Avontuurlijk in Zweeds Lapland met andere singlesAvontuurlijk in Zweeds Lapland, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Avontuurlijke single reizen: vakanties vol belevenissen

Avontuurlijk in Zweeds Lapland met andere singles. Beleef Zweeds Lapland tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Ongerepte natuur, uitgestrekte vlaktes en een bergachtige kustlijn? Een single reis naar Zweeds Lapland geeft je deze onvergetelijke indrukken. In de winter skiën over de mooie pistes of langlaufen tussen de bergen door? Of trek je de sneeuwschoenen aan voor een prachtige wandeling. In Zweeds Lapland kan het allemaal. Zelfs een unieke rendier- of hondenslee tocht is mogelijk. Laat je meeslepen en geniet van de adembenemende omgeving. Op zoek naar het magische van Lapland? Natuurlijk het Noorderlicht. Gezien? Dan kan je deze pure magie van je bucketlist afvinken. 

“Lapland is een onvergetelijke vakantiebestemming. Dit gebied in Zweden is echt adembenemend mooi. Volgend jaar ga ik weer.” - Karin

Groepsreizen naar Zweeds Lapland
Maak in de zomer betoverende wandelingen langs de diepe canyons, bergmeren en eilandjes. Ontmoet de Sami, de inheemse bevolking van Lapland. En laat jezelf onderdompelen in de cultuur en tradities van dit volk. De zomer is om nog een reden bijzonder. Tijdens de nachten wordt het niet donker. Dit heeft alles te maken met de ligging. Geniet in alle rust van deze mooie plek op aarde en bijzondere natuurverschijnselen. 

5 redenen voor een onvergetelijke reis naar Zweeds Lapland

 • Ongerepte natuur, bergachtige kustlijn en prachtige bossen
 • Een sledetocht met rendieren of honden
 • Het adembenemende en magische Noorderlicht
 • Kennismaken met de Sami, het inheemse volk met vele tradities
 • Wandelen in de zomer langs diepe canyons en bergmeren

Boek jouw single reis naar Zweeds Lapland
Hoogtepunten in Zweeds Lapland zijn er genoeg. Neem een overnachting in een ijskoude kamer of ga overdag sneeuwscooter rijden. Zweeds Lapland is een reis die je van je leven niet meer vergeet. En het mooie is, de herinneringen kunnen voor altijd gedeeld worden met de singles die erbij waren. Ben je klaar voor deze fascinerende reis?

Boek direct jouw single reis naar Zweeds Lapland.

Lees meer >
Sorteren op

Groepsreis Noorderlicht Avontuur In Zweeds Lapland

Jockfall

Ooit in je leven wil je in Lapland zijn geweest. Droom jij ook van de magie van het Noorderlicht? Ga mee naar Jockfall in Zweeds Lapland en beleef een onvergetelijk avontuur. Tijdens deze efficiënte reis beleef je alles wat je in Lapland mee wilt maken voor een scherpe prijs. Välkommen till Sverige!

 • 25-39 jaar
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1265,00
Zweden - Zweeds Lapland - Overkalix
Reisthema's:
Verblijf:
Vakantiepark
Verzorging:
HP+2x lunchpakket
Vervoer:
 • 1 vertrekdata
 • Eerste vertrekdatum: 18-03-2024
 • Laatste vertrekdatum: 18-03-2024
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen