Ontdek onze reizenen beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen geen klantbeoordeling

Singlereizen.nl bulkt van de fantastische single reizen! Op elk van deze groepsreizen voor singles ben je verzekerd van een geweldige ervaring in het gezelschap van leuke mensen die net als jij toe zijn aan een fijne vakantie. Een singlereis is geen datingreis, maar een superleuke manier om nieuwe vrienden en vriendinnen te ontmoeten. Of je jong bent of een 50Plus single, bij ons vind je altijd jouw ideale singlereis uit het grootste aanbod leuke, interessante, gezellige, verre-, goedkope of juist luxe single reizen. Dus bij ons voor elk wat wils. Kies jouw ultieme groepsreis en ga ook mee!

Sorteren op

Singlereis Genieten van Zon en Cultuur in Spaanse Villa

Villa Casa del Blanco

Gezelligheid, een villa met zwembad en relaxen onder de Spaanse zon... Klinkt dit als jouw ideale zomervakantie? Wij nemen je mee naar Albir, een typisch Spaans, gezellig plaatsje aan de Costa Blanca waar jij een heerlijke vakantie zal beleven. Leuke excursiemogelijkheden en volop genieten!

  • 30 - 49 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 619,00
Spanje - Costa Blanca - Albir
Reisthema's:
Verblijf:
Villa
Verzorging:
Logies/Ontbijt +
Vervoer:
  • 9 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 29-05-2018
  • Laatste vertrekdatum: 14-08-2018
Nog geen waardering

Singlereis Zeilen Kos en Griekse Eilanden

Zeilschip Kos

Griekenland heeft prachtige eilanden waar je naar toe kunt varen en aanmeren. Hier kunnen jij en de groep dan genieten van de pittoreske haventjes of de mooie afgelegen baaitjes. Aan dek kun je heerlijk relaxen in het zonnetje of juist actief meezeilen. Tegelijkertijd vertelt de Nederlandse schipper alles over zeilen.

  • 25 - 49 jaar
  • 50 - 69 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 999,00
Griekenland - Kos - Kos
Reisthema's:
Verblijf:
Zeilschip
Verzorging:
Vlgs programma
Vervoer:
  • 20 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 07-06-2018
  • Laatste vertrekdatum: 11-10-2018
Nog geen waardering

Singlereis Surfvakantie (HBO-WO) Alvor, Portugal

Ar de Mar

Wil je leren surfen of kun jij al surfen? Ga dan mee naar Alvor in Portugal! Hier gaan we met een gezellige groep hoger opgeleide singles genieten van een sportieve zonvakantie onder de Portugeese zon. In de middag het water op en in de avond lekker uiteten en borrelen natuurlijk!

  • 40 - 55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 745,00
Portugal - Algarve - Alvor
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 12-06-2018
  • Laatste vertrekdatum: 12-06-2018
Nog geen waardering

Singlereis Strand en Feest in Bodrum

7.3
Bronze hotel

Wil jij deze zomer genieten van de zon, gezelligheid, uitgaan, leuke excursies ondernemen en relaxen? Ga dan met ons mee naar Bodrum en je gaat een topvakantie tegemoet! We verblijven in een rustig gelegen hotel, op loopafstand van het strand en het levendige centrum. De ideale combinatie voor deze zomer!

  • 30 - 49 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 689,00
Turkije - Egeische kust - Bodrum
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
  • 6 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 12-06-2018
  • Laatste vertrekdatum: 14-08-2018
Nog geen waardering

Singlereis Zeilweekend (HBO-WO) Oerol met de Suydersee

Klipper Suydersee

Varen naar Terschelling in een prachtige klipper en daar het Oerol festival meemaken; dat is een fantastische ervaring. Je overnacht 3-of 4x aan boord, waar het je aan niks zal ontbreken. We nemen onze eigen kok mee die super verzorgde maaltijden bereidt en ook alle drankjes aan boord zijn inclusief.

  • 25 - 39 jaar
  • 40 - 55 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 399,00
Nederland - Wadden - Harlingen
Reisthema's:
Verblijf:
Zeilschip
Verzorging:
All Inclusive
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 17-06-2018
  • Laatste vertrekdatum: 21-06-2018
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen