Single reizen - Vertrekgarantie Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen: Zeilen

Zin in avontuur tijdens een onvergetelijke zeilvakantie met singles? Ga mee tijdens onze unieke zeilreizen en ontdek de mooiste plekken van Nederland, Portugal, Turkije, Griekenland of Sardinië. Vaar naar de onontdekte eilanden, bewonder de schitterende baaien, geniet van de zon en leer je single reisgenoten beter kennen. Of je nu actief wilt meezeilen of juist lekker wilt relaxen; onze zeilreizen zijn voor iedereen geschikt.

Zeilweekend voor singles Waddeneilanden
Ook in Nederland is een zeilweekend voor singles een fantastische ervaring. Tijdens deze actieve mini-vakantie vaar je met zeilklipper de Emmalis of Anna Catharina over de prachtige Waddenzee en ga je aan wal op waddeneiland Terschelling. Ontdek zandbanken, zeehonden, spot unieke vogels en geniet, met een beetje geluk, van de zonsondergang. Naast het zeilen is er voldoende ruimte om heerlijk te relaxen.

Singlereizen avontuurlijk zeilen
Ook Kroatië, Turkije, Sardinië en de betoverende Griekse eilanden zijn perfecte landen voor ultieme zeilvakanties. Ervaar de overheerlijke zeewind door je haren, bewonder de verscholen baaitjes, sfeervolle haventjes en prachtige stranden. Tijdens onze zeilreizen spot je de mooiste plekken ter wereld die vaak nog niet door het grote publiek ontdekt zijn. Of simpelweg alleen via het water bereikt kunnen worden.

Single Blue Cruise Turkije
Tijdens onze singlereizen worden verschillende type jachten gebruikt. Van een luxe variant tot een meer ‘modaal’ jacht. Wil je gebruikmaken van een luxe zeiljacht? Kies dan voor een single zeilvakantie met een Turkse Gület. Kom volledig tot rust, geniet van het avontuur en ontdek de schoonheid van Turkije. Het Turkse landschap is enorm spectaculair en de natuurlijke baaien liggen dicht bij elkaar. De nabijgelegen restaurantjes zorgen voor een ultieme smaaksensatie en de bevolking is enorm gastvrij. Zodra we langs de Turkse kust varen is het niet altijd mogelijk om dat zeilend te doen. Om de prachtige route te kunnen blijven volgen varen we een gedeelte op de motor.

HBO-WO zeilreizen
Wil je gewoon even mijlenver vooruit kijken zonder obstakels? Onze HBO-WO zeilreizen bieden uitkomst. Met een gezellige groep hoger opgeleide singles geniet je op een luxe zeiljacht van betoverende uitzichten. Ontdek de prachtige eilanden en vergeet ook vooral niet heerlijk op stap te gaan. Tijdens onze zeilreizen is er namelijk genoeg tijd om ook het land zelf te ontdekken. Zin om nieuwe singles te leren kennen tijdens een ultieme zeilreis voor gelijkgestemden?

Boek vandaag nog jouw unieke zeilreis!

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Zeilvakantie In eigen land

Diverse zeilschepen

Hou jij van zon en zeilen? Ga dan mee Eilandhoppen op de Waddenzee! Samen met een leuke groep singles zeilen we langs verschillende Waddeneilanden. Ontdek zandbanken, zeehonden en geniet van de zonsondergang. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

 • 39-69 jaar
 • 45-80 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Nederland - Wadden - Eilanden
Reisthema's:
Verblijf:
Zeilschip
Verzorging:
All Inclusive
Vervoer:

Groepsreis Zeilweekend Rondom Terschelling

Diverse klippers

Hou jij van zon en zeilen? Ga dan een weekend mee met de Waddenzee, Anna Catharina of Rode Swan! Samen met een enthousiaste groep zeilfanaten gaan we naar Terschelling. Ontdek zandbanken, zeehonden, langs scherende vogels en geniet van de zonsondergang. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld terug.

 • 23-59 jaar
 • 30-69 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Nederland - Wadden - Terschelling
Reisthema's:
Verblijf:
Zeilschip
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:

Singlereis Zeilen Kos en Griekse Eilanden

Zeilschip Omiros of Osiris

Ontdek schitterende baaien en er zijn leuke landexcursies waarbij je de pracht van de eilanden leert kennen. Aan dek kun je heerlijk relaxen in het zonnetje of juist actief meezeilen, de Nederlandse schipper vertelt je graag hier alles over. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

 • 20-65 jaar
 • 25-49 jaar
 • 25-65 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
Griekenland - Kos - Kos city
Reisthema's:
Verblijf:
Zeilschip
Verzorging:
Vlgs programma
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen