Ontdek onze reizenen beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Single reizen Armenie

Gelegen aan de rivier Hrazdan bevindt zich de provincie en hoofdstad van Armenië, genaamd Jerevan. Het gebied wordt aan drie kanten door bergen omsingelt. Jerevan was vroeger slechts een stad, maar door de jaren heen breidde het zich uit door de plaatsen Norq, Qanaqer, Avan, Noragavit en Davitashen op te slokken. De stad is overigens ook een van de oudste steden ter wereld: Jerevan is namelijk opgericht in 782 voor Christus! Daardoor heeft de stad veel historisch erfgoed. Het is dan ook niet gek dat er veel musea in de stad liggen. Voor iemand met interesse in geschiedenis is deze stad dus werkelijk een bron van vermaak!

Met de droge, warme zomers is het een geweldig gebied om in de zomermaanden naartoe te gaan op je singlereis: het is warm, maar niet zo erg dat het zweet van je voorhoofd loopt! De koude winters zorgen ervoor dat de gebergtes goede gebieden zijn om te wintersporten.

Jerevan is op cultureel, industrieel en wetenschappelijk gebied een belangrijk centrum in de Kaukasus. Het is tevens ook een belangrijk handelscentrum van agrarische producten.

De stad is met de jaren steeds populairder geworden voor de toeristen. Er zijn veel luxe hotels, hippe clubs, smakelijke restaurants en gezellige barretjes. Ook de berg Ararat, die je vanuit de stad kunt zien, is een plek die vele toeristen aantrekt, voornamelijk door zijn religieuze betekenis. De Ararat zou namelijk de berg zijn waar de Ark van Noach na de overstroming van de aarde terecht op zou zijn gekomen.

Maar als je liever gewoon wilt chillen, kun je natuurlijk lekker gaan relaxen in het Poplavok Park in Jerevan, alleen of met andere leuke singles! Of neem een verfrissende duik in WaterWorld, het plaatselijke waterpark! Er is in dit mooie gebied dus genoeg te doen. Of je nu houdt van historie en cultuur of dat je meer van het feesten en chillen bent: Jerevan heeft iedereen iets te bieden!

Sorteren op

Singlereis Rondreis door Armenië

8.7
Hotel Ani Central Inn

Ontdek het nog onbekende Armenië met een groep 50Plus singles. Tijdens deze 10-daagse reis krijg je een goed beeld van het land, de keuken en het leven van de bevolking. Natuurlijk doen we culturele hoogtepunten aan, maar de leuke activiteiten waarbij je het pure Armenië leert kennen, maken deze reis echt bijzonder.

  • 50 - 75 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1350,00
Armenie - Jerevan - Jerevan
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
LO+6x lunch+1x diner
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 23-08-2020
  • Laatste vertrekdatum: 23-08-2020
Waardering door singles: 8.8
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen