Ontdek onze reizenen beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen geen klantbeoordeling

Singlereizen.nl bulkt van de fantastische single reizen! Op elk van deze groepsreizen voor singles ben je verzekerd van een geweldige ervaring in het gezelschap van leuke mensen die net als jij toe zijn aan een fijne vakantie. Een singlereis is geen datingreis, maar een superleuke manier om nieuwe vrienden en vriendinnen te ontmoeten. Of je jong bent of een 50Plus single, bij ons vind je altijd jouw ideale singlereis uit het grootste aanbod leuke, interessante, gezellige, verre-, goedkope of juist luxe single reizen. Dus bij ons voor elk wat wils. Kies jouw ultieme groepsreis en ga ook mee!

Sorteren op

Singlereis Strandvakantie in Dalyan

8.5
Hotel Portakal

Ontdek Dalyan! Een klein vissersdorpje aan de Turkse zuidkust met een heerlijk klimaat middenin een beschermd natuurgebied. De Dalyan rivier verbindt het strand met het dorp en het rustieke achterland. Geniet van een Turkse avond of hamam. Of ga een dagje kajakken! Relaxen, cultuur of natuur, het kan allemaal.

  • 30 - 49 jaar
  • 35 - 55 jaar
  • 49 - 55 jaar
  • 49 - 69 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 899,00
Turkije - Lycische kust - Dalyan
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:
  • 4 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 03-09-2019
  • Laatste vertrekdatum: 17-09-2019
Nog geen waardering

Singlereis Zonvakantie Kroatië

8.4
Dalmacija Sunny Hotel

De Kroatische kustlijn staat bekent om haar kraakheldere water en prachtige kiezelstranden. Het Biokovo gebergte met steile kliffen zorgen voor een speciaal gevoel als je op het strand ligt en de vele verborgen baaien maken het dat je hier heerlijk tot rust komt. Ook voor de actieven onder ons is er genoeg te doen.

  • 35 - 55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1399,00
Kroatië - Dalmatië - Makarska
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 05-09-2019
  • Laatste vertrekdatum: 05-09-2019
Nog geen waardering

Singlereis Zeilen Sardinië en de Maddalena Archipel

Zeilschip Sardinië

Een van de mooiste zeilgebieden, vol beschutte baaitjes, leuke dorpjes, idyllische eilanden en helblauw water, ontdek je tijdens deze zeilreis. Met of zonder zeilervaring: dit wordt een reis om nooit meer te vergeten! Kom aan boord en ontdek met een groep singles de Maddalena Archipel. Ook single hutten mogelijk!

  • 30 - 59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1149,00
Italië - Sardinië - Olbia
Reisthema's:
Verblijf:
Zeilschip
Verzorging:
Vlgs programma
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 07-09-2019
  • Laatste vertrekdatum: 14-09-2019
Nog geen waardering

Singlereis Duikvakantie Malta Gozo

7.8
Atlantis Lodge

Steile wanden, grotten, riffen, baaien en adembenemende boot- en vliegtuigwrakken, dit alles kom je tegen in de onderwaterwereld van Gozo. Dit is een klein eilandje in de Middellandse Zee, vlakbij Malta. Het is hier een waar onderwaterparadijs, met soms meer dan 50 meter helder zicht. Je kunt hier ook leren duiken.

  • 18 - 65 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1195,00
Malta - Gozo - Marsalforn
Reisthema's:
Verblijf:
Lodge
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 09-09-2019
  • Laatste vertrekdatum: 09-09-2019
Nog geen waardering

Groepsreis Actieve vakantie Genieten op Sardinië

Camping klubhouse vacanze

Tijdens deze singlereis kan je genieten van veelzijdig Sardinië. Het programma zit vol met gave activiteiten en er is ook genoeg tijd voor ontspanning op het strand. Tijdens deze groepsreis geniet van je op één van de mooiste eilanden van Italië.

  • 20 - 45 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1199,00
Italië - Sardinië - Santa Lucia
Reisthema's:
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Volpension
Vervoer:
  • 3 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 14-09-2019
  • Laatste vertrekdatum: 28-09-2019
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen