Reizen naar Jerevan met andere singlesSingle reizen naar Jerevan, geniet en beleef de wereld met elkaar.

Boek nú, betaal later

Single reizen naar sfeervol en cultureel Jerevan city

Gelegen aan de rivier Hrazdan bevindt zich de provincie en hoofdstad van Armenië, genaamd Jerevan. Het gebied wordt aan drie kanten door bergen omsingelt. Jerevan was vroeger slechts een stad, maar door de jaren heen breidde het zich uit door de plaatsen Norq, Qanaqer, Avan, Noragavit en Davitashen op te slokken. De stad is overigens ook een van de oudste steden ter wereld: Jerevan is namelijk opgericht in 782 voor Christus! Daardoor heeft de stad veel historisch erfgoed. Het is dan ook niet gek dat er veel musea in de stad liggen. Voor iemand met interesse in geschiedenis is deze stad dus werkelijk een bron van vermaak!

Met de droge, warme zomers is het een geweldig gebied om in de zomermaanden naartoe te gaan op je singlereis: het is warm, maar niet zo erg dat het zweet van je voorhoofd loopt! De koude winters zorgen ervoor dat de gebergtes goede gebieden zijn om te wintersporten.

Jerevan is op cultureel, industrieel en wetenschappelijk gebied een belangrijk centrum in de Kaukasus. Het is tevens ook een belangrijk handelscentrum van agrarische producten.

De stad is met de jaren steeds populairder geworden voor de toeristen. Er zijn veel luxe hotels, hippe clubs, smakelijke restaurants en gezellige barretjes. Ook de berg Ararat, die je vanuit de stad kunt zien, is een plek die vele toeristen aantrekt, voornamelijk door zijn religieuze betekenis. De Ararat zou namelijk de berg zijn waar de Ark van Noach na de overstroming van de aarde terecht op zou zijn gekomen.

Maar als je liever gewoon wilt chillen, kun je natuurlijk lekker gaan relaxen in het Poplavok Park in Jerevan, alleen of met andere leuke singles! Of neem een verfrissende duik in WaterWorld, het plaatselijke waterpark! Er is in dit mooie gebied dus genoeg te doen. Of je nu houdt van historie en cultuur of dat je meer van het feesten en chillen bent: Jerevan heeft iedereen iets te bieden!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen