Ontdek onze reizenen beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen geen klantbeoordeling

Singlereizen.nl bulkt van de fantastische single reizen! Op elk van deze groepsreizen voor singles ben je verzekerd van een geweldige ervaring in het gezelschap van leuke mensen die net als jij toe zijn aan een fijne vakantie. Een singlereis is geen datingreis, maar een superleuke manier om nieuwe vrienden en vriendinnen te ontmoeten. Of je jong bent of een 50Plus single, bij ons vind je altijd jouw ideale singlereis uit het grootste aanbod leuke, interessante, gezellige, verre-, goedkope of juist luxe single reizen. Dus bij ons voor elk wat wils. Kies jouw ultieme groepsreis en ga ook mee!

Sorteren op

Groepsreis Duikvakantie Malediven Liveaboard

Nautilus Two

Wie wil er nou niet op duikvakantie naar de Malediven? Met een zeer ruime boot varen langs de witte zandstranden in het heldere warme water duiken met Manta's, Walvishaaien, Eagle rays, schildpadden, onder begeleiding van een Nederlandse PADI instructeur. BBQ op strand, heerlijke eten, relaxen op het zonnedek.

  • 20 - 59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 2595,00
Malediven - Male-Atol - Male
Reisthema's:
Verblijf:
Cruise
Verzorging:
3 maaltijden per dag
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 03-04-2019
  • Laatste vertrekdatum: 04-08-2019
Nog geen waardering

Singlereis Duikvakantie Manado Indonesië

9.1
Thalassa Dive Resort

Wij nemen je mee naar een perfecte duikbestemming met vriendelijke bevolking, heerlijk warm klimaat en een prachtige onderwaterwereld met meer dan 4000 verschillende kleurrijke vissen. Padi halen? Ook dat is mogelijk. Deze duikvakantie in Manado wordt tot in detail verzorgd voor jou. Ben jij klaar voor dit avontuur?

  • 20 - 59 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 2095,00
Indonesië - Manado - Sulawesi
Reisthema's:
Verblijf:
Resort
Verzorging:
Volpension
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 04-04-2019
  • Laatste vertrekdatum: 04-04-2019
Nog geen waardering

Singlereis Yoga en Zeilen in Griekenland

Zeilschip YogaCruise

Zon, zee, zen, zeilen en Yoga. Dat is de yogacruise, dagelijks twee verschillende yogalessen aan boord van een klassiek houten zeiljacht. Zeilervaring is niet nodig, want de professionele bemanning zeilt je van betoverende baaitjes, naar gezellige stadjes. Twee maal per dag ontdek je een nieuwe plek.

  • 25 - 65 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1360,00
Griekenland - Symi - Symi
Reisthema's:
Verblijf:
Zeilschip
Verzorging:
Volpension (excl 2x diner)
Vervoer:
  • 24 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 13-04-2019
  • Laatste vertrekdatum: 19-10-2019
Nog geen waardering

Singlereis Marokko Casablanca-Marrakech

Accommodaties Marokko kort

Als je naar Marokko reist, ga je een stapje terug in de tijd. In Marokko waan je je in een 'Sprookje van 1001 Nacht'. Dit is dan ook de magie van Marokko! Bezoek eeuwenoude steden, zoals Marrakesh, Volubilis, Casablanca en Fes. Naast de steden is een mooie wandeling in de bergen een aangename afwisseling.

  • 21 - 45 jaar
  • 25 - 35 jaar
  • 40 - 65 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 699,00
Marokko - Grand Casablanca - Casablanca
Reisthema's:
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 11 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 13-04-2019
  • Laatste vertrekdatum: 21-12-2019
Nog geen waardering

Singlereis Weekendje weg in landgoed nabij Antwerpen

Landgoed Den Rooy

Wil jij er tijdens het voorjaar even lekker tussen uit met gezellige 50+ singles? Wij nemen je mee naar een bosrijk landgoed net over de grens bij België. Inclusief lentewandeling onder leiding van de boswachter, voorjaarsBBQ, pubquiz, dagje Antwerpen met gids en uiteraard zullen heerlijke maaltijden niet ontbreken!

  • 50 - 69 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 279,00
België - Antwerpen - Meerle
Reisthema's:
Verblijf:
Landhuis
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:
  • 5 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 19-04-2019
  • Laatste vertrekdatum: 22-11-2019
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen