Vacatures bij Singlereizen.nl Kom jij ons team versterken?

Boek nú, betaal later

Vacatures bij Singlereizen.nl

Medewerkster klantenservice - deze vacature is vervuld
Als medewerkster klantenservice adviseer je onze klanten per telefoon, mail of via ons back-office systeem, je schrijft leuke social media posts, hebt interesse en enige ervaring in marketing en e-commerce, bent graag druk bezig en 'een spin in het web'. Je kunt goed zelfstandig werken, bent taalvaardig in het Nederlands en voelt je goed in een bedrijf met een klein dynamisch team, waar een veelheid aan werkzaamheden je werk afwisselend maken. Je bent pro-actief en flexibel als het gaat om de inzet die van je wordt gevraagd.

We zijn op zoek naar een gezellige, vlotte man of vrouw, die MBO of HBO is opgeleid, bij voorkeur een toeristische opleiding heeft afgerond en graag in een dynamisch bedrijf werkt, klantvriendelijk en geduldig is, leergierig is, flexibel inzetbaar, loyaal aan collega's en betrokken bij het bedrijf en haar doelstellingen.

We bieden je een fulltime baan in een gezellig team op een al even gezellige locatie in Oisterwijk, op loopafstand van het station. Kom jij ons team versterken? Schrijf dan voor 20 november een e-mail met je CV en pasfoto naar Mail@allaboutsingles.nl. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen