Ontmoeten wij jou ook?Thailand 22-daagse rondreis

Boek nú, betaal later

Singlereis Thailand 22-daagse rondreis

Accommodatie STH

Bezoek het andere Thailand tijdens deze rondreis waar je zowel bekende en minder bekende highlights bezoekt. Struin door de gemoedelijke stad Chiang Mai. Bezoek ‘hill tribe’ dorpjes in Mae Hong Son. Snuif cultuur in de miljoenenstad Bangkok. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld terug.

Wat kun je verwachten?

 • Bezoek de prachtige tempels van Chiang Mai
 • Loop langs grote rotsformaties in de Tham Lod grot
 • Luier op de tropische stranden van Koh Chang
 • Bewonder de oude hoofdstad Ayutthaya
 • Mae Hong Son met tempels in Birmese en Lanna stijl
vanaf € 1849,00
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Singlereis Thailand 22-daagse rondreis
Thailand - Bangkok - Bangkok city
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 18-65 jaar
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Vervoer:
Vliegtuig
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Singlereis Thailand 22-daagse rondreis

Deze Thailand rondreis combineert bekende en minder bekende highlights. Bijzonder is je bezoek aan Mae Hong Son en omgeving, een prachtig gebied waar nog diverse bergstammen wonen. Liefhebbers kiezen voor een tweedaagse trektocht door de bergen, waarbij je een nachtje slaapt in een dorp van de Witte Karen. Even ‘terug naar de natuur’. Andere ingrediënten van deze gevarieerde reis is het natuurreservaten Khao Yai waar je eveneens heerlijk kunt wandelen. Uiteraard bezoek je ook de twee grootste steden van het land, Bangkok en Chiang Mai. Je eindigt je reis heerlijk aan de stranden van het tropische eiland Koh Chang.

Naar activiteiten
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Vermaak
 • Bezoek Ayutthaya met tuktuks
 • Entree Ayutthaya
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Luchthavenbelastingen
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Vervoer - Boot
 • Boot/ferry transfers Koh Chang
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Facultatieve trektocht (dag 5 en 6 / bij boeking opgeven!)
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
 • Boekingskosten à €25
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • SGR-bijdrage à €5 p.p.

Activiteiten

Dagprogramma

Dag 1 - Amsterdam – Chiang Mai
Je vliegt vanuit Amsterdam naar de Thaise stad Chiang Mai, waar je de volgende dag aankomt. Hier gaat jouw rondreis Thailand Anders van start. Op de luchthaven van Chiang Mai zal je transfer in de aankomsthal bij gate 11 op je staan te wachten.

Dag 2 - Chiang Mai
Je kunt je de komende dagen vermaken in de gemoedelijke stad Chiang Mai die zich er, met al haar bezienswaardigheden, uitstekend voor leent om er op eigen gelegenheid op uit te gaan. Chiang Mai is de tweede grootste stad van Thailand. Je kunt nog steeds de grachten zien die het oude stadscentrum omringden. Er zijn veel tempels waaronder de Wat Chiang Man. Dit is de oudste tempel van Chiang Mai, hier vind je een 10 cm hoge kristallen Boeddha. ‘s Avonds kun je over de bedrijvige avondmarkt slenteren. Je hotel in Chiang Mai beschikt over een zwembad. Fijn om de tropische warmte van je af te spoelen na ‘rondhobbelen’ door de stad.

Dag 3 - Chiang Mai
Vrije dag. Zoals je eerder in deze beschrijving hebt gelezen: er is voldoende te doen in Chiang Mai en omgeving. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een stadstour te maken. Een aanrader is zeker een bezoek aan Doi Suthep, de 600 meter hoge heuvel, 16 km buiten Chiang Mai, met een schitterende tempel op de top. Via een door draken geflankeerde trap van 300 treden leg je het laatste stukje naar de tempel af, samen met de Thai die hier komen om te bidden. Na een dag wandelen zal je ongetwijfeld vermoeide benen hebben. In Chiang Mai vind je verschillende massagesalons waar je kunt genieten van een heerlijk Thaise massage. Na afloop voel je je weer als herboren!

Dag 4 - Chiang Mai - Mae Hong Son
Je reist vandaag verder westelijk, richting de grens met Myanmar. Je bestemming is Mae Hong Son, een boeiende plaats aan de voet van een heuvel met tempels in Birmese en Lanna stijl, warmwaterbronnen, ‘hill tribe’ dorpjes, nationale parken, en zelfs een jaarlijkse reggae festival!

Dag 5 - Mae Hong Son / Optioneel tweedaagse trektocht
Vrije dag. Je kunt je vermaken in de stad of bij het zwembad van het hotel. Je kunt ook kiezen voor dagtocht naar een dorp van de Witte Karen. Met de optionele dagtocht ga je met een 4WD de berg op naar Baan Nam Hoo, een dorp van de Witte Karen. Het is gelegen op ongeveer 35 km van Mae Hong Son. Onderweg geniet je van een prachtig uitzicht over de bergen en de Mae Hong Son-vallei. Bij aankomst in Ban Nam Hoo ontmoet je onze lokale gids, die je verder zal vergezellen. Je ontdekt tijdens de wandeling de prachtige ongerepte natuur, de traditionele geneeskunde planten en de wilde orchideeën. Bij boeking kun je je tevens opgeven voor een facultatieve tweedaagse trektocht door de heuvels die vandaag start (een aanrader!). Als je niet meegaat op deze 2-daagse excursie, heb je heerlijk de tijd Mae Hong Son en omgeving op eigen gelegenheid verder te verkennen. 

Dag 6 - Mae Hong Son
Vrije dag voor de mensen die niet gekozen hebben voor de optionele tweedaagse trektocht. Reizigers die wel gekozen hebben voor de prachtige facultatieve trektocht wandelen vandaag hun tweede dag, en overnachten net als de rest van de groep wederom in Mae Hong Son. Neem je geen deel aan de trektocht, dan is het bezoek aan de Kayan en deelnemen aan workshops een leuk alternatief.  

Dag 7 - Mae Hong Son - Pai via Tham Lod
Een mooie rit vandaag, houd je camera in de aanslag! Je eerste halte vandaag is bij Wat Doi Kong Mu, een tempel op een heuvel met uitzicht op Mae Hong Son. Dan wordt de rit vervolgd naar Pai. Je stopt langs de weg bij twee prachtige uitzichtpunten en bij de grote grot Tham Lod, die je eventueel kunt bekijken (entreegeld niet inbegrepen). Met een gids en lantaarns loop je dan door de verschillende kamers met imposante rotsformaties. Echte liefhebbers kunnen door het water naar de derde kamer waden waar zwaluwen en vleermuizen huizen. Gelegen in een bijzonder schilderachtige vallei ten noorden van Chiang Mai, is Pai is een overwegend toerisme-georiënteerde stad. De plaats biedt een ontspannen sfeer met een brede toeristische en ‘backpacker scene’. Permanente bewoners van de stad zijn een schijnbaar harmonieuze mix van westerse hippies, Thaise rasta's, en moslims (er is een grote moskee in het centrum van de stad) die de plek een unieke ‘vibe’ geven!

Dag 8 - Pai - Chiang Mai via Pong Deuad en Mork Fah
Op de terugweg naar Chiang Mai bezoek je Pong Deuad, waar je even je benen kunt strekken, of pootje kunt baden in de warmwaterbronnen. Je stopt ook bij de Mork Fah waterval en een Hmong ‘Hilltribe’ dorp onderweg (eventuele entreeprijzen zijn niet inbegrepen). In de late namiddag arriveer je in Chiang Mai.

Dag 9 - Chiang Mai
Vrije dag. Kookfanaten kunnen kiezen voor een optionele kookcursus om een kijkje te nemen in de Thaise keuken. De cursus start met een bezoekje aan de markt en daarna leer je 3-4 verschillende gerechten te maken. Op de kookcursus leer je verrukkelijke gerechten bereiden als Pad Thai of Tom Yam Koeng. Erg leuk en nuttig voor thuis! Liefhebbers van wat meer actie kunnen opteren voor een bijzondere door de jungle in de omgeving van Chiang Mai. Hangend in een tuigje glijd je via een kabel op tientallen meters hoogte van boomtop naar boomtop. Het uitzicht is geweldig.

Dag 10 - Chiang Mai
Je kunt ook deze dag nog lekker rondstruinen door Chiang Mai. Ook kun je op één van de vrije dagen in Chiang Mai optioneel naar het ‘ChangChill Elephant Center’, waar je olifanten kunt observeren in hun natuurlijke leefomgeving. Maak met de verzorgers een wandeling door de bossen, help met het maken van een maaltijd voor de olifanten en leer over de lokale Karen gemeenschap. Hiervoor dien je je bij boeking op te geven! In de late namiddag ga je naar het station, waar je de nachttrein naar Bangkok neemt.

Dag 11 - Bangkok
Na aankomst op het treinstation word je naar het hotel gebracht. De wolkenkrabbers en ultramoderne winkelcentra van de miljoenenstad Bangkok staan in scherp contrast met haar vele authentieke wijken, kleurrijke markten en gouden tempels. Ontdek de hoofdstad per 'tuktuk' of omzeil het drukke verkeer en neem een watertaxi door de ‘klongs’ (kanalen). Bangkok is een wereldstad en wellicht door haar tegenstellingen zo aantrekkelijk. Je hebt de tijd om een deel van de bezienswaardigheden te bezoeken. Dompel je onder in de drukte van de Chinese wijk. ‘s Avonds is Bangkok een feest van lichtjes en gezelligheid. Op de gezellige ‘night market’ op Khao San Road kun je rondslenteren en in de omgeving zijn goede restaurantjes met Thaise gerechten.

Dag 12 - Bangkok
Vrije dag. Je kunt het Grand Palace bekijken (het koninklijk paleis van koning Rama X) of één van de vele ‘wats’ (tempels). Dé toeristische attractie van Bangkok, Wat Phra Kaew, wordt bewaakt door reusachtige kleurige beelden van poortwachters. De kleine Smaragden Boeddha is het belangrijkste beeldje hier en wordt door de Thai massaal geëerd. De Wat Po tempel met een liggende Boeddha van wel 46 meter lang mag je ook niet missen. Bij deze tempel is de belangrijkste massageschool van Thailand gevestigd; uiteraard kun je je door één van de studenten onder handen laten nemen. De masseurs gebruiken hun hele lichaam, er wordt behoorlijk aan je geduwd en getrokken. Ervaar zelf maar eens hoe dat voelt. Met de riviertaxi kun je naar Wat Arun, een architectonisch indrukwekkende tempel langs de Chao Phraya rivier.

Dag 13 - Bangkok - Ayutthaya
Je reist op je rondreis door Thailand verder naar Ayutthaya, de oude hoofdstad van het koninkrijk Siam. In de 17de eeuw was Ayutthaya één van de belangrijkste steden van Azië, met kanalen, prachtige paleizen en mooie tempels. De stad verloor zijn eer en rijkdom toen deze, ook heden ten dage nog om onbegrijpelijke redenen, door de Birmanen in 1767 werd verwoest. De schoonheid en grandeur van enkele honderden jaren zijn in Ayutthaya toch nog duidelijk zichtbaar. Met tuktuk’s bezoek je enkele van de monumentale tempels, zoals de Wat Sri Sanpet, Wat Phananchoeng en Wat Yai Chai Mongkol (tuktuk tour en entreegelden zijn inbegrepen).

Dag 14 - Ayutthaya - Kao Yai NP
Vanuit Ayutthaya is het een kleine twee uur rijden naar het Khao Yai Nationaal Park. Eén van de bekendste bewoners van het nationaal park is de neushoornvogel. Omdat Khao Yai één van de grootste aantallen neushoornvogels van heel Thailand huisvest, is de kans ook daarwerkelijk aanwezig dat je deze bijzondere vogel tijdens je verblijf kunt spotten.

Dag 15 - Khao Yai NP
Vrije dag. Khao Yai is het oudste nationaal park van Thailand en ook één van de grootste parken van het land. Tussen de graslanden en het regenwoud leven 445 soorten vogels, verschillende soorten apen, olifanten, herten en zelfs beren. Je kunt vandaag deelnemen aan een optionele dagtocht door dit prachtige park, waarbij je naast de kans verschillende dieren te zien, en horen, ook op prachtige landschappen wordt getrakteerd en heerlijk kunt zwemmen bij een waterval. Als toetje ga je aan het einde van de optionele dagtocht op zoek naar wilde olifanten.  

Dag 16 - Khao Yai NP - Koh Chang
Een lange reisdag. Vanuit Khao Yai reis je vandaag in zuidelijke richting naar het plaatsje Trat waar je op de ferry naar Koh Chang stapt. Een korte oversteek brengt je naar het prachtige tropische eiland Koh Chang. Bergen, jungle en prachtige stranden met helder water sluiten hier naadloos op elkaar aan.

Dag 17 - Koh Chang
Vrije dag. Op Koh Chang heb je tijd om te zwemmen, te duiken of te snorkelen (beste tijd hiervoor is van eind oktober tot mei) en te zonnen. Bovendien kun je mooie wandelingen maken langs de kust en in het met jungle bedekte binnenland. Liefhebbers van 'seafood' kunnen hun hart ophalen aan de overvloed van verse vis en garnalen.

Dag 18 - Koh Chang
Vrije dag op het eiland Koh Chang. Onze tips? Smeer je op je groepsreis goed in, bestel een tropische cocktail en drapeer jezelf op een strandbedje. Geniet van het (hopelijk) heerlijke weer en vergeet de onderwaterwereld niet. ‘s Avonds smul je van een Thaise maaltijd tijdens een prachtig gekleurde zonsondergang.

Dag 19 - Koh Chang
Vrije dag op het eiland Koh Chang. Wil je het eiland verkennen? Een bezoek aan de Khlong Phlu waterval is dan een goede optie! Hij ligt verscholen in het tropische regenwoud. Vergeet je zwemspullen niet, want een verkoelende plons in het bassin onderaan de waterval is heerlijk!

Dag 20 - Koh Chang - Bangkok
Nog enkele laatste uren op Koh Chang. Je reist (uitchecken om 12:00u) terug naar Bangkok waar je, afhankelijk van je vertrektijd van Koh Chang, in de loop van de middag of avond aankomt. Je kunt vanavond nog een keer het uitgaansleven van de Thaise metropool induiken, lekker winkelen in één van de vele shopping malls of je tegoed doen aan de heerlijkste gerechten.

Dag 21 - Vertrek Bangkok
Vandaag kun je Bangkok nog verkennen, maar in de middag vertrek je naar de luchthaven voor je terugvlucht naar Amsterdam (te besteden tijd uiteraard afhankelijk van je vluchttijd).

Indien je gebruik maakt van een dagvlucht, heb je nog een laatste overnachting in Bangkok en zal je terugvlucht naar Amsterdam vertrekken op dag 22 waar je diezelfde dag nog aankomt.


Dag 22 - Aankomst
Aankomst in Nederland. Hier eindigt helaas je groepsreis.

Zakgeld
Voor deze reis heb je ongeveer €175,- p.p. per week aan zakgeld nodig, dit is voor overige maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien.

Reisintensiteit 
Deze reis is ingedeeld in schaal 2. De reis is voor ieder redelijk gezond persoon te maken. In de zomermaanden moet er rekening gehouden worden met hoge temperaturen dan in de rest van het jaar. 

Reisafstanden
Chiang Mai luchthaven naar hotel: 6 km (30 minuten)
Chiang Mai naar Mae Hong Son
Mae Hong Son naar Pai via Tham Lod:
Pai naar Chiang Mai via Mork Fah
Chiang Mai naar Bangkok (nachttrein): 700 km (12 uur)
Bangkok naar Ayutthaya
Ayutthaya naar Koh Chang
Khao Yai NP naar Koh Chang: 395 km (7 uur en 30 minuten)
Koh Chang naar Bangkok: 465 km (6 uur)

Bovengenoemde reisafstanden vormen een richtlijn en zijn afhankelijk van de verkeersdrukte, wegwerkzaamheden, wegconditie, politiecontroles en het weer. De genoemde tijden zijn exclusief pauzes en stops onderweg. 

Optionele excursies
Tijdens de reis is het mogelijk om mee te doen aan verschillende optionele excursies. Deze kun je ter plaatse bijboeken bij de reisleiding. De genoemde prijzen gelden als richtlijn.  

 • Bangkok - Wandeling oud Bangkok,€20 (duur 3,5 uur) 
 • Bangkok - Fietstour, €55 (duur 4 uur) 
 • Bangkok - Stadstour, €43 (duur 3,5 uur) 
 • Chiang Mai - ChangChill Elephant Center, €80 (duur 9 uur) 
 • Chiang Mai - Doi Sutep, €18 (duur4 uur) 
 • Chiang Mai - Fietstour, €35 (duur 4 uur)
 • Chiang Mai - Kookles, €27 (duur 4 uur)
 • Khao Yai NP - Dagtocht, €68 (duur 12 uur) 
 • Koh Chang - Regenwoud en waterval wandeling, €27 (duur 4 uur) 
 • Koh Chang - Thai Fun Cruise, €46 (duur 10 uur)
 • Mae Hong Son - Dagtocht, €49 (duur 6,5 uur) 
 • Mae Hong Son - Huay Pu Keng Workshop, €39 (duur 9 uur) 
 • Mae Hong Son - Tweedaagse trek, €80
Naar verblijf
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Vermaak
 • Bezoek Ayutthaya met tuktuks
 • Entree Ayutthaya
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Luchthavenbelastingen
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Vervoer - Boot
 • Boot/ferry transfers Koh Chang
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Facultatieve trektocht (dag 5 en 6 / bij boeking opgeven!)
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
 • Boekingskosten à €25
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • SGR-bijdrage à €5 p.p.
Thailand , Bangkok , Bangkok city
Naam verblijf
Accommodatie STH
Type verblijf
Hotels cf programma

Verblijf Accommodatie STH

Beschrijving

De hotels zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal uiteraard een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. Niet ieder hotel tijdens deze rondreis beschikt over Wifi, andere hotels hebben Wifi soms tegen betaling, soms alleen in de hotellobby. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding zeker niet overal optimaal zijn, of het zelfs in zijn geheel laat afweten.

Je verblijft tijdens deze reis is op basis van logies en ontbijt.

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Mocht je de hele reis een kamer voor jezelf willen, dan kan dat in principe geregeld worden. Je betaalt daarvoor dan de éénpersoonskamertoeslag. De single kamers zijn vaker kleiner dan de tweepersoonskamers. Houd hier rekening mee.

De hotels die we (onder voorbehoud) gebruiken zijn:

 • Chiang Mai - My Chiangmai Boutique Lodge
 • Mae Hong Son - The Imperial Mae Hong Son Resort
 • Pai - Baan Krating Pai Resort
 • Night Train Chiang Mai - Bangkok
 • Bangkok - W22 Hotel
 • Ayutthaya - Woraburi Ayutthaya Resort & Spa
 • Khao Yai - Khaoyai Nature Life Resort
 • Koh Chang - Ramayana Koh Chang Resort & Spa

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reis boeken 'op aanvraag'

Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling

De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 

90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.

Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen

Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. 
Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven. 

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement

Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Naar vervoer
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Vermaak
 • Bezoek Ayutthaya met tuktuks
 • Entree Ayutthaya
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Luchthavenbelastingen
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Vervoer - Boot
 • Boot/ferry transfers Koh Chang
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Facultatieve trektocht (dag 5 en 6 / bij boeking opgeven!)
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
 • Boekingskosten à €25
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • SGR-bijdrage à €5 p.p.

Vervoer

Met het vliegtuig

Vanwege de grote vraag naar verre reizen, maar de beperkte beschikbaarheid van vluchten, staat deze reis met vertrek t/m december op aanvraag. Houd er rekening mee dat er eventuele meerkosten gerekend worden. We informeren je hier altijd over, voor we jouw boeking definitief bevestigen. 

Vluchtschema's
Er is op dit moment nog geen vluchtinformatie beschikbaar.

De luchtvaartmaatschappij en het vluchtschema zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Het kan voorkomen dat er op de heen- en/of terugreis een overstap gemaakt moet worden. Het getoonde vluchtschema is daarom een voorbeeld. Ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvang je het definitieve vluchtschema.

Vervoer ter plaatse
De hele rondreis door het land hebben we de beschikking over een goede eigen airconditioned (mini)bus, waardoor we ook kunnen stoppen op mooie plekjes in de natuur. In de bus mag niet gerookt worden. De transfers van en naar het vliegveld zijn inbegrepen. Eventuele extra vervoerskosten bij optionele excursies zijn niet inbegrepen. De boottransfers bij Koh Chang zijn inbegrepen in je reissom. Leuk is ook een optioneel ritje per tuktuk, per lokale taxi of per 'taxi-boot' in Bangkok. Voldoende variatie in vervoersmiddelen dus, hier in Thailand!

Visum
Voor deze bestemming is geen visum nodig voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Vermaak
 • Bezoek Ayutthaya met tuktuks
 • Entree Ayutthaya
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Luchthavenbelastingen
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Vervoer - Boot
 • Boot/ferry transfers Koh Chang
 • Verblijf
 • Overige maaltijden (lunch, diner, dranken)
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Facultatieve trektocht (dag 5 en 6 / bij boeking opgeven!)
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
 • Boekingskosten à €25
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • SGR-bijdrage à €5 p.p.

 • SGR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen