit op Epirus!

Naar activiteiten
  • Verblijf
  • Verblijf 3* hotel
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Logies/Ontbijt en 3 diners
  • Vermaak
  • 1x vervoer van en naar Parga
  • Kampvuuravond incl. drankjes
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Vliegtuig
  • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
  • Chartervlucht
  • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
  • Transfer luchthaven-hotel v.v.
  • Verblijf
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Optioneel: Bij te boeken excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting à €1,50 p.p.p.n. (ter plaatse)

Activiteiten

De volgende excursies zijn inbegrepen:

Parga
Bij deze reis is 1 keer vervoer naar Parga inbegrepen. Parga is een prachtige, pittoresk stadje met mooie gekleurde huizen in Venetiaanse stijl gebouwd. De gezellige haven en binnenstad met kronkelige straatjes vol restaurantjes, barretjes en winkels zorgen ervoor dat je je hier prima kunt vermaken. Relaxen kan op één van de vier stranden van Parga, waarvan één bij het centrum ligt.

Kampvuuravond
Vanavond genieten we van een gezellige avond op het strand. Onder het genot van een drankje, muziekje en met een groot kampvuur maken we er met elkaar een feestje van.

Optioneel:
Ter plaatse heb je de mogelijkheid om optionele excursies bij te boeken, waardoor je samen met de groep het programma bepaald van jullie reis. Lekker een dagje relaxen op het strand? Dat kan op de strandbedjes voor het hotel! Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Prijzen voor 2024 zijn op dit moment nog niet bekend, de genoemde richtprijzen waren geldig in 2023.

Acheron rivier / Gliki
Door het Griekse district Epirus stroomt de 52 km lange rivier de Acheron, welke uitmondt in Ammoudia. De rivier is zeer populair bij wandelaars, natuurliefhebbers en sportbeoefenaars. Zo is er rond Gliki van alles te doen voor een leuke actieve dag. We rijden naar het dorpje en vullen de dag met bijvoorbeeld een riviersafari door de kloof, paardrijden, een ritje met de kabelbaan of we kruisen de rivier via de houten hangbrug. Actief, maar in een prachtige omgeving.
Richtprijs kloofwandeling: €30

De Vikos kloof 
De Zagoria is een prachtig bergachtig gebied in de provincie Epirus. Hier ligt o.a. het drakenmeer en de Vikos kloof, de diepste kloof ter wereld. Hier liggen ook de authentieke Zagoria dorpjes die gebouwd zijn in grijze leisteen. Je kunt hier ook de eeuwenoude boogbruggen bezichtigen en een prachtige wandeling maken.
Richtprijs: €50 (optioneel incl. lunch: €62)

Meteora (afhankelijk van het seizoen)
Een mooie dagtocht langs kloosters en oudheden uit de omgeving. Het gebied Meteora kenmerkt zich door de op hoge rotsige pilaren gebouwde kloosters. De hoge grillig gevormde, pilaarachtige rotsen waarin monniken in de loop van de eeuwen 23 kloosters hebben gebouwd. Unesco heeft deze unieke kloosters op hun Werelderfgoedlijst geplaatst en dat is niet voor niks! Houd er wel rekening mee dat het ca. 3 uur rijden is vanaf Ammoudia. Mocht er (te) weinig animo zijn, heb je ook de mogelijkheid om een auto te huren en op eigen gelegenheid (met enkele medereizigers) erheen te rijden.
Richtprijs: afhankelijk van aantal deelnemers (ter plaatse bekend)

Boottocht Paxos en Antipaxos 
Tijdens deze dag op het water genieten we van de zon, relaxen en zonnen aan dek en nemen een verfrissende duik tijdens een van de zwemstops. Zo kun je bijvoorbeeld snorkelen in het turquoise water bij de Blue Caves. We bezoeken onder andere de eilanden Paxos en Antipaxos, waar we kunnen lunchen, winkeltjes bekijken en een bezoek brengen aan Gaios, het grootste dorpje van Paxos.
Richtprijs: €45

Kajakken 
Op enkele rivieren is het mogelijk om te kajakken zoals op de Acheron en Aóos-rivier. Een tocht van brug naar brug is niet alleen indrukwekkend wat betreft de omgeving, maar kent op verschillende plaatsen stroomversnellingen. Het oog zal voor korte tijd op het water gericht zijn en de mooie omgeving even van ondergeschikt belang.
Richtprijs: €20

Paragliden
Voel je als een vogel en ‘zeil’ naar beneden aan een parachute tijdens een tandemsprong. Hierna kunnen we lekker relaxen bij een leuke beachclub op het strand. Het is ook mogelijk om mee te gaan naar Zanzibar zonder te paragliden, maar om te genieten van een heerlijke stranddag.
Richtprijs: €120 (incl. vervoer + paragliden) / Stranddag Zanzibar €25

Wijnproeverij
Ben je geïnteresseerd in het ontdekken van de lokale druifsoorten en de lokale wijnen? Misschien ben je een echte liefhebber of heb je gewoon zin in een gezellige, smakelijke en leerzame activiteit? Neem deel aan de wijnproeverij voor een gezellige start van de avond met Griekse wijntjes en leuk gezelschap.
Richtprijs: ca. €40 (incl. vervoer)

Kookworkshop
Leer de geheimen uit de Griekse keuken ontdekken en de echte sfeer proeven van de Griekse gastvrijheid. Tover de lekkerste, traditionele Griekse maaltijden en hapjes op tafel tijdens deze hands-on workshop. Een activiteit voor liefhebbers van gezelligheid, lekker eten en koken.
Richtprijs: prijs op aanvraag

Scootertocht
Even niet naar het strand en toch van de zee genieten? Dan is een tocht per scooter langs de kust een prachtige belevenis. Wij raden deze excursie enkel aan wanneer je ervaring hebt met scooter rijden.
Richtprijs: €20 (excl. benzine)

* Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. De definitieve prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Tijdens de vakantie zal de reisleiding je meer informatie verschaffen over de excursie-mogelijkheden. Alle excursies zijn ter plaatse te boeken.

Naar verblijf
  • Verblijf
  • Verblijf 3* hotel
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Logies/Ontbijt en 3 diners
  • Vermaak
  • 1x vervoer van en naar Parga
  • Kampvuuravond incl. drankjes
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Vliegtuig
  • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
  • Chartervlucht
  • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
  • Transfer luchthaven-hotel v.v.
  • Verblijf
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Optioneel: Bij te boeken excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting à €1,50 p.p.p.n. (ter plaatse)
Griekenland , Parga , Ammoudia
Naam verblijf
Hotel Roxani & dependance
Type verblijf
Hotel
Zoover score:
-
30 meter
400 meter

Verblijf Hotel Roxani & dependance

Beschrijving

In het plaatsje Ammoudia wachten in ieder geval de volgende aangename verrassingen op je: een natuurlijke omgeving met unieke vogels en planten, traditionele gerechten in een typisch Griekse omgeving, een mooie baai met een prachtig zandstrand en spectaculaire zonsondergangen. De landelijke omgeving bestaat vooral uit boerderijen, vissers en olijfbomen. De beroemde Acheron rivier kruist het dorpje en loopt helemaal door tot de prachtige baai van Ammoudia. Het strand vind je aan de overkant van het hotel, op 30 meter afstand.We verblijven in Hotel Roxani en dependance. De hotels liggen op loopafstand van elkaar. Het ontbijt zal gezamenlijk plaatsvinden bij hotel Roxani. Er kan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van beide hotels.

Deze accommodaties zijn niet geschikt voor mindervaliden.

Faciliteiten
Hotel Roxani en haar dependance zijn twee kleinschalige hotels. In de ontbijtruimte of onder het overdekte terras bij Hotel Roxani wordt ’s morgens het ontbijt geserveerd. Ook voor een drankje of heerlijke Griekse gerechten kun je hier terecht tijdens de lunch of diner. Bij de receptie kun je gebruik maken van de (gratis) vaste internetverbinding. Wi-Fi is gratis aanwezig in de receptie en in de openbare ruimtes van het hotel.

Kamers
Alle kamers zijn voorzien van een balkon met zitje, koelkast, sateliet TV en onder andere airco (individueel regelbaar: gehele dag). De gerenoveerde badkamer beschikt over een douche, wastafel en toilet. De kamers worden zes dagen per week schoongemaakt. Handdoeken zijn aanwezig en worden 2 tot 3 keer per week verschoond, het bedlinnen wordt één keer per week verschoond.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een kamer met eigen badkamer tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een kamer en badkamer met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Verzorging
Je verblijft op basis van logies en ontbijt + drie diners. Iedere ochtend wordt er een ontbijt geserveerd in buffetvorm. Daarnaast zullen we drie avonden genieten van een 2-gangen diner bij het restaurant van het hotel. Zo kunnen we genieten van Griekse mezze tapas, vlees/verse vis of van traditionele Griekse gerechten met een dessert (en een glaasje ouzo) als afsluiter.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?

Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage

Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden

Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jouw vakantie

Je vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar jij je reisgenoten zult ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen.

In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jou dan op het vliegveld verwelkomen.

Boek jij een reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat je een ander reisschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Samenstelling groep

De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze singlereis. Voldoe je niet exact aan de opgegeven criteria, maar wijkt jouw leeftijd maximaal vijf jaar af? Geen probleem. Zolang de inhoud van het programma je aanspreekt, je enthousiast bent, zelfstandig kunt reizen en nieuwe, gezellige mensen wilt leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij je graag op deze singlereis.

Reisdocumenten

Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Luchthavenbelasting en ruimbagage

Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Verzekeringen

Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

...

...

Vertrekgarantie

Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen.

De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus. 

Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn.

'Alles mag, niets hoeft'

Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat je dan kiest voor een groepsreis waarbij je je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje. Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jouw vakantie!

Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod.  Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor een leuke horeca-gelegenheid.

Reisleiding

Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Alle organisatorische zaken worden uit handen genomen. Zo organiseert hij/zij de leukste activiteiten/excursies, informeert je over de gezelligste beachclubs, restaurants en bars en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep. Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Naar vervoer
  • Verblijf
  • Verblijf 3* hotel
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Logies/Ontbijt en 3 diners
  • Vermaak
  • 1x vervoer van en naar Parga
  • Kampvuuravond incl. drankjes
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Vliegtuig
  • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
  • Chartervlucht
  • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
  • Transfer luchthaven-hotel v.v.
  • Verblijf
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Optioneel: Bij te boeken excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting à €1,50 p.p.p.n. (ter plaatse)

Vervoer

Met het vliegtuig

Er wordt gevlogen vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar de luchthaven van Preveza of Corfu. Op de luchthaven van Preveza staat de transfer klaar, die je in ongeveer 40 minuten naar de accommodatie brengt.

We verzamelen op Schiphol, zodat we gezamenlijk naar de bestemming kunnen reizen. Het juiste tijdstip en verzamelpunt zal in de reisinformatie staan, die je voor vertrek per mail toegestuurd krijgt.

Bagage
Naast je handbagage, mag je 20kg ruimbagage meenemen tijdens deze reis. Deze zijn inbegrepen in de reissom.
 
Vluchtschema's
Met vertrek op 11 mei, 18 mei, 25 mei, 8 juni, 15 juni, 22 juni, 27 juli en 3 augustus: 
Amsterdam - Preveza (Corendon)
07:00u - 11:15u
Preveza - Amsterdam (Corendon)
11:55u - 14:25u

Met vertrek op 29 juni, 10 augustus en 7 september
Amsterdam - Preveza (Corendon)
07:00u - 11:15u
Preveza - Amsterdam (Corendon)
20:25u - 22:55u

Met vertrek op 10 juli en 18 september
Amsterdam - Preveza (Corendon)
15:30u - 19:45u
Preveza - Amsterdam (Corendon)
20:25u - 22:55u  

Met vertrek op 17 juli en 21 augustus
Amsterdam - Preveza (Corendon)
15:30u - 19:45u
Preveza - Amsterdam (Corendon)
11:55u - 14:25u 

Met vertrek op 31 augustus
Amsterdam - Preveza (Corendon)
07:00u - 11:15u 
Preveza - Amsterdam (Corendon)
11:55u - 14:25u 

Bovenstaande vluchtgegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
  • Verblijf
  • Verblijf 3* hotel
  • Verblijf in een kamer voor alleengebruik of een gedeelde kamer
  • Verzorging o.b.v. Logies/Ontbijt en 3 diners
  • Vermaak
  • 1x vervoer van en naar Parga
  • Kampvuuravond incl. drankjes
  • Nederlandse reisleiding
  • Vervoer - Vliegtuig
  • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage
  • Chartervlucht
  • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
  • Transfer luchthaven-hotel v.v.
  • Verblijf
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Vermaak
  • Optioneel: Bij te boeken excursies
  • Overig
  • Boekingskosten à €20
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting à €1,50 p.p.p.n. (ter plaatse)

  • SGR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 84 reviews
8.7
Singlereizen
43 jaar
9

Fantastisch een geweldige ervaring

Ik heb de vakantie als positief ervaren, het was de eerste keer met een single reis voor mij maar zeker voor herhaling vatbaar, hele leuke groep en een hele fijne en goede reisleider (jordy)

Mijn tips

Ik zou zeker met de excursie naar de Vikos kloof meegaan, dat uitzicht moet je echt gezien hebben

Reisperiode: 23-09-2023 ~ 30-09-2023 / Hotel Roxani & dependance

55 jaar
10

Een vakantie om nooit te vergeten, FANTASTISCH!

Het was een fantastische vakantie. Heel veel gezien, genoten en gelachen. Het hotel was super fijn, schoon en heerlijk eten! Theo en Elsa Top Dimitri de kok Super! Ligging was heel prettig, vlak bij zee. Heb het zwembad niet gemist. Jordy onze reisleider, we hadden geen beter kunnen wensen. :-)

Mijn tips

Voor als de kloof lopen door de Acheron rivier. Dat was een ervaring om nooit te vergeten! Zorg voor waterschoenen met harde zool! De Vikos kloof is ook heel gaaf ook hier wel goede schoenen aan doen.

Reisperiode: 23-09-2023 ~ 30-09-2023 / Hotel Roxani & dependance

62 jaar
7.5

Heerlijke combinatie van inspanning en ontspanning!

Heerlijke combinatie van inspanning en ontspanning. Doordat we met elkaar konden overleggen welke extra activiteiten we gingen doen hebben we een vakantie gehad die voor iedereen naar wens was. Hele mooie omgeving en aardige mensen, ook in de horeca.

Mijn tips

Toerisme is niet erg ontwikkeld. Verwacht daarom geen disco en ander vertier in de avond.

Reisperiode: 16-09-2023 ~ 23-09-2023 / Hotel Roxani & dependance

31 jaar
9

Genieten

Het was een erg fijne vakantie

Mijn tips

Nee anti-muggen spray mee

Reisperiode: 30-08-2023 ~ 06-09-2023 / Hotel Roxani & dependance

44 jaar
7.5

Een mooie ervaring en avontuur om alleen maar ook samen op reis te zijn.Had het niet willen missen!

Ik kijk terug op een leuke reis met gelijkgestemden. Allerlei mensen leren kennen. Het brede zandstrand van Ammoudia is prachtig. Het is een klein dorpje dus in de directie omgeving weinig te doen. Wel zijn er een paar leuke terrasjes waar je goed kunt eten en paar winkeltjes/supermarktje. Pita gyros bij de zusjes is een aanrader :-) Het hotel is schoon, maar erg basic (harde bedden) Ik miste toch wel een zwembad direct bij het hotel. De geboden excursies zijn divers, voor ieder wat wils.

Mijn tips

De boottrip naar Antipaxos/Paxos is een aanrader, van alles wat, zwemstop, dorpje bezoeken, shoppen, lekker varen op de boot, grot bekijken enz. De Vikos kloof is super met zijn uitzicht en leuke afdaling, de moeite waard en goed te doen. Houd rekening met wat langere afstanden ernaartoe vanuit Ammoudia, dus je bent een dag weg. Parga is gezellig druk. Plan goed met reisleider Jordy wat je wil.

Reisperiode: 23-08-2023 ~ 30-08-2023 / Hotel Roxani & dependance

30 jaar
9

Een warme, maar een zeer interessante en leuke vakantie.

De singlereis naar Ammoudia is zeer goed bevallen. De reisleider (Jordy) heeft gezorgd voor een mooie vakantie om niet te vergeten. Alle bijbehorende activiteiten waren leuk om te doen met de gehele groep. Het eten is daar lekker en niet al te duur, de mensen van het hotel zijn zeer vriendelijk, de omgeving is prachtig en de groep waarmee ik mee was maakte het plaatje compleet. Ik raad de reis zeker aan als je een combinatie zoekt van wat actiefs doen en dagen relaxen op het strand.

Mijn tips

- Neem DEET mee, de muggen prikken je helemaal lek. - Meteora is wel 3 uur rijden, maar dat is het meer dan waard. - Ga rond zonsondergang naar het uitkijkpunt vlakbij het hotel. - De bakker vlakbij de G-Spot heeft zeer lekkere producten, handig voor als je het ontbijt mist. - Je hoeft geen waterschoenen mee te nemen naar Griekenland, die kun je daar kopen voor weinig geld.

Reisperiode: 12-08-2023 ~ 23-08-2023 / Hotel Roxani & dependance

36 jaar
10

Alles eruit gehaald wat er in zat

Heerlijke vakantie met de juiste combinatie van rust, zon, zee strand, heerlijk eten, ontzettend aardige mensen en actieve activiteiten, cultuur, natuur en de echte Griekse sfeer proeven

Mijn tips

De excursies waren allemaal echt de moeite waard om te doen en maakte de vakantie voor mij af. De tip om muggenspray mee te nemen is geen overbodige luxe, maar is ook daar wel te koop.

Reisperiode: 12-08-2023 ~ 23-08-2023 / Hotel Roxani & dependance

49 jaar
9

Fantastisch

Super vakantie gehad, eerste keer dat ik mee ging. Veel gezelligheid, lol gehad, leuke excursies vooral de glikie echt wauw. Geen moment het gevoel dat ik alleen was en als kers op de taart Jordy is een fantastische reisleider. Ammoudia op zich weinig te beleven, daarentegen was Parga echt een aanrader.

Mijn tips

Vooral muggenspul niet vergeten en voor glikie oude gympen aan ipv van waterschoenen, is veel comfortabeler.

Reisperiode: 29-07-2023 ~ 05-08-2023 / Hotel Roxani & dependance

53 jaar
10

Prachtig mag nog een keer

Was heel leuk met de groep mensen en het weer was goed en de omgeving was prachtig

Mijn tips

Wees je zelf en maak plezier met elkaar

Reisperiode: 29-07-2023 ~ 05-08-2023 / Hotel Roxani & dependance

39 jaar
10

Ik ga nog eens terug!

Ik kan deze vakantie aan iedereen aanbevelen! Ik zat in een ander hotel, maar het was prima. Ammoudia is een rustig dorpje. Op het strand heb je sowieso een parasol en ligbed. Je moet dan wel consumpties afnemen, maar die zijn heel redelijk geprijsd. De reisleider, Jordy, was geweldig. Hij wist iedereen op z'n gemak te maken en we hebben een geweldige vakantie gehad. Hij kon ons veel over de omgeving vertellen en de excursies waren top. Roxani serveert goed eten, staan ze ook om bekend.

Mijn tips

Vraag naar het uitkijkpunt. Vanuit Roxani is het rechts de weg aflopen. Je gaat dan bergopwaarts. Als je het pad uitloopt kom je op een prachtige plek, waar je van de zonsondergang kan genieten. In de verte zie je Parga.

Reisperiode: 19-07-2023 ~ 29-07-2023 / Hotel Roxani & dependance

45 jaar
9

Super genoten in een mooie relaxte omgeving.

Het was een super vakantie. Gezellig hotel en leuk klein Grieks plaatsje. Het strand is echt geweldig.

Mijn tips

Het kanoën en de riviersafari zou ik echt aanraden. Super mooie omgeving.

Reisperiode: 12-07-2023 ~ 19-07-2023 / Hotel Roxani & dependance

38 jaar
8.5

Fantastisch en mooie plekjes gezien

Heerlijke vakantie gehad en leuke mensen ontmoet. Alles goed geregeld. Alleen jammer dat het zwembad aan de andere kant van het dorpje ligt en er geen schaduwplekken zijn.

Mijn tips

Voor de gliki rivier. Heb je gevoelige voeten doe dan een paar schoenen aan met een dikke zool en die nat mogen worden. Je moet over heel veel stenen lopen klein en groot

Reisperiode: 05-07-2023 ~ 12-07-2023 / Hotel Roxani & dependance

59 jaar
10

Verkeerde lokatie voor mijn,gelukkige leuke groep en aantal mooie excursies.

Echte strand vakantie en aantal mooie excursies. plaatje weinig te beleven overdag en in de avond,geef het 6 sterren.

Mijn tips

Moet echt van rustige standvakantie houden.

Reisperiode: 24-06-2023 ~ 05-07-2023 / Hotel Roxani & dependance

43 jaar
10

Heb een heerlijke vakantie gehad om nooit te vergeten!

Heb een geweldige vakantie gehad in een heel mooi en groen deel van Griekenland. Ammoudia heeft een prachtig strand en het is rustig en authentiek. We hebben leuke excursies gedaan op het water en de Vikos kloof. Het reisleiding en de mensen van het hotel waren heel hartelijk, behulpzaam en creatief om te zorgen voor een topervaring.

Mijn tips

Het is zeer de moeite waard om de omgeving ( de mooie baaien en dorpjes in het binnenland) te verkennen maar wel met een scooter of auto. Daarnaast is wandelen in de Kloof en de Kliki rivier erg mooi.

Reisperiode: 31-05-2023 ~ 10-06-2023 / Hotel Roxani & dependance

64 jaar
10

Geweldig

Dit was mijn eerste ervaring met een singlereis. Wat heb ik het enorm gezellig en leuk gehad. Ammoudia is fijn. Eenvoudig, maar daar hou ik van. Het strand is naast de deur. De mooie natuur en bergen verder op .Reisleider Roelf is een topper. Als je nog twijfelt, gewoon doen !

Mijn tips

Er was geen föhn op de kamer, bij de receptie kun je er 1 lenen. Enne Theo en Roxani kunnen je vis perfect fileren als je daar moeite mee hebt.

Reisperiode: 17-05-2023 ~ 24-05-2023 / Hotel Roxani & dependance

58 jaar
10

Geweldig

Het was een prachtige vakantie mooi hotel lekker eten prachtige excursies in één woordt geweldig

Mijn tips

Doe meeet de excursies

Reisperiode: 13-09-2022 ~ 20-09-2022 / Hotel Roxani & dependance

58 jaar
9.5

Heerlijk en fantastisch genoten.

Mijn eerste single reis was super leuk. Gezellig groep, leuk en rustig plaatsje.

Mijn tips

De bootreis is erg mooi zelfs dolfijntje gezien naast de boot.

Reisperiode: 13-09-2022 ~ 20-09-2022 / Hotel Roxani & dependance

42 jaar
8

Ideale reis om te doen als je wil relaxen en wat doen.

Hele fijne vakantie gehad, met een fijne groep. Het strand op 1 minuut en een supermarkt en koffietentje vlakbij. Het enige dat tegenviel was het harde bed en de muggen.

Mijn tips

Glyki (met waterschoenen) en de wandeling door de vikoskloof vond ik geweldig. De boottrip naar Paxos zou ik niet nog een keer doen.

Reisperiode: 03-09-2022 ~ 10-09-2022 / Hotel Roxani & dependance

40 jaar
9

Heerlijk zon, zee, strand, lekker eten en leuke activiteiten

Het was een fijne en leuke vakantie. Hotel ligt aan zee met heerlijk strand. De keuken van Roxani is geweldig. De kamer zijn eenvoudig maar prima en schoon. De douche is erg klein en het bed heel hard. Paragliden en Gliki waren echt super gaaf. Parga is een gezellig en levendig stadje, leuk om s’avonds naar toe te gaan. Boottocht is ook leuk om te doen. Dorpje is klein maar genoeg horeca en erg aardige mensen

Mijn tips

Loutsa zou ik niet meer naar toe gaan einde van het seizoen, die strandtent had zijn zaakjes niet (meer) op orde. Dan zou ik een extra dag naar Zanzibar gaan, geweldige strandtent met goede service.

Reisperiode: 03-09-2022 ~ 13-09-2022 / Hotel Roxani & dependance

47 jaar
8

Fijne zonnige groepsreis om even uit te rusten

Ontspannen vakantie met leuke gezellige mensen in de groep. Afwisseling van zon, zee en strand met andere activiteiten. Wanneer je hier behoefte aan hebt ook volop ruimte om iets voor jezelf te doen. Je kunt heerlijk uit eten in Ammoudia. Het geluk gehad in een ander hotel (Alexandros) te zijn geplaatst. Geen vijf sterren tent, maar alle voorzieningen keurig op orde en er is voor de liefhebber een zwembad aanwezig. Schone kamers, welke dagelijks door de vriendelijke eigenaresse werden gecheckt.

Mijn tips

Zonder muggenspray word je lek geprikt! Huur vooraf zelf alvast een auto voor de vakantieperiode. Dan kun je te allen tijde zelfstandig erop uit gaan. Excursies met groep gaan namelijk alleen door bij minimum aantal deelnemers. Hierdoor Vikos kloof en Meteora niet kunnen bezichtigen. Boottocht naar Paxos is aanrader en kajakken op de Archeron. Geniet in Parga van het mooie uitzicht over de baai.

Reisperiode: 02-08-2022 ~ 09-08-2022 / Hotel Roxani & dependance

59 jaar
8

Heerlijk veel zon, zee, leuke activiteiten en gezelligheid met een groep mensenelligheid

Het was een heerlijke vakantie die aan mijn verwachtingen voldeed van zon, strand, zee en activiteiten. De kamer van dependance Maria was knus, schoon en koel. Het eten in hotel Roxani was voor mij als vegetariër niet zo goed. Het is duidelijk dat ze hier nog niet zoveel kaas van hadden gegeten. Buiten het hotel heb ik wel heerlijk vegetarisch en zelfs vegan kunnen eten. Op de heenweg zijn we een hele nacht onderweg geweest maar bij t hotel stond er geen ontbijt klaar. Dat is een verbeterpunt.

Mijn tips

Doe mee aan activiteiten, dat maakt je vakantie afwisselend en leuk. Kajakken, boottocht, door een kloof met een rivier wandelen, eventueel paragliden (een hele belevenis!), Parga en opgravingen. Naast het strand liggen vond ik dat een welkome afwisseling.

Reisperiode: 02-08-2022 ~ 09-08-2022 / Hotel Roxani & dependance

57 jaar
5

Lachen

Voor de eerste keer mee met singles: begint als groep waarna de karakters duidelijk werden en groepjes ontstaan, wat prima is. Veel gelachen (AARONNNNN!) en lekker gegeten. goed weer en goede strandfaciliteiten. Excursies te prijzig in verhouding tot het geleverde. Hotel eenvoudig maar voldoende.

Mijn tips

Zorg voor eigen vervoer (huurauto van te voren regelen; niet ter plekke te regelen), waardoor je niet (totaal) afhankelijk bent van wat de reisleiding biedt. Muggenspray!

Reisperiode: 02-08-2022 ~ 13-08-2022 / Hotel Roxani & dependance

42 jaar
10

Een heerlijk relaxte vakantie in een niet te toeristisch maar prachtig gebied.

Het was een hele fijne vakantie. De eerste keer dat ik een een single reis deed, dus best spannend hoe dat zou bevallen, maar het was wonderbaarlijk hoe snel je een leuke band opbouwt met (vrijwel) iedereen in de groep. Nu hadden wij eigenlijk best een kleine groep (8 totaal), maar dat had ook weer z'n voordelen. De locatie en het hotel in het bijzonder waren bijzonder fijn en voelde door de relaxte sfeer en het super vriendelijke personeel als een ware ontspanningsvakantie.

Mijn tips

Lekker aan het begin van het seizoen boeken. Wij waren er half juni en daardoor waren alle excursies nog best rustig. Super om door de Vikos kloof te wandelen en gewoon maar 3 a 4 mensen tegen te komen. En de absolute aanrader... De Glyki excursie. Met de voeten in het water klauteren, klimmen en zwemmen door de Acheron rivier. Soms uitdagend, maar absoluut fantastisch!

Reisperiode: 11-06-2022 ~ 18-06-2022 / Hotel Roxani & dependance

37 jaar
9

Fantastisch

Hele gezellige groep, fijne omgeving, zeer vriendelijke hoteleigenaar en familie, schone nette kamers.

Mijn tips

Paragliden is geweldig, beachclub bezoeken is zeer grote aanvrager, ook een bezoek aan de boulevard in de buurt is top! Parga is een mooie stad en de boottocht was zeer aangenaam

Reisperiode: 11-06-2022 ~ 21-06-2022 / Hotel Roxani & dependance

36 jaar
8

Zon, zee, strand, gezelligheid, lekker eten

Heel relaxed, niks moet alles mag. Voor het eerst tijdens een groepsreis bijna elke ochtend uit kunnen slapen. Ammoudia op zichzelf niet heel bruisend, maar binnen no-time ken je iedereen, supergezellig. Veel mooie stranden.

Mijn tips

Boottrip zeker doen! Parga is heel leuk. Twijfel je nog over paragliden? Doen! Oja, neem genoeg Deet tegen muggen mee.

Reisperiode: 31-05-2022 ~ 11-06-2022 / Hotel Roxani & dependance

32 jaar
8

Heerlijk

Er van genoten, een relaxte vakantie in een klein leuk dorpje in Griekenland. Ook passende activiteiten voor onze doelgroep. Misschien niet super toeristisch, als je het vergelijkt met Parga (een haven stadje dichtbij).

Mijn tips

Met een bootje over de Acheron rivier. Tempel van Hades. Naar het uitzichtpunt dichtbij achter het hotel.

Reisperiode: 31-05-2022 ~ 11-06-2022 / Hotel Roxani & dependance

25 jaar
10

Geweldig!

Heerlijk genoten van de zon, zee en het strand. Er waren leuke activiteiten en het eten was heerlijk!

Mijn tips

Neem goede muggenspray mee.

Reisperiode: 31-05-2022 ~ 07-06-2022 / Hotel Roxani & dependance

56 jaar
10

Onovertroffen.

Het was een heerlijk vakantie met voldoende mogelijkheden om actief en lui te zijn. We hadden een ontzettend leuke groep. Het strand is echt op een steenworp afstand en de keuken van Hotel Roxani is niet voor niets befaamd. Ik heb heerlijk gegeten en me uitstekend vermaakt.

Mijn tips

Blijf op het pad als je de kloofwandeling gaat maken :-D. In de buurt is het ook mogelijk om te kajakken of paard te rijden.

Reisperiode: 25-09-2021 ~ 02-10-2021 / Hotel Roxani & dependance

50 jaar
7

Heerlijke relaxte vakantie met een leuke gevarieerde groep mensen.

Super leuke vakantie gehad. Hotel is erg eenvoudig, weinig luxe maar de gastvrije eigenaars maken heel veel goed!

Mijn tips

Het hotel ligt langs een moeras, neem dus anti muggenspul mee. Parga ligt ongeveer 20 min van het hotel. Dat is een leuke plek om eens naartoe te gaan.

Reisperiode: 25-09-2021 ~ 02-10-2021 / Hotel Roxani & dependance

57 jaar
9.5

Superrelaxt en actief, veel gelachen.

Het was een heel fijne vakantie. De groep gemêleerd, dat maakte het makkelijk om per activiteit of interesse in gespreksonderwerpen met elkaar af te stemmen. Het eten was super lekker en personeel erg vriendelijk. Theo kookt heerlijk en heeft aandacht voor zijn gasten. Jordy de groepsleider was vriendelijk, open en humoristisch, maar wist ook genoeg van de omgeving om leuke tips te geven. Paragliden is een aanrader.

Mijn tips

Deet mee, en wanneer je glicky doet, goede stevige sneakers mee die nat mogen worden. Die kloof is prachtig.

Reisperiode: 25-09-2021 ~ 02-10-2021 / Hotel Roxani & dependance

58 jaar
10

SUPER

Als geweldig! Ligt ook aan onze groep die heel fijn was. Lekker weer geldt ook mee.

Mijn tips

Kanoën is superleuk. En Roxani en familie zijn supervriendelijk.

Reisperiode: 14-09-2021 ~ 21-09-2021 / Hotel Roxani & dependance

54 jaar
10

Super leuke groep mensen in een heel gastvrij hotel

Super gezellig

Mijn tips

de Gliki kloof is echt een aanrader

Reisperiode: 14-09-2021 ~ 25-09-2021 / Hotel Roxani & dependance

46 jaar
6

redelijk.

De activiteiten waren mooi, maar wel duur qua verhouding als je met meerdere personen verplicht (max 6) in een busje moest zitten om een excursies te gaan doen en afhankelijk bent van het hotel om überhaupt ergens naar toe te willen gaan ... geen taxi of bussen waar je dan op eigen initiatief kan gaan nemen. De mensen van het hotel zijn aardig, maar wel een oude meuk bende als je het mij vraag. Tijd voor ander hotel.

Mijn tips

Ga naar meteora toe.. je kijk je ogen uit hoe mooi het daar is. Paragliden was een gave ervaring en de Vikos Clove heb je een mooie wandeling. En het kajakken is relax. En de stranden zijn fijn. Parga is een mooi dorpje... meer levendig.

Reisperiode: 04-09-2021 ~ 14-09-2021 / Hotel Roxani & dependance

Antwoord van Singlereizen.nl:

Ruimte voor verbetering

Ervaringen blijven persoonlijk, maar er is ruimte voor verbetering wat het busje betreft. Dat heeft zeker de aandacht voor volgend jaar. Deze vakantie is jaar na jaar succesvol en we kijken dan ook weer uit naar 2022.

40 jaar
9

Ik wilde nog lang niet naar huis!

Heerlijk genoten van de rust op het strand van Ammoudia! Er is niet veel te doen, maar voor de rust is het prima! Het hotel was oké, maar erg gehorig met schuivende stoelen, dichtslaande deuren en gillende kinderen van de familie van het hotel. Het ontbijt simpel, maar wel vers en lekker brood. Er is geen zwembad (staat wel op de foto) en we waren compleet afhankelijk van het hotel. Het hotel had meer inspraak dan de reisleider. Erg jammer! De leuke groep heeft mijn vakantie compleet gemaakt!

Mijn tips

Mensen die niet van massa houden zitten hier op hun plek! De Vikos kloof was mooi en de kloosters van Meteora waren ook zeer de moeite waard! Het stadje Parga is een leuke uitstap met winkeltjes en terrasjes. Daar hebben we lekker gegeten bij restaurant Bianco.

Reisperiode: 04-09-2021 ~ 14-09-2021 / Hotel Roxani & dependance

Antwoord van Singlereizen.nl:

Klein familie hotel

Het hotel is inderdaad een gezellig klein familie hotel, zonder zwembad maar met de zee pal voor de deur. Het hotel wordt gerund door een familie met kinderen.

40 jaar
8

Kei gezellig en ontzettend relaxed!

We hebben een top vakantie gehad en wat hadden we een leuke groep! Ammoudia is een rustig plaatsje, heerlijk strand. Je kunt zoveel of weinig doen als je zelf wilt. Het hotel is goed en een lekker ontbijtje in de ochtend. Ook in de avond kun je er heerlijk eten. Parga is ontzettend leuk! 1 minpunt was dat we afhankelijk waren van het hotel betreft vervoer, waardoor we soms niet of moeilijk weg konden.

Mijn tips

Gewoon gaan, het is echt heel leuk en relaxed.

Reisperiode: 04-09-2021 ~ 14-09-2021 / Hotel Roxani & dependance

50 jaar
8

Top

Prima vakantie gehad,hotel was erg eenvoudig maar super schoon. Roxani de eigenaresse was top,ontbijt eenvoudig,diner was erg goed. De excursies waren erg veel voor een week,maar je hoef ze niet allemaal te doen,dagje strand is prima daar. Strandbedden zijn gratis als je een drankje neem wat prima qua prijs was. Mooie omgeving,Parga is echt de moeite waard qua eten maar ook om te winkelen.

Mijn tips

Muggenspul meenemen je zit vlak bij een moeras. Parga is erg leuk

Reisperiode: 15-09-2020 ~ 22-09-2020 / Hotel Roxani & dependance

52 jaar
8

Gezellig en afwisselend

Heerlijk relaxed

Mijn tips

* Meteora is echt de moeite waard! De omgeving is echt geweldig en ongekend; bijzondere rotsformaties. De afstand van 2,5u rijden is het zekers waard. Ik vond 1 klooster wel voldoende en had graag daar nog een wandeling gemaakt.

Reisperiode: 15-09-2020 ~ 22-09-2020 / Hotel Roxani & dependance

39 jaar
7.5

Fijn dat het kon in Corona tijd!

Als een heerlijke week weg.

Mijn tips

Ga mee op excursie naar de wandeling door de Ancheron rivier, ontzettend mooi.

Reisperiode: 05-09-2020 ~ 12-09-2020 / Hotel Roxani & dependance

32 jaar
7

Ontspannen

Rustig gelegen hotel in klein plaatsje. Mooie natuur. Excursies op lange reisafstand (Vikos Kloof en Meteora zijn meer dan 2 uur enkele reis). Helaas zat er geen lunch bij de prijzige excursies. Verder prima reisbegeleiding (niet heel veel inhoudelijke informatie tijdens excursies) en aardige mensen + lekker eten in het hotel.

Mijn tips

Verdiep je goed in de omgeving of er voldoende te zien/doen is als je een cultuur liefhebber bent. Dit is vooral een strand vakantie.

Reisperiode: 25-08-2020 ~ 01-09-2020 / Hotel Roxani & dependance

42 jaar
10

Onvergetelijke ervaring met gekke, lieve en prachtige mensen!

Kunnen jullie de film The Breakfast club? Het was zoiets vakantie, een groot avontuur met fantastische mensen en met elkaar hebben we de tijd van ons leven gehad!! Ook de hoteleigenaar/familie zijn zulke lieve warme mensen, kortom een aanrader!!

Mijn tips

Maak er wat van met z'n allen, neem muggen spray mee, en geniet, Parga is erg leuk om te zien en wandelen door de kloof is zeker een aanrader, eigenlijk is alles wel leuk!

Reisperiode: 28-09-2019 ~ 05-10-2019 / Hotel Roxani & dependance

32 jaar
10

Een vakantie om niet gauw te vergeten

Wat een heerlijke vakantie! Leuke groep, leuke reisleidster, heerlijk eten (vooral in het hotel werd heerlijk gekookt) en heel veel lekker weer. Echt een zon, zee en strand vakantie met leuke excursies. Ammoudia is een klein en heel erg rustig dorpje. Het nabijgelegen Parga is een aanrader als je van wat meer reuring houdt. Je kan zelf kiezen aan welke excursies je wel of niet meedoet en het dus zo rustig of actief maken als je zelf wilt.

Mijn tips

Meteora is zeer de moeite waard. De vikos kloof is mooi maar de vakantie is niet compleet zonder een bezoek aan de disco van Ammoudia.

Reisperiode: 28-09-2019 ~ 08-10-2019 / Hotel Roxani & dependance

31 jaar
9

Een geweldige vakantie!

Het was een eerste singlereis die ik heb geboekt. Op de luchthaven werd de groep steeds groter. Heel bijzonder om mee te maken dat er direct al een band ontstaat tussen de medereizigers. Het hotel lag heerlijk rustig gelegen, echt een plek om volledig tot rust te komen. De aangeboden excursies waren ook zeer gevarieerd. Het was een geweldige vakantie, met een fijne reisleidster. Het hotel was ook dik in orde. Een zwembad wordt wel gemist.

Mijn tips

Neem waterschoenen, stevige schoenen en een snorkelset mee op reis. Je zult merken dat je hier profijt van gaat hebben.

Reisperiode: 07-09-2019 ~ 14-09-2019 / Hotel Roxani & dependance

33 jaar
9

Lekker actief, geweldig en om nooit te vergeten

Ontzettend leuke en gevarieerde vakantie. Tijdens de vakantie hebben we diverse (groeps) activiteiten ondernomen waar iedereen op eigen initiatief aan mee kon doen. Het fijne is dat je hierdoor de groep steeds beter leert kennen en je een leuk beeld krijgt van de omgeving. Op de op-een-na-laatste dag een bbq+ kampvuur, waar het onder het genot een drankje nog gezelliger wordt. Helaas is daarna de vakantie alweer bijna voorbij. Maar dankzij de groep en Theressa was het geweldig.

Mijn tips

Neem vooral deel aan de activiteiten en zorg dat je met iedereen dingen onderneemt. Dit komt de sfeer en beleving zeker ten goede.

Reisperiode: 07-09-2019 ~ 14-09-2019 / Hotel Roxani & dependance

25 jaar
10

Spannend, uitdagend en heeee,

Dit was mijn allereerste singlereis ooit!

Mijn tips

Ga vooral mee met de excursies die ze je aanbieden, hierdoor zie je veel mooie plekjes van het land die je anders niet zult zien! Als je wat langer blijft is het ook erg leuk om zelfstandig een auto te huren, dit kan je regelen via het hotel.

Reisperiode: 17-08-2019 ~ 27-08-2019 / Hotel Roxani & dependance

57 jaar
10

Dankzij de gezellige groep mensen en de locatie was dit voor mij een topvakantie.

Ammoudia is een toplocatie! Groep bestond uit gezellige mensen. Accommodatie ligt naast een moeras, dus wel iets smeren tegen de muggen/vliegen. Leuke excursies gedaan.

Mijn tips

Accommodatie is eenvoudig dus wel eigen föhn meenemen. Tip: pak de bus naar Parga. Een leuk Grieks stadje. Zoek een koffietentje dat wat hoger ligt, dan heb je een schitterend uitzicht over de baai. Ook de excursie naar de blauwe grot is een aanrader!

Reisperiode: 06-08-2019 ~ 17-08-2019 / Hotel Roxani & dependance

63 jaar
10

Top!

Geweldig. Leuke groep reisgenoten. Prima reisleiding (Jennifer). Heerlijk hotel (kleine kamer en douche, maar heerlijk buitenterras). Super management.

Mijn tips

Verstand op nul zetten en blik op oneindig... Laat je verrassen door de schoonheid van het land en de gastvrijheid van de mensen. Verwacht niet te veel van Ammoudia... Kroegjes en disco's zijn er niet. Wel veel eettentjes en terrassen.

Reisperiode: 06-08-2019 ~ 17-08-2019 / Hotel Roxani & dependance

56 jaar
9

Geweldig!!!

Dit was een van mijn fijnste vakanties ooit!! Leuk, eenvoudig en schoon hotel met supervriendelijk personeel. Lekker dichtbij het strand waar je de hele dag van een gratis bedje gebruik mag maken als je maar minimaal een drankje besteld.

Mijn tips

Ga mee naar Gliki, een geweldige ervaring. Je gaat naar de oorsprong v.d. Acharon rivier en loopt door de kloof waar de rivier ontspringt. Of ga paragliden op Lefkas, wat een prachtige omgeving!! Goede instructeur en je krijgt het filmpje ervan mee zonder bij te betalen. Neem wel Deet o.i.d. mee voor s'avonds, want dan zijn er wel muggen. Maar als je dit gebruikt heb je nergens last van.

Reisperiode: 25-06-2019 ~ 02-07-2019 / Hotel Roxani & dependance

60 jaar
8

Heb een Toppie vakantie gehad!

Fijne vakantie, rustig plaatsje, voor de drukte ga je naar Parga. En een super fijne reisleidster Jennifer! Gemoedelijk hotel, en zeer vriendelijk personeel.

Mijn tips

Er zijn volop excursie’s te doen.

Reisperiode: 25-06-2019 ~ 02-07-2019 / Hotel Roxani & dependance

27 jaar
10

In een woord FANTASTISCH

Het was een geweldige reis leuke groep en super reisleiding

Mijn tips

De wandeling door de kloof is echt een aanrader en als je bij het hotel de berg op loopt heb je binnen een kwartier een prachtig uitzicht.

Reisperiode: 04-06-2019 ~ 11-06-2019 / Hotel Roxani & dependance

28 jaar
8

Relaxed afgewisseld met leuke activiteiten

Erg leuk geweest. Leuke activiteiten en een prettig hotel om terug te keren. Ook was het een gezellig groepje mensen en was de begelijding top

Mijn tips

Bewandel de (soms uitdagende) wandelroutes in de berg naast het hotel. Hier kom je bij mooie uitkijkpunten uit

Reisperiode: 04-06-2019 ~ 15-06-2019 / Hotel Roxani & dependance

29 jaar
9

super leuk

dit was mijn eerste singelreizen in me leven. ik vond het super vette vakantie ook goed georganiseerd door 2 super dames dikke pluimpje waard. maar de hotel was ook super leuke hotel eigenaar heel gast vrij super fijn.

Mijn tips

Eigenlijk geen tips je moet het gewoon mee maken. je ziet echt heel veel leuks.

Reisperiode: 04-06-2019 ~ 15-06-2019 / Hotel Roxani & dependance

27 jaar
10

Adembenemend en ontspanning in een zonnige locatie.

Deze vakantie was geweldig mooi, met een gezellige groep mensen en goede reisleiders. Het hotel was erg fijn, en dat is zacht uitgedrukt. De mensen die daar werken zijn super aardig en erg betrokken . De kamers werden elke dag verschoond en de ontbijtkeuze was zeker niet verkeerd. Het strand ligt nog geen vijf minuten lopen van het hotel en het is er erg rustig. Ammoudia is een erg rustig dorpje wat ik wel prettig vond. De excursies waren super leuk om te doen en parga is een pareltje. Topreis!

Mijn tips

Je kan niet genoeg anti muggenspray en afterbite mee nemen, neem luchtige , zeer luchtige kleding mee want het is er behoorlijk warm haha. Verder is dus Parga prachtig, en het paragliden was ook echt een van mijn favoriete uitjes! Echt de moeite waard! De vikos kloof was ook prachtig, eigenlijk is gewoon alles erg leuk om te doen.

Reisperiode: 04-06-2019 ~ 15-06-2019 / Hotel Roxani & dependance

46 jaar
9

Al was het maar een weekje ik heb het gevoel langer weg te zijn geweest en heb super genoten!

De groep was zeer gezellig en ook de reisleiders waren 1 met de groep. Zelf ben ik geen strandliefhebber, maar er waren genoeg activiteiten. Helaas was er voor het bezoek aan Meteora te weinig animo en heb ik met 2 groepsgenoten een auto gehuurd. De accommodatie was prima, niet luxe, maar schoon en heb er prima geslapen. Het eten in het hotel was zeer goed. Voor mij was het hoogtepunt het paragliden op Lefkas. Ook de tocht te voet door de rivier bij de kloof bij Griti was geweldig.

Mijn tips

Als je van cultuur en natuur houdt zou ik zeker Meteora meepakken, al is het een lange reis. Het is gewoon indrukwekkend. Als je van drukte houdt is Ammoudia niet de juiste plek. Waarschijnlijk ook door de tijd van het jaar was het er zeer rustig, wat voor mij geen probleem is. Hou je van grenzen verleggen, dan is het paragliden zeker een aanrader.

Reisperiode: 14-05-2019 ~ 21-05-2019 / Hotel Roxani & dependance

36 jaar
7

Lekker zonnen en tot rust komen

Ik heb een heerlijke vakantie gehad, prachtig weer een mooie rustige omgeving. Waar je heerlijk tot rust kan komen.

Mijn tips

Het is een prima vakantie, de excursies vond ik kwa prijs en kwaliteit een beetje tegenvallen. Maar op zich is het leuk om ook wat van de omgeving te zien. Meteora is een echte aanrader, boottocht is leuk. De rest vond ik minder

Reisperiode: 15-09-2018 ~ 22-09-2018 / Hotel Roxani & dependance

47 jaar
8

Geweldige vakantie met mooie mensen en zeer fijne omgeving.

Ammoudia is een heerlijk rustig en gemoedelijk plaatsje. Op een paar stappen lopen lig je op een heel mooi strand. Hotel Roxanni was goed, lieve mensen en goed eten.

Mijn tips

DEET meenemen! Excursie Acheron Springs meer dan de moeite waard! Boottocht naar Paxos is heerlijk ontspannend.

Reisperiode: 04-09-2018 ~ 15-09-2018 / Hotel Roxani & dependance

24 jaar
6

Super gezellig, maar het geld niet waard

Een super vakantie gehad door de leuke groeps genoten. De plaats para hartstikke leuk, gezellige sfeer, leuke restaurants en barretjes. (Jammer dat het veel kost daar heen te gaan) Verder veel tegenvallers, hotel zeker niet het geld waard. En ammoudia is niet rustig, maar uitgestorven. Overdag heb je verschrikkelijk veel last van wespen en in de avond eten de muggen je letterlijk op. Veel groeps genoten hadden ook nog is last van (zand)vlooien beten.

Mijn tips

Ga je toch voor deze vakantie: excursie gliki (wandelen/klimmen door de rivier) is fantastische, hebben we maarliefst 2x gedaan. Tip: neem waterschoenen of sportschoenen mee. Bij het strand is een gezellig tentje LOCA. Super lekker en niet duur. Vaak ontbeten daar.

Reisperiode: 25-08-2018 ~ 04-09-2018 / Hotel Roxani & dependance

32 jaar
9

Een fantastische droomvakantie, die ik in real life mee heb mogen maken.

Deze vakantie heb ik als een mooie en leervolle ervaring ervaren, voor mij en alle andere singles die er ook bij waren.

Mijn tips

De excursies die er aangeraden worden zou ik zeker aannemen met een paar dagen bijkomen er tussen plannen, dan is het een heerlijk soort vakantie om alleen en samen van te genieten. Als je toch stiekem van uitgaan houd zou ik je aan willen raden, om naar het plaatsje Parga uit te gaan. Leuke tentjes om te drinken en eten en gezellig met de groep naar toe te gaan en met zijn allen van te genieten

Reisperiode: 25-08-2018 ~ 04-09-2018 / Hotel Roxani & dependance

47 jaar
9

Ik heb een week verlengd, lijkt mij dus helder.

Ammoudia is echt een paradijsje. Wees wel bewust dat je kiest voor een kleine plaats. Hierdoor zijn er weinig uitgaansgelegenheden. Als je dit zoekt, is Ammoudia niet de geschikte plaats. Ga je echt voor zon, zee en ontspannen dan is Ammoudia een paradijs.

Mijn tips

De cockktailbar in Ammoudia: lekkere cocktails en vriendelijk personeel. Het strand bij Baywatch. De boottocht over de rivier. De excursies naar Meteora en de boottocht naar Paxos.

Reisperiode: 04-08-2018 ~ 14-08-2018 / Hotel Roxani & dependance

42 jaar
10

Avontuurlijk en ontspannen, geen massa toerisme dus ideaal!

Fantastische reis met mooie mensen! Verbindend, actief en prachtige omgeving, voor herhaling vatbaar!

Mijn tips

Het raften en lopen door de rivier is een must-see en ook paragliden. Zelfs ik heb het gedaan, dus durft iedereen het.

Reisperiode: 03-07-2018 ~ 10-07-2018 / Hotel Roxani & dependance

55 jaar
9

Mooie combinatie van activiteit en rust in een zeer groen Griekenland

Zonnige vakantie met veel leuke activiteiten en ruimte om je eigen plan te trekken. We hadden een leuke groep met een groepsapp, die heel prettig is als je zo'n reis voor het eerst maakt. Onze groepsleider Roelf was zeer enthousiast, had een goed programma en was bij iedereen betrokken. Het groepsgesprek aan het begin en eind van de vakantie is heel prettig om elkaar te leren kennen.

Mijn tips

Een scootertocht door authentieke dorpjes is zeer aan te bevelen; dat kun je ook alleen of met een aantal liefhebbers doen; je regelt dit in het dorp. Een mooie avondwandeling langs het water is er wel bij ingeschoten, omdat er veel tijd gaat zitten om met een grote groep twee keer per dag uit te gaan eten.

Reisperiode: 03-07-2018 ~ 10-07-2018 / Hotel Roxani & dependance

32 jaar
8.5

Het was een geweldige ervaring, dat ik echt nodig had.

Fantastisch, Roelf is echt een super fijne reisleider. Het hotel is helaas niet zo fijn, maar de eigenaar en vrouw zijn zo vriendelijk en behulpzaam dat het eigenlijk alles weer okay maakt. Daarnaast wil je toch buiten zijn in het heerlijke Griekse weer. Ik zat in een hele fijne, diverse groep en we hebben samen leuke dingen meegemaakt. Mijn tip is ga met niet te hoge verwachting, geniet van je omgeving, relax en laat alles gewoon zijn gang gaan.

Mijn tips

1 Mug spray met "Deet", spray het zodra je uit je kamer gaat. 2 Zonnebrandcreme/spray !!! 3 Zorg dat je genoeg contant hebt, want je kan nergens pinnen en als je geld opneemt kost het 2,95 aan bankkosten 4 Paragliden is een must, ga na afloop naar de lounge met zwembad ( super tof locatie ) 5 River walk is heftig maar zeker moeite waard 6 Neem extra baddoeken mee voor strand

Reisperiode: 02-06-2018 ~ 09-06-2018 / Hotel Roxani & dependance

42 jaar
9

Voorbij gevlogen door het mooie weer en de leuke groep

Mede door de leuke groep een ontzettend leuke vakantie gehad. Het eten was goed. Nu was het er nog wat rustig zo aan het begin van het seizoen. Hotel is oke.

Mijn tips

Het bezoeken van de kloof en het paragliden zijn zeker aanraders.

Reisperiode: 22-05-2018 ~ 29-05-2018 / Hotel Roxani & dependance

43 jaar
8

Een erg relaxte vakantie

Goed! Dit kwam mede door de leuke groepsgenoten.

Mijn tips

Laat je overvallen door de schoonheid en gezelligheid van het gebied.

Reisperiode: 22-05-2018 ~ 29-05-2018 / Hotel Roxani & dependance

38 jaar
7

Leuk! maar voldoet niet helemaal aan verwachtingen

Het was een leuke vakantie, maar veelal vanwege de leuke groep. Om tot rust te komen is Ammoudia uitermate geschikt, omdat er eigenlijk vrij weinig te doen is. Wil je wat meer nachtleven dan moet je toch echt naar de grotere steden in de buurt zoals Parga.

Mijn tips

Bij de beschreven activiteiten betaal je veelal alleen voor het vervoer en komen extra kosten, zo is bijvoorbeeld de vermelde prijs voor het dagje actie op de acheron rivier exclusief raften, paardrijden of kabelbaan. Vikos kloof was mooi, maar waarom je voor die excursie 40 euro moet betalen is onduidelijk (tijd reisleider en afschrijving busje??). Mountainbike-tours waren niet mogelijk!

Reisperiode: 15-05-2018 ~ 22-05-2018 / Hotel Roxani & dependance

47 jaar
10

Fijne ontspannende reis. Zeer verassend.

Zeer mooi en veelzijdig district. Zeer woeste natuur met schildpadden, otters en zwijnen. Simpel en zeer goed eten in gastvrije omgevingen. Door het einde van het seizoen en de vrij kleine groep was het af en toe wel wat lastig de groepsactiveiten goed te regelen, maar voor strand is dit ook zeer geschikt. Anders kan je op eigen initiatief een scooter huren of wandelingen door de aangrenzende natuurgebieden maken.

Mijn tips

Ga eens naar de ruines van het orakel in het aangrenzende dorpje Mesopotamos. Aansluitend lunchen in een van de lokale restaurantjes met mousaka en een ouzo.

Reisperiode: 07-10-2017 ~ 14-10-2017 / Hotel Roxani & dependance

30 jaar
8.5

Ik wil terug!

Het was erg gezellig! Iedereen in hetzelfde hotel, alle vrijheid, vlakbij het strand en verschillende excursie mogelijkheden. Reisleidster was flexibel in het brengen en halen en in overleg was er veel mogelijk. Het was een rustige locatie, ik kwam goed tot rust.

Mijn tips

Neem een volleybal mee, is erg leuk want er zijn verschillende volleybalnetten. Op de scooter toeren is erg leuk! Die dingen gaan wel 80 km per uur! Cocktails drinken in Parga, en de boot tocht:)

Reisperiode: 23-09-2017 ~ 30-09-2017 / Hotel Roxani & dependance

48 jaar
10

Geweldig

Een leuke groep, goede balans in mannen en vrouwen. Helaas was er door de groepsgrootte wel onderverdeling onstaan. We zijn met 4 vluchten gevlogen en in 4 verschillende hotels geplaatst. Hierdoor was het lastiger om iedereen goed te leren kennen. Het subgroepje waar ik inzat, was een goede match!! Veel plezier beleefd. De omgeving was erg mooi, de hotels lagen dicht bij het strand.. Ik vond alleen hotel Babos geen succes... Het ontbijt was karig, het eten niet zo geweldig... maar mooi weer !!

Mijn tips

Ga zeker de boottocht doen en het kanovaren, erg leuk. Neem snorkels mee. En ga vooral in de gezellige restaurantjes eten langs de boulevard. Neem een single kamer. Anders loop je kans in een kamer met een 2 persoonsbed te belanden à 1.40 breed.

Reisperiode: 09-09-2017 ~ 16-09-2017 / Hotel Roxani & dependance

25 jaar
9

Een warme gezellige relax vakantie

Ik heb een heerlijke vakantie gehad. Onwijs leuke groep en wat is Claartje een topper van een reisleider en een lieve meid. Ammoudia is en leuk en rustig plaatsje. Een aanrader als je lekker wilt bij komen. Parga (20 minuten rijden van Ammoudia) is ook een is erg leuk als je de drukte en de vele winkeltjes wilt opzoeken. Als je opzoek bent naar een lekkere zon vakantie met genoeg mogelijkheden voor actieve uitstapjes dan is de reis naar Ammoudia een aanrader.

Mijn tips

Bedankt aan de mensen die hier al als tip hadden gegeven om genoeg antimuggenspray mee te nemen. Die was zeker nodig (verkopen ze ook in de lokale supermarkt) - Eet souvlaki bij het hotel (de beste)! - Paragliden in Lefkas (wat een mooie ervaring was dat)!

Reisperiode: 26-08-2017 ~ 05-09-2017 / Hotel Roxani & dependance

41 jaar
6

Geslaagde vakantie

Gezellige vakantie, zeer gezellige groep, leuke reisleiding (Claartje). Kleine ergenissen, soms amper water tijdens het douchen, handoeken mogen wel vaker vernieuwd worden.

Mijn tips

Geen tips

Reisperiode: 12-08-2017 ~ 19-08-2017 / Hotel Roxani & dependance

35 jaar
7

Was een erg gezellige groep

Leuke mooie omgeving, strand was lekker dichtbij. De medereizigers hebben het tot een leuk vakantie gemaakt. Over het algemeen maak je snel contact. Helaas waren de aangeboden activiteiten behoorlijk prijzig. Niet in verhouding met wat je er voor kreeg. Hotel personeel was wel erg vriendelijk en behulpzaam. En in de omgeving kan je heerlijk Grieks eten.

Mijn tips

Kijk of je zelf op een andere manier een activiteit kan plannen. Mogelijk heb je dan meer waar voor je geld.

Reisperiode: 12-08-2017 ~ 19-08-2017 / Hotel Roxani & dependance

38 jaar
7

Leuke vakantie, hotel kan beter.

Pluspunten: - Leuke groep - Rustige plek - Strand dichtbij, bijna gratis strandbedjes - Excursies Minpunten: - Bij excursies betaal je in feite de taxikosten, dat is vrij prijzig. Vooral de Vikos kloof, waar een wandeling beloofd was, viel door de kosten en reisafstand tegen. Hotel: badkamer moet echt gerenoveerd worden, problemen met douchen en WC doorspoelen. Schoonmaak en wisseling handdoeken verdient niet de schoonheidsprijs. Veel dingen in de kamer werken niet naar behoren.

Mijn tips

Parga is leuk, evenals kayakken.

Reisperiode: 12-08-2017 ~ 26-08-2017 / Hotel Roxani & dependance

49 jaar
6.5

leuk/gezellig maar duur en ik heb geen prijs/kwaliteitverhouding ervaren.

Met de groep en met de reisleiders was het leuk. ik mistte voor het geld dat ik had betaald een excursie en een diner bij aankomst. ik vind de prijs kwaliteit verhouding onder meer om die reden niet duur. Heen en terug naar Parga alleen al komt op 10 euro p.p. en dat vind ik onacceptabel. Dat zou ook bij de prijs in moeten zitten.

Mijn tips

Houd er rekening mee dat er veel geld bijkomt voor de excursies als je daaraan mee wilt doen. De excursies zijn 35 en 39 euro en soms wat minder (voor wateraktiviteiten bijv.). in Ammoudia zelf is niet veel uitgaansleven (ik heb daar geen moeite mee) maar als je ervan houdt moet je naar Parga en dat kost sowieso 10 euro voor een ritje heen en terug met een van de reisleidsters.

Reisperiode: 15-07-2017 ~ 25-07-2017 / Hotel Roxani & dependance

33 jaar
10

Geweldig

Echt een geweldige vakantie gehad, ontzettend leuk groep en echt het meeste samen gedaan, ook Claartje onze reisleidster is een topper ! Ook de omgeving is echt prachtig. De balans tussen ontspannen en uitstapjes is TOP.

Mijn tips

Voor degene die twijfelen gewoon doen !!

Reisperiode: 01-07-2017 ~ 08-07-2017 / Hotel Roxani & dependance

30 jaar
8

kheb een leuke vakantie gehad!

De vakantie vond ik erg snel voorbij gaan en heb lekker gegeten! Leuke boottocht! Vond alleen de sportactiviteiten iets minder uitdagend.

Mijn tips

veel muggenolie en Prikweg meenemen :) en snorkelset

Reisperiode: 01-07-2017 ~ 08-07-2017 / Hotel Roxani & dependance

27 jaar
9.5

Geweldig

Was super gezellig leuke reisleider en geweldige ervaring hele leuke dingen gedaan leuke excursies. Een aanrader.

Mijn tips

Geniet vooral is mijn tip

Reisperiode: 01-07-2017 ~ 08-07-2017 / Hotel Roxani & dependance

39 jaar
9

Keileuk

Erg leuke vakantie gehad, leuke groep, leuke locals. Erg gelachen met Claartje de reisleidster. Je hebt het super goed gedaan.

Mijn tips

Muggenspray, Muggenspray, Muggenspray

Reisperiode: 17-06-2017 ~ 24-06-2017 / Hotel Roxani & dependance

43 jaar
9.5

heerlijk ontspannend

Heerlijk lekker rustig een leuke groep en Claartje is super reisleidster

Mijn tips

Koop muggen spray haha heel veel muggen

Reisperiode: 17-06-2017 ~ 24-06-2017 / Hotel Roxani & dependance

42 jaar
9

Het was echt genieten met een hoofdletter G!

Wat een supervakantie was dit zeg! Als je van rust houdt dan zit je hier goed. Een paar restaurantjes waar je echt heerlijk kan eten voor weinig. Het strand is ook top met de gratis ligbedjes en parasol. We hadden een hele leuke groep met Claartje als onze reisbegeleidster; wat een topper is zij! Deed alles om het ons naar de zin te maken en regelde alle zaken.

Mijn tips

Strandtent Baywatch waar je drankjes op een brommertje naar je toe worden gebracht op het strand! Parga, als je een avondje wil stappen. Lekker lunchen bij Loca aan het strand. Ook de bootreis naar Paxos en anti-Paxos is een aanrader, nog nooit zo'n blauwe zee gezien!

Reisperiode: 17-06-2017 ~ 27-06-2017 / Hotel Roxani & dependance

47 jaar
7.5

Eerste ervaring om alleen te gaan, heel erg goed bevallen

Leuk en bijzonder, het motto was, alles mag, niets moet en dat was echt zo.

Mijn tips

Hou je van een beetje drukte en gezelligheid dan moet je absoluut je vertier zoeken in Parga. De boottocht is ook echt een aanrader, je ziet prachtige dingen en je kan zwemmen in een grot.

Reisperiode: 17-06-2017 ~ 24-06-2017 / Hotel Roxani & dependance

35 jaar
6

Rustgevend

Het was een leuke vakantie doch op sommige ogenblikken te rustig. Een accommodatie in Parga zou beter zijn.het ontbijt mag ook meer afwisseling gebruiken oa vers fruit, verschillende soorten brood en beleg..

Mijn tips

Zeker klein bootje huren in Parga, kan je zelf de baaien ontdekken.

Reisperiode: 03-06-2017 ~ 10-06-2017 / Hotel Roxani & dependance

28 jaar
7.5

Een gezellige en geslaagde week

Ik heb een erg leuke en gezellige week gehad. Al viel het hotel wel tegen. Zo was er bijvoorbeeld geen zwembad, wat wel in de beschrijving stond. Dit was erg jammer

Mijn tips

Doe wat je graag wilt doen, bijna alles is te regelen.

Reisperiode: 03-06-2017 ~ 10-06-2017 / Hotel Roxani & dependance

27 jaar
9

Super vakantie met leuke mensen

Ik vond het een heel leuke ervaring. We hadden een hele gezellige groep, zijn op leuke excursies geweest, maar je had alsnog genoeg vrijheid om bijvoorbeeld te kiezen voor een stranddagje. Ook de combinatie tussen het rustige Ammoudia en het toeristische Parga vond ik top.

Mijn tips

Huur een bootje in Parga

Reisperiode: 03-06-2017 ~ 10-06-2017 / Hotel Roxani & dependance

33 jaar
8.5

Very relaxing :-)

Prachtige locatie. Zeer gastvrije mensen. Leuke activiteiten. Enige nadeel: niet genoeg handdoeken in het hotel. Dus deze zou ik zelf meenemen.

Mijn tips

Boottocht Paxos-Antipaxos en zwemmen bij de grotten. Ook leuk: zelf bootje huren of in kleiner gezelschap erop uitgaan met de taxi.

Reisperiode: 03-06-2017 ~ 10-06-2017 / Hotel Roxani & dependance

27 jaar
8

Een gevarieerde vakantie in een prachtige omgeving

Het was een heel leuke vakantie met een gezellig klein groepje. We hebben met elkaar een goede mix van cultuur, natuur, activiteiten en stranddagen samengesteld. Doordat de hoteleigenaar i.v.m. ziekte van de reisleider deze taken ook overnam, hebben we misschien nog wel meer het echte Griekse leven ervaren.

Mijn tips

Ga een dag scooter rijden, dan zie je heel veel van de mooie natuur en dorpjes in de omgeving. De kloosters van Meteora zijn ook aan te raden, al moet je wel twee uur in de auto/bus zitten om hier te komen.

Reisperiode: 06-05-2017 ~ 13-05-2017 / Hotel Roxani & dependance

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen