Ontmoeten wij jou ook?Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust

Boek nú, betaal later

Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust

Luxe gület Sumru Sultan

Ontspannen, genieten, lekker eten en een leuke haventjes. Onze Blue Cruise is een onvergetelijke vaarvakantie aan boord van ons 26m lange zeilschip, waarop plaats is voor een kleine groep singles, die zich graag (culinair) laat verwennen in een gezellige ambiance terwijl de prachtige Turkse kust aan je voorbij trekt.

Wat kun je verwachten?

 • Culinair genieten op een luxe 4-sterren schip
 • Inclusief alle maaltijden, dus geen extra kosten
 • Comfortabele cabines met eigen badkamer en airco
 • Leuke excursie, gezellige havens & veel vrije tijd
 • Slaap onder de fonkelende sterrenhemel
vanaf € 1095,00
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust
Turkije - Lycische kust - Fethiye
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 50-75 jaar
Verblijf:
Zeilschip
Verzorging:
Volpension
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Singlereis Luxe Blue Cruise Langs de Turkse kust

Geniet van het comfort, de gezelligheid en de prima service aan boord tijdens onze luxe Blue Cruise. Je verblijft op basis van volpension op het maar liefst 26 meter lang houten zeilschip Sumru Sultan, waarop de comfortabele cabines allen voorzien zijn van airco en een eigen badkamer.

De luxe 4-sterren gület is ruim van opzet en heeft grote algemene verblijfsruimtes: het voordek dat als zonnedek dient, het achterdek en de kajuit, zodat je voldoende privacy hebt wanneer je daar behoefte aan hebt. Meer details over ons comfortabele schip vind je bij de beschrijving van de verblijfsaccommodatie.

Omdat we begrijpen dat het prettig is om je eigen plekje aan boord te hebben, hebben wij ervoor gekozen om deze cruise te varen met een schip dat maar liefst negen cabines voor gasten beschikbaar heeft. Van deze negen cabines zijn er maximaal zeven voor alleengebruik beschikbaar. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerd tarief een cabine te delen met één van de andere deelnemers, uiteraard van hetzelfde geslacht. Omdat alle cabines beschikken over een 2-persoonsbed, waarin je waarschijnlijk niet graag met een onbekende slaapt, raden we aan om net te doen als onze gastvrouw en te gaan slapen op het comfortabele voordek onder de blote fonkelende sterrenhemel. Veel van de singles die aan onze luxe Blue Cruise deelnemen, kiezen voor deze unieke ervaring van het buiten slapen en komen alleen in hun cabine om zich om te kleden en te douchen.

Wat kun je doen tijdens een week Blue Cruise?
Gedurende de week is er een afwisselend programma, je kunt deelnemen aan excursies, 's avonds een heerlijk drankje drinken in een gezellig havenplaatsje, de omgeving per kano verkennen, gezellig winkelen in een Turkse bazaar of gewoon heerlijk zonnen en zwemmen wanneer het schip in een baai voor anker ligt. Wie van sportief houdt, kan samen met de gastvrouw ook een lekkere wandeling gaan maken.

Minimaal vier nachten blijven we in een baai zodat je naast de overnachtingen in havens ook optimaal kunt genieten van de rust en de natuur. Wat dacht je van een frisse duik voor het ontbijt? Bij het programma kun je zien welke activiteiten en excursies er tijdens de week gepland staan.

Hoe vaak wordt er gezeild?
Grotendeels zal er op de motor worden gevaren, maar wanneer de weersomstandigheden en het programma het toelaten, zullen de imposante zeilen worden gehesen. De bemanning vaart het schip, zodat je geen zeilervaring nodig hebt. Meehelpen mag echter altijd!

Luxe verzorging aan boord – culinair genieten
Je verblijft aan boord op basis van ons unieke volpension-concept en alle maaltijden worden gezamenlijk op het achterdek genuttigd.

 • ’s Ochtends wordt een heerlijk ontbijt op tafel gezet, bestaande uit koffie, thee, brood, diverse soorten kaas, worst, zwarte- en groene olijven, tomaat, komkommer, elke dag een ander eiergerecht, honing en verschillende soorten jams.
 • Mocht je in de loop van de ochtend trek krijgen, dan kun je zelf wat fruit pakken dat op het achterdek voor je klaar staat.
 • Het middageten is bijna altijd vegetarisch en bestaat uit een verse groenteschotel, rijst of pasta, een bijgerecht en een smakelijke salade.
 • Rond vier/vijf uur ’s middags is het teatime, tijd voor een lekkere kop koffie of thee en indien het programma van die dag het toelaat zet de kok daar een versgebakken cake of een andere zelfgemaakte lekkernij bij op tafel.
 • Aan het begin van de avond zullen er een kleine snacks uit de keuken tevoorschijn komen, die heerlijk smaken bij je drankje terwijl je geniet van het prachtige kleurenspel van de ondergaande zon.
 • Tijdens het diner kun je genieten van de veelzijdigheid van de mediterrane keuken. Als hoofdgerecht wordt er vis, vlees of kip geserveerd, vaak van de barbecue, soms uit de oven. Verder zijn er diverse mezes (kleine gerechten), pasta of rijst en één of meerdere salades. De maaltijd wordt afgesloten met fruit of ander nagerecht.

Alle maaltijden, van het diner op de aankomstdag tot en met het ontbijt op de vertrekdag, zijn bij de prijs inbegrepen. Je hebt dus geen extra kosten voor verplichte diners aan wal!

Dranken aan boord
Water, frisdranken en alcoholische dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar tegen betaling van normale prijzen aan boord verkrijgbaar. Wij kiezen bewust niet voor een all-inclusive concept, omdat wij willen dat je alleen betaalt voor de drankjes, die je daadwerkelijk consumeert. Houd er rekening mee dat het kraanwater aan boord niet drinkbaar is en dat het niet toegestaan is om dranken van buitenaf mee te nemen.

2-Weekse reis

Aangezien we in de maand september verschillende routes varen, is het ook mogelijk om een 2-weekse reis te boeken. De juiste groepssamenstelling staat vermeld bij de 8-daagse reizen.

Naar activiteiten
 • Verblijf
 • 7 of 14 Overnachtingen in comfortabele cabine met eigen badkamer en airco
 • Alle maaltijden (beginnend met diner op aankomstdag en eindigend met ontbijt op vertrekdag)
 • Overig
 • Boekingskosten à €20
 • Cadeau: kookboek 'de Turkse keuken'
 • Nederlandstalige gastvrouw/-heer
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Handbagage (10kg)
 • Kosten voor 20 kg ruimbagage (enkel bij vertrek op 27/4 en 1/6)
 • Luchthaventransfers ter plaatse
 • Retourvluchten Brussel of Amsterdam-Dalaman (zie vluchtschema bij 'vervoer')
 • Verblijf
 • Dranken, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch. Deze zijn aan boord tegen betaling van normale prijzen te verkrijgen. Het is niet toegestaan om zelf dranken mee te nemen.
 • Vermaak
 • Eventuele entreegelden en excursies
 • Overig
 • Fooi voor de bemanning (indicatie: € 35,- per gast per week)
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en/of annuleringsverzekering

Activiteiten

Vaarroutes:
- 27 april t/m 4 mei: Fethiye - Dalyan - Fethiye

- 1 juni t/m 8 juni: Fethiye - Dalyan - Fethiye
- 7 september t/m 14 september: Fethiye - Dalyan - Marmaris
- 14 t/m 21 september: Marmaris - Bozburun/Golf van Hisarönü - Marmaris

Globaal programma vertrek 27 april en 1 juni (Fethiye - Dalyan - Fethiye)

Dag 1 - Zaterdag
Aankomst op Dalaman-airport. Transfer naar de haven, midden in het stadscentrum van Fethiye. Je wordt op de boot ontvangen door het personeel en er wordt uitleg gegeven over het verblijf aan boord. Verder heb je de mogelijkheid om zelfstandig het gezellige en levendige centrum van Fethiye te bezoeken. Met name een bezoekje aan de bazaarwijk direct naast de haven kunnen wij je aanbevelen. Diner en overnachting vinden aan boord plaats. Afhankelijk van de aankomsttijden van de verschillende gasten en de weersomstandigheden kan er eventueel ook besloten worden direct uit te varen en de nacht in een baai door te brengen.

Dag 2 - Zondag
Na het ontbijt wordt met de reis begonnen. We lunchen in de baai van Ölü Deniz, ook wel de ‘Blue Lagoon’ van Turkije genoemd. Dit ver in de zee uitstekende schiereiland is van onvoorstelbare schoonheid, het witte zandstrand en het turkooiskleurige water zullen je verbazing wekken. Een ideale plaats voor de eerste duik van deze week.
Voor vakantiegangers met voldoende lef is er de mogelijkheid om vanaf de 1969 meter hoge Bababerg te paragliden en zo de blauwe lagune van bovenaf te bekijken (kosten ± € 130,- p.p.). Aan het einde van de middag varen we een stukje verder en gaan voor anker in de baai van Gemiler, ook bekend als ‘Saint Nicholas Island’. Daar zijn volop mogelijkheden voor diverse watersporten. Wat denk je van waterskiën, een ritje op een jetski of met zijn allen op een banaan achter de speedboot? Ook kun je een wandeling op het eiland maken langs de overblijfselen van een ooit zeer strategisch gelegen handelsstad (entreekosten ± € 4,- p.p.).

Dag 3 - Maandag
Vandaag lunchen we in een baai bij een van de 12-eilanden in de golf tussen Göcek en Fethiye. In de loop van de middag varen we verder naar de baai van Aga Limani. Daar bestaat de mogelijkheid om een kleine wandeling te maken naar de ruïnes van de verder op het schiereiland gelegen antieke stad Lydae.

Dag 4 - Dinsdag
Om een uur of vijf/zes gaan de trossen los vanmorgen. Het ontbijt zal plaatsvinden in het kleine haventje van Ekincik. Vandaag is de mogelijkheid om een excursie naar Dalyan te maken (kosten ± €35,- tot €40,- p.p., afhankelijk van het aantal deelnemers). Met een klein bootje varen we langs het strand, waar de beschermde zeeschildpadden caretta caretta hun eieren leggen, naar de rivierdelta van Dalyan, een schitterend natuurgebied waar veel zeldzame vogels voorkomen. In de morgen wordt er een bezoek gebracht aan de Carische stad Kaunos, die gesticht werd in de 9e eeuw v.C.. Vervolgens vaart ons bootje verder de rivier op langs de beroemde koningsgraven naar het centrum van Dalyan, waar we in een gezellig restaurant zullen lunchen en wat tijd hebben om het dorpje te verkennen. Daarna gaan we verder naar de modderbaden, waarvan gezegd wordt dat je er tien jaar jonger uitkomt. Garantie daarop geven we niet, maar het is in ieder geval een heel leuke belevenis. Aan het eind van de middag vaart ons bootje de rivier weer af richting zee, waar we weer naar ons eigen schip gebracht worden.

Dag 5 - Woensdag
Ook vandaag wordt er weer vroeg afgevaren, we ontbijten in een heerlijke baai, waarna je uitgebreid de tijd hebt voor een verfrissende duik. Rond het middaguur varen we naar de baai van de verzonken hamam. Hier bevindt zich een verzonken badhuis, waarvan wordt beweerd dat Kleopatra hier vroeger kwam om te baden. Of dit verhaal klopt, weten we natuurlijk niet, maar het is in ieder geval een mooie baai om de benen te strekken en een wandeling te maken. Aan het eind van de middag varen we naar Göcek. Daar zullen we in de haven overnachten, zodat je ‘s avonds de gelegenheid hebt om de gezellige straatjes van dit havenplaatsje te verkennen en een terrasje te pakken.

Dag 6 - Donderdag
Vandaag is een rustige dag, er is ruimschoots tijd om heerlijk te relaxen, zonnebaden, zwemmen, snorkelen en vissen. We zullen een aantal eilanden van de 12-eilanden in de Golf van Göcek aandoen. Geniet in ieder geval van de laatste nacht slapen in een heerlijk rustige baai.

Dag 7 - Vrijdag
Vandaag is het alweer de laatste dag om van al het moois dat dit stukje Middellandse Zee u te bieden heeft te genieten. In de loop van de middag komen we weer terug in de haven van Fethiye, de havenplaats die in de oudheid Telmessos heette.
We kunnen echter ook al eerder in de middag naar Fethiye varen, zodat er de mogelijkheid is om een bezoek te brengen aan de spookstad Kaya Köyü (kosten ± €15,- p.p. - minimaal 8 deelnemers). Kaya Köyü was een Griekse stad met ruim 400 huizen en openbare gebouwen, die in 1923 door een uitwisseling tussen Griekenland en Turkije is verlaten.
Terug in Fethiye heb je de mogelijkheid om je vakantie op zeer relaxte wijze af te sluiten door een bezoekje te brengen aan de hamam, het Turkse badhuis. Voor de mannen is een bezoek aan de barbier eigenlijk een absolute must. Als je geluk hebt ziet je in de haven nog een van de reuzenschildpadden, die daar regelmatig te zien zijn.

Dag 8 - Zaterdag
Rond tien uur ’s ochtends dien je je cabine te verlaten, zodat het personeel het schip in orde kan maken voor de volgende groep. Uiteraard kan je bagage aan boord blijven totdat de transfer naar de luchthaven of naar je verlengingsaccommodatie plaatsvindt.

Belangrijk voor u om te weten
De kapitein aan boord is verantwoordelijk voor jullie veiligheid en de veiligheid van zijn schip. Hij heeft dan ook te allen tijde het recht om bij slechte of veranderende weersomstandigheden het programma te wijzigen.

Naar verblijf
 • Verblijf
 • 7 of 14 Overnachtingen in comfortabele cabine met eigen badkamer en airco
 • Alle maaltijden (beginnend met diner op aankomstdag en eindigend met ontbijt op vertrekdag)
 • Overig
 • Boekingskosten à €20
 • Cadeau: kookboek 'de Turkse keuken'
 • Nederlandstalige gastvrouw/-heer
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Handbagage (10kg)
 • Kosten voor 20 kg ruimbagage (enkel bij vertrek op 27/4 en 1/6)
 • Luchthaventransfers ter plaatse
 • Retourvluchten Brussel of Amsterdam-Dalaman (zie vluchtschema bij 'vervoer')
 • Verblijf
 • Dranken, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch. Deze zijn aan boord tegen betaling van normale prijzen te verkrijgen. Het is niet toegestaan om zelf dranken mee te nemen.
 • Vermaak
 • Eventuele entreegelden en excursies
 • Overig
 • Fooi voor de bemanning (indicatie: € 35,- per gast per week)
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
Turkije , Lycische kust , Fethiye
Naam verblijf
Luxe gület Sumru Sultan
Type verblijf
Zeilschip

Verblijf Luxe gület Sumru Sultan

Beschrijving

Het 26 meter lange houten zeilschip Sumru Sultan heeft voor gasten negen comfortabele 2-persoonscabines met airconditioning, een eigen badkamer met een aparte douchecabine, wastafel, toilet, spiegel en kastruimte. Alle cabines hebben een 2-persoonsbed.

Op het ruime voordek bevindt zich een zonnedek met ligmatrassen voor iedere gast en een fijne zitgelegenheid met kleine tafel. Met tenten over het zonnedek kan indien gewenst (gedeeltelijk) schaduw worden gecreëerd.

Op het achterdek is een bar en staat een grote tafel waar de maaltijden worden gebruikt en helemaal achterop zijn er over de gehele breedte ligbanken, waar heerlijk op gerelaxt kan worden. Over het gehele achterdek bevindt zich een zonnetent en de zijkanten kunnen indien nodig volledig worden afgesloten zodat je windvrij van de heerlijke maaltijden kunt genieten.

Een tip van onze gastvrouw
Je mag het beddengoed uit de cabine meenemen om buiten op het dek te slapen. Doe dit gerust, want het is fantastisch om onder de blote sterrenhemel de nacht door te brengen!

De kajuit is erg ruim en bij wat koelere avonden in voor- of naseizoen kan hier gemakkelijk met de hele groep worden gezeten. Aan boord zijn diverse spelletjes, een radio+CD/mp3-speler, snorkelspullen, hengels en ander visgerei, waar je gebruik van kunt maken wanneer je wilt.
Voor algemeen gebruik zijn er twee kano's.

Het schip voldoet uiteraard aan de door de overheid gestelde en gecontroleerde veiligheidseisen en is volledig verzekerd. Aan boord zijn voldoende (kinder)zwemvesten en reddingsboeien. Verder is er een marifoon, (hand)GPS, bijboot met buitenboordmotor, lifeboats voor alle passagiers, brandblussers en noodsignalisatie aanwezig.

Eén van de negen voor gasten beschikbare cabines beschikt in tegenstelling tot alle andere cabines niet over een aparte douchecabine in de badkamer en is (indien beschikbaar) bij alleengebruik van een cabine tegen een korting te boeken. De cabine zelf is net zo groot als de andere cabines en heeft een normaal 2-persoonsbed. Het verschil zit ‘m enkel in de badkamer waar geen douchecabine is. In de hoek van de badkamer zit de wastafel en daarin zit een handdouche. Deze trek je eruit en je doucht als het ware in je badkamer zelf in plaats van in de douchecabine. Je moet alleen even voorzichtig zijn dat je toiletpapier niet nat wordt, verder is er weinig verschil. Als je klaar bent, trek je de wanden en vloer even na met een wisser en na een half uurtje is alles weer helemaal droog.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Annulering bij te weinig deelname

Wanneer het minimaal aantal deelnemers geboekt heeft, gaat de reis definitief door en wordt deze op ‘vertrekgarantie’ gezet. Bij onverhoopt onvoldoende aanmeldingen voor deze reis, kan deze worden geannuleerd. De uiterste termijn waarbinnen de annulering door ons aan jou moet worden gemeld, is 21 dagen voor vertrek. In eerste instantie zullen we samen met jou kijken of we je kunnen omboeken naar één van onze andere singlereizen. Mocht het door ons geboden alternatief niet aansluiten bij je reiswensen, dan wordt je boeking geannuleerd en ontvang je de volledige door jou betaalde reissom binnen vijf werkdagen retour.

Leeftijdscategorie deelnemers 50+

Deze reis wordt georganiseerd voor deelnemers tussen 50 en 75 jaar. Val je buiten deze leeftijdscategorie, maar voel je je wel prettig bij de groepssamenstelling van de reis, dan ben je uiteraard van harte welkom.

Reisbegeleiding

Tijdens deze reis is Nederlandstalige reisleiding aanwezig, waarop je indien nodig 24 uur per dag een beroep kunt doen. Vaak reist deze vanaf de luchthaven van vertrek met de groep mee, maar het kan ook voorkomen dat hij/zij al op de plaats van bestemming is. Deze gastheer of -vrouw begeleidt alle groepsactiviteiten en zal bijvoorbeeld de uitleg van een Engelstalige gids in het Nederlands vertalen als dat nodig zou zijn. Maak je dus niet druk als je je vreemde talen niet zo goed beheerst. Hij of zij kan je desgewenst ook handige tips geven en je adviseren over hoe je je vrije tijd ter plaatse zou kunnen besteden.

Tip voor Belgische singles

Reis je alleen en woon je in Belgie? Bij onze reizen zijn vluchten vanuit Amsterdam inbegrepen. Bijna altijd is het echter ook mogelijk om vanuit Brussel te vertrekken. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vaccinaties voor Turkije

Voor Turkije zijn geen inentingen verplicht. Er worden wel enkele vaccinaties geadviseerd voor reizigers met een verhoogd gezondheidsrisico. Wij raden je aan om voor de juiste gegevens contact op te nemen met je huisarts of een vaccinatie instelling bij je in de buurt.

Belangrijke informatie i.v.m. geldigheid paspoort voor reis naar Turkije

Voor Turkije geldt geen visumplicht. Iedere reiziger dient in het bezit te zijn van een Nederlands/Belgisch paspoort of identiteitskaart, die op de aankomstdag in Turkije nog minstens acht (!!) maanden geldig is. Informeer bij de Turkse ambassade in Den Haag of Brussel welke documenten je nodig hebt als je over een andere nationaliteit beschikt.

Naar vervoer
 • Verblijf
 • 7 of 14 Overnachtingen in comfortabele cabine met eigen badkamer en airco
 • Alle maaltijden (beginnend met diner op aankomstdag en eindigend met ontbijt op vertrekdag)
 • Overig
 • Boekingskosten à €20
 • Cadeau: kookboek 'de Turkse keuken'
 • Nederlandstalige gastvrouw/-heer
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Handbagage (10kg)
 • Kosten voor 20 kg ruimbagage (enkel bij vertrek op 27/4 en 1/6)
 • Luchthaventransfers ter plaatse
 • Retourvluchten Brussel of Amsterdam-Dalaman (zie vluchtschema bij 'vervoer')
 • Verblijf
 • Dranken, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch. Deze zijn aan boord tegen betaling van normale prijzen te verkrijgen. Het is niet toegestaan om zelf dranken mee te nemen.
 • Vermaak
 • Eventuele entreegelden en excursies
 • Overig
 • Fooi voor de bemanning (indicatie: € 35,- per gast per week)
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en/of annuleringsverzekering

Vervoer

Met het vliegtuig

Vluchtschema 27 april en 1 juni
Heenvlucht Brussel - Dalaman XQ653 (Sunexpress)
10:05u - 14:40u
Terugvlucht Dalaman - Brussel XQ652 (Sunexpress)
06:10u - 09:05u

Vluchtschema 7 en 14 september
Heenvlucht Amsterdam - Dalaman HV487 (Transavia)
15:10u - 19:45u
Terugvlucht Dalaman - Amsterdam HV488 (Transavia)
20:35u - 23:35u 

Het vluchtschema is onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. 

Wanneer je wilt kun je de andere deelnemers van deze reis op de luchthaven al ontmoeten om vervolgens samen in te checken en verder te reizen. Het juiste tijdstip en verzamelpunt zal in de reisinformatie staan, die je ongeveer drie weken voor vertrek per mail toegestuurd krijgt.
 
Transfer
De transfertijd van de luchthaven Dalaman naar de haven van Fethiye is ongeveer een uur. Die van Dalaman naar de haven van Marmaris ongeveer anderhalf uur.
Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
 • Verblijf
 • 7 of 14 Overnachtingen in comfortabele cabine met eigen badkamer en airco
 • Alle maaltijden (beginnend met diner op aankomstdag en eindigend met ontbijt op vertrekdag)
 • Overig
 • Boekingskosten à €20
 • Cadeau: kookboek 'de Turkse keuken'
 • Nederlandstalige gastvrouw/-heer
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Handbagage (10kg)
 • Kosten voor 20 kg ruimbagage (enkel bij vertrek op 27/4 en 1/6)
 • Luchthaventransfers ter plaatse
 • Retourvluchten Brussel of Amsterdam-Dalaman (zie vluchtschema bij 'vervoer')
 • Verblijf
 • Dranken, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch. Deze zijn aan boord tegen betaling van normale prijzen te verkrijgen. Het is niet toegestaan om zelf dranken mee te nemen.
 • Vermaak
 • Eventuele entreegelden en excursies
 • Overig
 • Fooi voor de bemanning (indicatie: € 35,- per gast per week)
 • Persoonlijke uitgaven en fooien
 • Reis- en/of annuleringsverzekering

 • VvKR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 28 reviews
8.9
Singlereizen
61 jaar
8.5

Heerlijk

Heerlijke vakantie gehad. Hut is basic en erg warm, maar op het dek slapen is geweldig. Lekker zwemmen voor het ontbijt. Heerlijk gegeten. Wel lekkere koffie gemist (alleen oplos koffie)

Mijn tips

Zin in een luie vakantie en toch dingen zien, dan is dit de juiste plek.

Reisperiode: 02-09-2023 ~ 09-09-2023 / Luxe gület Sumru Sultan

57 jaar
9.5

Fijn samen met een groep eten zwemmen en andere leuke dingen doen.

Heerlijk

Mijn tips

Neem petje mee

Reisperiode: 02-09-2023 ~ 09-09-2023 / Luxe gület Sumru Sultan

71 jaar
9

Het was in een woord fantastisch

Ten eerste hadden we een super kok aan boord die zo in een 3 sterren restaurant dienst kan doen het was ook een gezellige groep en veel plezier gehad in het modderbad en mijn hoogtepunt was parasailing in een woord geweldig en ik ben 71 jaar echt een aanrader en uiteraard onze begeleidster Amanda was top. 

Reisperiode: 27-05-2023 ~ 03-06-2023 / Luxe gület Sumru Sultan

80 jaar
8

aan te bevelen, als met bovenstaande rekening wordt gehouden

De inzet van reisleidster Amanda was imponerend van de eerste tot de laatste minuut. Dat maakte deze reis een belevenis, waar alles werd uitgehaald voor deelnemers, ook met beperkingen. De crew heeft ook bijgedragen aan het slagen van de reis. De maaltijden waren overvloedig en lekker.

Mijn tips

De reis is gezellig en veel omvattend, maar het vinden van een 2de partner moet niet worden overschat, omdat het aantal deelnemers beperkt is. Een minpuntje, de beloofde consumptiekaart met prijzen en dranken is niet uitgereikt.

Reisperiode: 27-05-2023 ~ 03-06-2023 / Luxe gület Sumru Sultan

59 jaar
9

Volop genieten en uitrusten, precies wat ik zocht

Was een heerlijke vakantie, heerlijk eten en perfecte bemanning en reisleiding. Wel jammer dat er heel weinig (eigenlijk niet) gezeild werd.

Mijn tips

Niet et veel sokken en schoenen meenemen :)

Reisperiode: 10-09-2022 ~ 17-09-2022 / Luxe gület Sumru Sultan

59 jaar
7.5

Het was een fantastische en intense week.

Het was een fantastische week, ook door het reisgezelschap dat onder andere bestond uit vijf andere vrouwen, die net als ik een leuke tijd wilden hebben. We hebben ontzettend veel plezier gehad. Het paragliden was letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt. Het enige dat ik jammer vond was dat de bemanning van de boot nauwelijks Engels sprak en dat er eigenlijk niet gezeild werd.

Mijn tips

Bereid je voor op slaap-tekort????

Reisperiode: 10-09-2022 ~ 17-09-2022 / Luxe gület Sumru Sultan

63 jaar
8.5

Heerlijk

Ik vond het een heerlijke, goed verzorgde reis! Fijne, aardige reisleidster! Het enige jammere was dat er niet gezeild werd........

Mijn tips

Stel je erop in dat er niet gezeild wordt

Reisperiode: 10-09-2022 ~ 17-09-2022 / Luxe gület Sumru Sultan

66 jaar
8.5

Super vakantie gehad - niet twijfelen, gewoon boeken!

Ik heb een super week gehad op de gülut Sumru Sultan. We hadden een heel erg leuk groep, dat helpt natuurlijk ook. Amanda, de reisleister, was aanwezig. Super fijn dat zij alles mogelijk maakt. Leuke uitstapjes en met als hoogtepunt (letterlijk) paragliden.

Mijn tips

Ik zou deze vakantie gewoon boeken. Alles goed geregeld, fijne crew. Houd er wel rekening mee dat er alleen op de motor wordt gevaren. De zeilen worden niet gehesen.

Reisperiode: 10-09-2022 ~ 17-09-2022 / Luxe gület Sumru Sultan

78 jaar
10

Top vakantie

Geweldig en heel ontspannend

Mijn tips

Geen speciale tips

Reisperiode: 03-09-2022 ~ 10-09-2022 / Luxe gület Sumru Sultan

55 jaar
10

Super!

Een fantastische week gehad met een leuke groep mensen en een zeer goede reisleidster!

Mijn tips

Gewoon lekker boeken, je krijgt een heerlijke week

Reisperiode: 27-08-2022 ~ 03-09-2022 / Luxe gület Sumru Sultan

56 jaar
9

Gaaf

Hele leuke reis Goed gezelschap en hele goede reisleiding

Mijn tips

Niet twijfelen maar gewoon doen

Reisperiode: 27-08-2022 ~ 03-09-2022 / Luxe gület Sumru Sultan

69 jaar
8.5

Geweldig

Het was een geweldige vakantie langs de prachtige Turkse kust met Amanda als reisleidster. Na terugkomst wel nog een volle week "gewiebeld".

Mijn tips

Ik zou het zeker een keer doen

Reisperiode: 27-08-2022 ~ 03-09-2022 / Luxe gület Sumru Sultan

80 jaar
10

Fantastisch

Een groot avontuur

Mijn tips

Slapen op het dek en de zon zien opkomen

Reisperiode: 27-08-2022 ~ 03-09-2022 / Luxe gület Sumru Sultan

67 jaar
10

Een perfecte, schitterende en gezellige reis

In een woord perfect.

Mijn tips

Doen !!!!!!!!

Reisperiode: 14-09-2019 ~ 21-09-2019 / Luxe gület Sumru Sultan

74 jaar
10

Fantastisch

Het was een fantastische reis. We waren met leuke mensen ,allemaal single maar iedereen zijn eigen verhaal. Lekker gezwommen en havenplaatsjes bezocht en altijd weer dat lekkere eten.Ik zou het iedereen aanraden.

Mijn tips

Niet verwachten dat je de liefde van je leven ontmoet maar vrienden doe je zeker op. Maar je weet nooit.

Reisperiode: 25-05-2019 ~ 01-06-2019 / Luxe gület Sumru Sultan

78 jaar
8.5

Ik heb er van genoten.

Goede sfeer,heerlijk eten,leuke uitstapjes,mogelijkheid om te zwemmen en te ontspannen.

Mijn tips

Ga het ervaren

Reisperiode: 18-05-2019 ~ 25-05-2019 / Luxe gület Sumru Sultan

65 jaar
9.5

Een warme deken

Zeer positief

Mijn tips

Gewoon doen

Reisperiode: 18-05-2019 ~ 25-05-2019 / Luxe gület Sumru Sultan

60 jaar
9

Voor mij de éérste ervaring met singlereizen maar niet de laatste .

Het was de tijd van mijn leven , we hadden een goede aangename groep met de nodige respect voor elkaar . Ondanks de storm die zou komen bij aanvang v d reis ( storm in een glas water ) ???? en een overnachting in een leuk hotelletje zijn we goed vertrokken . Een dikke pluim voor Amanda die in die omstandigheden alles in goede banen moest leiden . De hele reis was lekker ontspannend , goede bediening aan boord en lekker eten .

Mijn tips

Als ik dan toch een minpuntje zou geven dan was het enkel dat Amanda niet altijd op tijd de nodige info gaf wat indeling of mogelijkheden betrof maar eerlijk is eerlijk toen we haar dat meedeelde heeft ze dit ter harte genomen en werden we op tijd geïnformeerd

Reisperiode: 29-09-2018 ~ 06-10-2018 / Luxe gület Sumru Sultan

53 jaar
9

Geweldig

Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad. Hele goede verzorging aan boord. Fijne bemanning, goede reisleiding en een supergezellige groep.

Mijn tips

Laat je zorgen thuis en geniet van het leven aan boord.

Reisperiode: 22-09-2018 ~ 29-09-2018 / Luxe gület Sumru Sultan

67 jaar
9

Super, voor herhaling vatbaar.

Als de ideale manier om als alleenstaande, met leeftijdsgenoten een fijne reis te maken.

Mijn tips

Wees jezelf en stel je open. Maar vooral geniet.

Reisperiode: 22-09-2018 ~ 29-09-2018 / Luxe gület Sumru Sultan

59 jaar
8

Een hele positieve ervaring met af en toe traan maar ook zo veel plezier gehad!

Heerlijk ontspannen, leuke bemanning, iedere dag gevarieerde maaltijden,prima hut en een hele gezellige groep mensen van gevarieerde leeftijden. Airco werkte in sommige hutten niet optimaal. Blijkbaar was er van te voren bekend dat er niet gezeild kon worden ivm een defect aan de mast. Ik ben van mening dat wij hier vooraf over geïnformeerd hadden moeten worden. Om de sfeer niet te beïnvloeden hebben wij dit tijdens de reis niet op de spits gedreven maar wij waren wel erg teleurgesteld.

Mijn tips

Voor mij was het de eerste keer en het was een geweldige ervaring. Stel je flexibel op, heb interesse in je reisgenoten , laat elkaar vrij, je zit tenslotte in hetzelfde "schuitje".

Reisperiode: 25-08-2018 ~ 01-09-2018 / Luxe gület Sumru Sultan

67 jaar
9.5

geweldig

Geweldige vakantie gehad, heerlijk weer, lekker gegeten, de groep was heel gezellig. Volgend jaar ga ik weer.

Mijn tips

Wees flexibel en makkelijk, niet zeuren over exen of ziektes

Reisperiode: 14-07-2018 ~ 21-07-2018 / Luxe gület Sumru Sultan

62 jaar
10

Fantastisch!

Een geweldige ervaring! Reisleiding was "een van ons"! Altijd overleg met de groep, iedereen had de ruimte en vrijheid om je eigen ding te doen. Eten aan boord was gevarieerd, meer dan genoeg en erg lekker, altijd vers. Ga het zeker weer doen. Vooraf duidelijke informatie over wat je mee kunt nemen, wat je nodig hebt. Er werd een groepsapp aangemaakt (vrijblijvend), waardoor je een idee krijgt wie je medereizigers zijn. Ook makkelijk voor het doorsturen van foto's. Duidelijk en georganiseerd.

Mijn tips

Neem niet te veel schoenen mee, want aan boord loop je op je blote voeten (of sokken/slippers).

Reisperiode: 19-05-2018 ~ 26-05-2018 / Luxe gület Sumru Sultan

67 jaar
8

Naar volle tevredenheid

Buiten het stukje overmacht (verplicht in Turkije aan en van van boord gaan) een goed georganiseerde vakantie.

Mijn tips

Ben en blijf je zelf. Als er activiteiten zijn, mag en kan je er aan deelnemen. Niets is verplicht. En besef; iedereen zit in hetzelfde 'schuitje'.

Reisperiode: 19-05-2018 ~ 26-05-2018 / Luxe gület Sumru Sultan

59 jaar
8.5

Fantastisch

Deze reis stond al lang op mijn lijstje. Mijn verwachtingen zijn ruim overtroffen. Gastvrij personeel, lekker eten, erg leuke boottocht, een reisleidster die haar best deed om het ons naar de zin te maken. Leuk reisgezelschap.

Mijn tips

Als je het niet erg vind om op het dek te slapen en geen behoefte hebt aan veel privacy, dan kun je een kamer boeken voor twee. Anders raad ik je aan om een eigen kamer te boeken.

Reisperiode: 22-07-2017 ~ 29-07-2017 / Luxe gület Sumru Sultan

55 jaar
8

Mijn vakantie was fantastisch

Erg leuke vakantie. Helaas wat minder dagen in Griekenland en meer in Turkije doordat de kapitein nog wat moest regelen. De groep was geweldig.

Mijn tips

Ik zou geen gedeelde hut nemen. Op deze boot waren alleen 2 persoons bedden die erg smal zijn om met een vreemde in te moeten liggen. Buiten op dek slapen was heerlijk.....maar soms erg vochtig!!!!

Reisperiode: 22-07-2017 ~ 29-07-2017 / Luxe gület Sumru Sultan

61 jaar
8

Anders, en dus beter!

Intens en toch rustgevend

Mijn tips

Sta open voor elkaar

Reisperiode: 15-07-2017 ~ 22-07-2017 / Luxe gület Sumru Sultan

30 jaar
9.5

Geweldig!

Ik heb dit echt als een geweldige vakantie ervaren. De reisleidster wist ons de mooiste plaatsen te laten zien. Het was een vol en veelzijdig programma maar niet druk, je kwam helemaal tot rust. Heerlijk kunnen zwemmen in verschillende baaien. De bemanning was ook uitermate vriendelijke en kundig.

Mijn tips

Een echte aanrader als je tot rust wilt komen en het fijn vindt om op een boot te verblijven.

Reisperiode: 15-07-2017 ~ 22-07-2017 / Luxe gület Sumru Sultan

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen