Single reizen - Last minute Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen: Zeilen

Zin in avontuur tijdens een onvergetelijke zeilvakantie met singles? Ga mee tijdens onze unieke zeilreizen en ontdek de mooiste plekken van Nederland, Portugal, Turkije, Griekenland of Sardinië. Vaar naar de onontdekte eilanden, bewonder de schitterende baaien, geniet van de zon en leer je single reisgenoten beter kennen. Of je nu actief wilt meezeilen of juist lekker wilt relaxen; onze zeilreizen zijn voor iedereen geschikt.

Zeilweekend voor singles Waddeneilanden
Ook in Nederland is een zeilweekend voor singles een fantastische ervaring. Tijdens deze actieve mini-vakantie vaar je met zeilklipper de Emmalis of Anna Catharina over de prachtige Waddenzee en ga je aan wal op waddeneiland Terschelling. Ontdek zandbanken, zeehonden, spot unieke vogels en geniet, met een beetje geluk, van de zonsondergang. Naast het zeilen is er voldoende ruimte om heerlijk te relaxen.

Singlereizen avontuurlijk zeilen
Ook Kroatië, Turkije, Sardinië en de betoverende Griekse eilanden zijn perfecte landen voor ultieme zeilvakanties. Ervaar de overheerlijke zeewind door je haren, bewonder de verscholen baaitjes, sfeervolle haventjes en prachtige stranden. Tijdens onze zeilreizen spot je de mooiste plekken ter wereld die vaak nog niet door het grote publiek ontdekt zijn. Of simpelweg alleen via het water bereikt kunnen worden.

Single Blue Cruise Turkije
Tijdens onze singlereizen worden verschillende type jachten gebruikt. Van een luxe variant tot een meer ‘modaal’ jacht. Wil je gebruikmaken van een luxe zeiljacht? Kies dan voor een single zeilvakantie met een Turkse Gület. Kom volledig tot rust, geniet van het avontuur en ontdek de schoonheid van Turkije. Het Turkse landschap is enorm spectaculair en de natuurlijke baaien liggen dicht bij elkaar. De nabijgelegen restaurantjes zorgen voor een ultieme smaaksensatie en de bevolking is enorm gastvrij. Zodra we langs de Turkse kust varen is het niet altijd mogelijk om dat zeilend te doen. Om de prachtige route te kunnen blijven volgen varen we een gedeelte op de motor.

HBO-WO zeilreizen
Wil je gewoon even mijlenver vooruit kijken zonder obstakels? Onze HBO-WO zeilreizen bieden uitkomst. Met een gezellige groep hoger opgeleide singles geniet je op een luxe zeiljacht van betoverende uitzichten. Ontdek de prachtige eilanden en vergeet ook vooral niet heerlijk op stap te gaan. Tijdens onze zeilreizen is er namelijk genoeg tijd om ook het land zelf te ontdekken. Zin om nieuwe singles te leren kennen tijdens een ultieme zeilreis voor gelijkgestemden?

Boek vandaag nog jouw unieke zeilreis!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen