Boek nu en betaal laterAntwoorden op de meeste vragen

Boek nú, betaal later

Boeken en Betalen

Boek eerst en betaal later pas!

Bij Singlereizen.nl, online reisbureau en bemiddelaar voor singles, boek je jouw vakantie zonder direct te hoeven betalen. Nadat je jouw boeking op Singlereizen.nl hebt voltooid, ontvang je van ons eerst een e-mail met alle gegevens van je boeking én belangrijke informatie. Controleer je reservering en lees de bijlage goed!

Je boeking is bindend, maar pas definitief als je de factuur hebt ontvangen. Op deze factuur kun je terugvinden wanneer je de aanbetaling en de restbetaling dient te voldoen. Deze ontvang je meestal binnen 1 tot 2 werkdagen.

  • De aanbetaling (ca 25 % + kosten van een reis- of annuleringsverzekering als je die bijgeboekt hebt), betaal je binnen enkele dagen na ontvangst van je factuur.
  • De restbetaling betaal je pas 6 weken voordat je op vakantie gaat.
  • Boek je een vakantie die binnen 6 weken vertrekt, dan dien je, na ontvangst van de factuur, wel direct de gehele reissom te voldoen.

Boek je vakantie dus altijd tijdig, om teleurstelling te voorkomen, want je betaalt het grootste deel van de reis pas 6 weken voor vertrek!

Hoe kan ik betalen?

Het betalen van je reis kan gemakkelijk via internet bankieren/bankoverschrijving. Op de factuur, die je na je boeking ontvangt, staan alle betaalgegevens die je hiervoor nodig hebt. 

Bevestiging van jouw betaling

Je ontvangt geen bevestiging van je betaling. Mocht je betaling niet tijdig ontvangen zijn, dan wordt er per e-mail of telefonisch contact met je opgenomen.

Betalen via Escrow

Valt de door jou geboekte reis onder de garantie van het STO, dan ontvang je na je boeking eerst een boekingsbevestiging en factuur, waarna de betaling van je vakantie zal verlopen via Certo Escrow.

Je ontvangt daartoe rechtstreeks van Certo Escrow een e-mail op het in je boeking opgegeven e-mailadres. In deze e-mail staat een gebruikersnaam en wachtwoord met het verzoek om in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Na bevestiging van de uitnodiging kan je direct overgaan tot betaling. Een paar belangrijke aandachtspunten.

  • Controleer de gegevens goed als je bent ingelogd bij Certo Escrow, met name de datum van het einde van je vakantie is van belang.
  • Voor de betaling aan Stichting Derden Gelden Certo Escrow wordt € 12 in rekening gebracht.
  • Je kan alleen via Ideal/bank overschrijving betalen. Betalen met je Credit Card is helaas niet mogelijk.

Boek je je vakantie binnen 6 weken voor vertrek, dan dien je je reissom in een keer te betalen. Boek je je vakantie veel langer van tevoren, dan krijg je eerst een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow.

Bij niet tijdige betaling ben je in verzuim. Je wordt daar schriftelijk op gewezen en je hebt dan alsnog de mogelijkheid het nog verschuldigde bedrag binnen 7 werkdagen te voldoen. Indien betaling ook dan uitblijft, wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd op de dag van verzuim en ontvang je een factuur voor de annuleringskosten dat zal worden verminderd met hetgeen je al betaald hebt.

Deze reisthema's zijn nu favoriet

Zonvakanties

50plus reizen

Advertentie

Eenoudervakanties en alleenstaande ouder vakanties voor 1 ouder
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen