Den Hoorn ontdekken met andere singlesOntdek Den Hoorn in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Single reizen nar het kunstenaarsdorpje Den Hoorn

Op het zuidelijkste puntje van Texel vind je het prachtig gelegen Den Hoorn. Deze single reis naar dit kunstenaarsdorpje op het Waddeneiland is er één van natuur, kunst en cultuur. Geniet van het schitterende Nationaal Park Duinen. En snuif de zeelucht op tijdens een wandeling over de duinen en langs de zee. Ben je een kunstliefhebber? In de knusse straatjes van Den Hoorn wonen vele kunstenaars en vind je fraaie galeries. Zeker een kunst en fotogeniek object is het beroemde hervormde kerkje. Deze witte verschijning is met de verlichting in de avond een populaire plek. 

“De natuur op Texel en met name in de hoek van Den Hoorn is geweldig. Als kunstliefhebber geniet ik hier met volle teugen” - Jeroen

Op groepsreis naar Den Hoorn
Stap je graag op de fiets? Dan kom je zeker aan je trekken tijdens een heerlijke fietstocht over de bloembollen routes. Ook kun je vanuit Den Hoorn een wandeling maken langs deze kleurrijke velden. Na de prachtige natuur toe aan gezelligheid? Bezoek het dichtbij gelegen Den Burg, het dorp van de vele restaurants en cafés. Geniet van een heerlijk lokaal biertje en de Texelse gezelligheid. Het ultieme gevoel van een heerlijke singlereis op eigen bodem. 

5 redenen voor een bezoek aan Den Hoorn

  • Wandelen door het Nationale Park Duinen met aangrenzend de zee
  • Genieten van de kunst en historie van Den Hoorn
  • Fietstochten en wandelen over de kleurrijke bloembollen routes
  • Het fotogenieke hervormde kerk van Den Hoorn
  • De vele horecagelegenheden en winkels van Den Burg

Boek jouw single reis naar Den Hoorn
In Den Hoorn staat veel in het teken van kunst en cultuur. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan theater De Toegift voor een leuke cabaretvoorstelling. Ben je een culinair bewonderaar? Den Hoorn bezit met Restaurant Bij Jef zelfs een Michelinster restaurant. Zin gekregen in het zuiden van Texel? 

Boek direct jouw single reis naar het Den Hoorn

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Actieve vakantie Uitwaaien op Texel

8.7
Camping Loodsmansduin

Ga je mee een weekendje uitwaaien op Texel? We hebben een gaaf programma samengesteld met onder andere mountainbiken en blokarten. Ook gaan we genieten van de talloze strandtentjes. Ontdek tijdens deze actieve vakantie wat Texel te bieden heeft!

  • 20-55 jaar
  • 20-59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Nederland - Texel - Den Hoorn
Reisthema's:
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
LO+lunch+2xdiner , Volpension
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen