Ontmoeten wij jou ook?Spanje 10-daagse rondreis

Boek nú, betaal later

Singlereis Spanje 10-daagse rondreis

Accommodatie SSP

Ontdek de parels van Zuid-Spanje: Granada, Sevilla en Malaga. Wandel door de uitlopers van de Sierra Nevada. Maak een uitstapje naar pittoreske dorpjes. Bevaar de Guadalquivir rivier in Sevilla of relax op het strand in Malaga. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

Wat kun je verwachten?

 • Bezoek het wereldberoemde paleis het Alhambra
 • Bewandel de wandelroute El Caminito del Rey
 • Geniet van de Spaanse keuken
 • Bezoek het pittoreske dorp Setenil de las Bodegas
 • Cultuur snuiven in Sevilla, Malaga en Granada
vanaf € 1424,00
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Singlereis Spanje 10-daagse rondreis
Spanje - Andalusië - Malaga
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 18-45 jaar
 • 25-35 jaar
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Singlereis Spanje 10-daagse rondreis

Een groepsrondreis in het Zuiden van Spanje, Andalusië. Een perfecte rondreis met alle aspecten waar Spanje bekend om staat. Prachtige steden met Moorse bouwwerken, heerlijke tapas, gezellige pleinen, mooie landschappen, kunst, een rijke cultuur en niet te vergeten de Spaanse zon. Ga mee met deze reis ontdek steden als Granada, Sevilla en Malaga, maar kies ook voor de natuurlandschappen van de Alpujarras en el Caminito del Rey.

Naar activiteiten
 • Vervoer - Bus
 • alle transport met (mini)bus
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Ruimbagage
 • Internationale vlucht
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vermaak
 • bezoek aan Alhambra inclusief entreegeld
 • stadswandeling met minicruise in Sevilla
 • stadswandeling in Sevilla
 • stadswandeling in Malaga
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen met ontbijt
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Optionele excursies
 • Overige entreegelden
 • Overig
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds

Activiteiten

Dag 1 - Aankomst Malaga - Granada
Vandaag begint jouw rondreis door het prachtige Andalusië. Bij aankomst op de luchthaven van Malaga staat een transfer op je te wachten die jou naar het hotel in Granada brengt. Afhankelijk van je aankomsttijd heb je even de tijd om wat te relaxen of de omgeving alvast een beetje te verkennen. Geniet ‘s avonds van een echte Spaanse maaltijd. Kies je voor tapas of ga je voor een pan paella?

Dag 2 - Granada
Granada is een prachtige stad gelegen aan de voet van de Sierra Nevada. De stad staat bekend om de Moorse invloeden die je nog veel terugvindt. Na het ontbijt begin je aan je stadswandeling door Granada. Er zijn veel geweldige bezienswaardigheden in deze stad, maar er is er een aantal die je echt niet mag missen. Als eerste bezoek je de ‘Capilla Real’, de eerste Spaanse renaissance kathedraal, de koninklijke kapel waar je de koninklijke graftombes van Ferdinand en Isabella vindt. Breng een bezoek aan de Alcaicería bazaar, vol gezellige kraampjes. Tot slot bezoek je het wereldberoemde paleis en fort Alhambra, onder begeleiding van een lokale gids ontdek je de unieke architectonische schatten van dit prachtige fort. Het paleis heeft een spectaculaire ligging met zijn prachtige fonteinen en tuinen. Het entreegeld is inclusief in de reissom.

Dag 3 - Granada - optionele excursie Alpujarras
Vrije dag. Je kunt vandaag op dagexcursie naar de Alpujarras, de uitlopers van de Sierra Nevada. Ontsnap aan de drukte van de stad en laat je verrassen door de natuur en kleine dorpen van Andalusië. Een landschap met hoge bergen en groene en vruchtbare dalen. De omgeving is bezaaid met witte dorpjes die prachtig tegen de berghellingen aan liggen. Je begint in het zuiden richting Lanjarón, de eerste stad van de Alpujarras regio. De route gaat door indrukwekkende landschappen tot aan Pampaneira, een van de hoogstgelegen steden van Spanje en Europa. Geniet hier van het adembenemende uitzicht op de Poqueira-vallei en schiet hier de meest mooie plaatjes. Na een bezoek aan deze stad, ga je naar Bubión, een stad gesticht in de Romeinse tijd, waar je door smalle straatjes met witte huizen kunt wandelen. Dan is het tijd voor een bezoek aan Capileira, een van de meest pittoreske dorpjes van de Alpujarras en Andalusië. Bezoek een typisch werkhuis in de Alpujarras, waar je leert over de productiemethoden en de manier van leven hier. 

Dag 4 - Granada - Sevilla
Vandaag vertrek je naar Sevilla. Na het ontbijt heb je een transfer naar het station van Granada en stap je in de trein richting Sevilla. Bij aankomst in Sevilla maak je kennis met je lokale gids die je een halve dag mee op stadstour neemt. Je brengt onder andere een bezoek aan het prachtige Plaza España. Het plein heeft een doorsnee van wel 200 meter! Ook bezoek je Metropol Parasol, een opvallende houten constructie die wel wat weg lijkt te hebben van paddenstoelen. Daarom werd dit project ook wel ‘las Setas’ genoemd. Je bekijkt de overblijfselen van de stadsmuur Macarena en Torre del Oro. Je sluit de stadstour af met een minicruise op de Guadalquivir rivier. Deze duizend jaar oude rivier is de enige bevaarbare rivier in Spanje. De boottocht duurt ongeveer een uurtje en vanaf het dek heb je uitzicht op de prachtige bezienswaardigheden van Sevilla.

Dag 5 - Sevilla
Vrije dag. Je kunt Sevilla vandaag lekker op eigen houtje verkennen of kiezen voor de fietstour. Deze begeleide fietstocht is de perfecte manier om Sevilla te leren kennen. Je komt onderweg een heleboel bezienswaardigheden tegen zoals Alcazar, ’s werelds grootste gotische kathedraal. Het enorme vergulde altaarstuk is het meest indrukwekkende exemplaar in zijn soort in Spanje en er zijn ontelbare kostbare kunstwerken te zien rond het gebouw. Je bezoekt natuurlijk de Moorse kerktoren "La Giralda". Deze toren is 100 meter hoog, 800 jaar oud en is het symbool van Sevilla. De toren is in de 12e eeuw gebouwd en was destijds de hoogste minaret ter wereld. Nu is het een klokkentoren grenzend aan de kathedraal van Sevilla. Breng ook een bezoek aan het legendarische Joodse kwartier (bekend van de opera’s Carmen en Don Juan). Je krijgt hier een goed beeld van de oudheid van de smalle straatjes en gezellige pleintjes en wordt omringd door de geur van sinaasappelbomen.

Dag 6 - Sevilla - optioneel bezoek Jerez de la Frontera
Vrije dag. Je kunt vandaag op optionele excursie naar Jerez de la Frontera. Op weg er naartoe kom je op het platteland prachtige wijngaarden tegen. De stad Jerez de la Frontera staat bekend om flamencomuziek, het maken van sherry in de zogenaamde Sherry-driehoek, die zich in het westen bevindt en het beroemde ‘Andalusische’ paardenras. De eerste stop is bij een traditionele wijn ‘bodega’. Je krijgt hier een rondleiding en uitleg over de wijnproductie en de omgeving. Natuurlijk kun je ook wat van de sherrywijn proeven. Na het bezoek aan de wijnkelder ga je door naar een paardensportshow en bewonder je de prestaties van het Andalusische paard. De kunst van het paardrijden is een van de best bewaarde kenmerken van de Spaanse cultuur.

Dag 7 - Sevilla - Malaga
Tijd voor een nieuwe stad! Na het ontbijt word je weer naar het station gebracht, dit keer om de trein naar Malaga te pakken. Bij aankomst ga je ongeveer een halve dag op stadstour met een lokale gids. Je maakt een panoramische wandeling, waarbij de gids je introduceert met de verschillende bezienswaardigheden. Zo kom je langs de kathedraal, het Romeinse theater, Plaza de la Merced (het plein waaraan Picasso is geboren), het kasteel van Gibralfaro en de moderne haven. Wil je graag ergens naar binnen? Daar heb je in de aankomende dagen nog genoeg tijd voor.  

Dag 8 - Malaga - optioneel el Caminito del Rey
Vrije dag. Breng je vandaag een bezoek aan het Picasso museum? Of ga je voor wat adrenaline mee op de excursie Caminito del Rey? Deze spectaculaire route is 7,7 kilometer lang, waarvan je ongeveer 3 kilometer loopt op een pad dat gebouwd is aan de wanden van de Faitanes kloof. Diep onder je kronkelt de Guadalhorce rivier. Op sommige stukken ligt de route wel op een hoogte van 105 meter, terwijl het pad maar 1 meter breed is. Loop over de spannende loopbruggen voor de prachtigste uitzichten.

Dag 9 - Malaga - optioneel Ronda & Setenil de las Bodegas
Vrije dag. Malaga ligt aan de Costa del Sol, waar het vaak mooi weer is. Snuif wat cultuur in het centrum of relax lekker op het strand. Je kunt ervoor kiezen om vandaag de stad Ronda en Setenil de las Bodegas te bezoeken. Vanaf het meetingpoint in Malaga vertrek je richting Ronda. Bij aankomst in Ronda staat er een lokale gids voor je klaar om de binnenstad te verkennen en je mee te nemen langs de nieuwe brug (Punte Nuevo) en het prachtige Balcon del Tajo, waar het uitzicht op de vallei spectaculair is. Daarna heb je zelf nog even de tijd om lekker rond te slenteren en wat te lunchen. Vanuit Ronda rijd je door naar Setenil de las Bodegas, een van de meest pittoreske dorpjes van Andalusië. Bewonder de schoonheid van de gezellige straatjes tijdens de vrije tijd die je hebt in Setenil de las Bodegas. De huizen zijn uit de rots gehouwen, wat een prachtig gezicht. Voel de ontspannen sfeer en loop rond in je eigen tempo. Aan het eind van dag keer je weer terug in Malaga. 

Dag 10 - Vertrek Malaga - Aankomst
Helaas zit je rondreis door het prachtige Andalusië er vandaag weer op. Vol mooie herinneringen aan de prachtige Spaanse steden vertrek je weer naar huis. Hasta la vista!

Naar verblijf
 • Vervoer - Bus
 • alle transport met (mini)bus
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Ruimbagage
 • Internationale vlucht
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vermaak
 • bezoek aan Alhambra inclusief entreegeld
 • stadswandeling met minicruise in Sevilla
 • stadswandeling in Sevilla
 • stadswandeling in Malaga
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen met ontbijt
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Optionele excursies
 • Overige entreegelden
 • Overig
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
Spanje , Andalusië , Malaga
Naam verblijf
Accommodatie SSP
Type verblijf
Hotels cf programma

Verblijf Accommodatie SSP

Beschrijving

De hotels zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal uiteraard een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. Niet ieder hotel tijdens deze rondreis beschikt over Wifi, andere hotels hebben Wifi soms tegen betaling, soms alleen in de hotellobby. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding zeker niet overal optimaal zijn, of het zelfs in zijn geheel laat afweten.

Je verblijft tijdens deze reis is op basis van logies.

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Mocht je de hele reis een kamer voor jezelf willen, dan kan dat in principe geregeld worden. Je betaalt daarvoor dan de éénpersoonskamertoeslag. De single kamers zijn vaker kleiner dan de tweepersoonskamers. Houd hier rekening mee.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reis boeken 'op aanvraag'

Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling

De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 

90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.

Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen

Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. 
Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven. 

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement

Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Naar vervoer
 • Vervoer - Bus
 • alle transport met (mini)bus
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Ruimbagage
 • Internationale vlucht
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vermaak
 • bezoek aan Alhambra inclusief entreegeld
 • stadswandeling met minicruise in Sevilla
 • stadswandeling in Sevilla
 • stadswandeling in Malaga
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen met ontbijt
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Optionele excursies
 • Overige entreegelden
 • Overig
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds

Vervoer

Met het vliegtuig

Er is op dit moment nog geen vluchtinformatie beschikbaar.

De vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Het kan voorkomen dat er op de heen- en/of terugreis een overstap gemaakt moet worden. Het getoonde vluchtschema is daarom een voorbeeld. Ongeveer 10 dagen voor vertrek vind je op de inlogpagina je vertrektijdenbrief met daarin het definitieve vluchtschema.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
 • Vervoer - Bus
 • alle transport met (mini)bus
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Ruimbagage
 • Internationale vlucht
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vermaak
 • bezoek aan Alhambra inclusief entreegeld
 • stadswandeling met minicruise in Sevilla
 • stadswandeling in Sevilla
 • stadswandeling in Malaga
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen met ontbijt
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Optionele excursies
 • Overige entreegelden
 • Overig
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Toeristenbelasting
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Bijdrage Calamiteitenfonds

 • SGR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen