Ontmoeten wij jou ook?China Cultuur & Strand

Boek nú, betaal later

Singlereis China Cultuur & Strand

Accommodaties China SCS

Maak een onvergetelijke 16-daagse rondreis door China. Natuurlijk mag een wandeling over de Chinese Muur niet ontbreken en wat te denken van het enorme Terra Cotta leger! Het Plein van de Hemelse Vrede, een opera, pagodes, het landschap, te veel om op te noemen! Ook tijd voor relaxen, lekker een dagje op het strand.

Wat kun je verwachten?

 • Geniet van paleizen en tempels in Beijing
 • Maak een wandeling over de beroemde Chinese Muur
 • Bezoek het enorme Terracottaleger in Xi'an
 • Fiets over het karakteristieke platteland
 • Sluit je reis af op het tropische eiland Hainan
vanaf € 1751,00
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
Singlereis China Cultuur & Strand
China - Beijing - Beijing
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 18 - 45 jaar
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Singlereis China Cultuur & Strand

Deze 16-daagse reis start in de hoofdstad Bejing waar je geniet van paleizen en tempels en natuurlijk een wandeling maakt over de wereldberoemde Chinese Muur. Vervolgens reis je door naar Xi’an waar je je verbaast over het enorme Terracottaleger dat de grafheuvel van een oude keizer bewaakt. In Yangshuo fiets je over het karakteristieke platteland met de torenhoge karstbergen en aanschouw je het leven vanuit een rustiek theehuis. Smullen zul je zeker van diverse exotische maaltijden. Je sluit je reis heerlijk af aan de idyllische stranden van Sanya op het tropische eiland Hainan.

Naar activiteiten
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Binnenlandse vlucht Guilin - Sanya
 • Ruimbagage
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Vervoer - Trein
 • Treinreizen Beijing - Xi'an / Xi'an - Guilin
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Visum
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)

Activiteiten

Dag 1: Amsterdam – Beijing
Vandaag vlieg je van Amsterdam naar de Chinese hoofdstad Beijing, waar je de volgende dag aankomt. Op het vliegveld word je opgewacht door je Engelstalige reisbegeleiding die je naar het hotel in de stad brengt.

Dag 2: Aankomst Beijing
Vrij na aankomst. In Beijing en omgeving vind je enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van China. Wie wil kan rustig beginnen met een wandeling door de hutongs, de oude volkswijkjes van Beijing. De mensen wonen in hofjes van een aantal huizen bij elkaar. Je ziet grootouders met hun kleinkinderen spelen en je vindt er kleine winkels die allerlei dagelijkse benodigdheden verkopen.

's Avonds zou je op een van de avonden eventueel een bezoek kunnen brengen aan de Peking Opera, die niet te vergelijken is met onze westerse opera. Het gezang klinkt klagelijk en gaat erg langzaam. Het is wel schitterend om een keer te zien, ook omdat er prachtige kostuums gedragen worden.

Dag 3: Beijing
Vrije dag. Het hart van Beijing en van China, is het Tiananmen Plein, het Plein van de Hemelse Vrede. Op 1 oktober 1949 jaar riep Mao Zedong er de Volksrepubliek China uit. Families Chinezen wandelen er rond, mensen laten vliegers op, er staan foto- en ijsstalletjes.

Aan het plein staan kolossen in stalinistische stijl, de Grote Hal van het Volk en het Historisch Museum. Aan de zuidkant van het plein staat het mausoleum van Mao Zedong. Belangrijker is de prachtige keizerlijke Verboden Stad. De omvang van het complex is enorm. Het meet bijna een kilometer bij 700 meter, en telt 9.999 vertrekken. De keizerlijke stad is prachtig in beeld gebracht door de Italiaan Bertolucci in zijn film 'The Last Emperor'.

Dag 4: Beijing / Optioneel: Chinese Muur en Zomerpaleis
Vrije dag. Een ander hoogtepunt is de Chinese Muur. Deze slingert zich ten noorden van Beijing door de bergen. Als je de Muur wilt bezoeken, moet je wel vroeg uit de veren. Een mooi keizerlijk paleis is het Zomerpaleis. Het heeft schitterende paviljoens, tempels en een grote marmeren boot die keizerin weduwe Cixi heeft laten maken om diners op te houden. Je reisbegeleider organiseert een gecombineerde optionele excursie naar de Chinese Muur en het Zomerpaleis.

Beijing heeft als culinair hoogstandje de Pekingeend. Het is leuk om met een aantal mensen dit speciale gerecht te eten. In China eet men gewoonlijk met een aantal mensen aan een ronde tafel met in het midden een draaischijf. In de hotels hebben ze westers bestek, maar in de kleine lokale restaurants moet je echt met stokjes eten! Je zult merken dat het heel snel went.

Dag 5: Beijing – Xi’an
Een deel van de dag heb je tijd om nog het een en ander in Beijing te bekijken. Een hoogtepunt is de Tempel van de Hemel. De tempel ligt in een groot park, waar de inwoners van Beijing vaak 's ochtends vroeg bij elkaar komen om tai chi of een vorm van zwaardvechten te beoefenen.

Aan het begin van de avond stap je op de nachttrein nar Xi’an, waar je de volgende ochtend arriveert. Xi'an is in historisch opzicht een zeer belangrijke stad.

Dag 6: Xi'an
Vrije dag. Je kunt kiezen voor een gecombineerde excursie naar het Terracottaleger en de Grote Ganspagode. Even buiten de stad is het beroemde Terracottaleger van keizer Qin Shihuang. Duizenden manshoge kleisoldaten bewaken zijn graftombe uit de 3de eeuw voor Christus.

De Grote Ganspagode is een karakteristiek gebouw dat veel (Chinese) toeristen trekt. Het is gebouwd in 652 om er de heilige boeddhistische geschriften onder te brengen, die de monnik Xuan Zang uit India had meegebracht.

Dag 7: Xi’an – Guilin
Een flink deel van de dag heb je tijd om Xi’an verder te bekijken. Je kunt in Xi'an heerlijk ronddolen in het islamitische gedeelte van de stad. Het is een levendig wijkje met in het midden de oude moskee. Je ziet kinderen die Arabische les krijgen, straatrestaurants waar de meeste heerlijke maaltijden worden bereid en veel winkeltjes en kraampjes met snuisterijen. De moskee is een mix van islamitische en Chinese bouwstijl en heeft een rustieke ommuurde tuin. Op straat kun je in deze wijk lekkere kebab eten. De 14 km lange stadsmuur uit deze tijd is nog grotendeels intact.

Aan het begin van de avond stap je op de nachttrein naar Guilin.

Dag 8: Guilin – Yangshuo
Een reisdag vandaag. Het is een lange rit van bijna 2000 km! Voor Chinezen is de trein hét transportmiddel om lange afstanden af te leggen. In de trein installeren ze zich alsof ze thuis zijn. Ze trekken hun schoenen uit, doen hun slippers aan en halen hun onafscheidelijke theebeker tevoorschijn. Het is grappig om te zien hoe ze zich met zijn allen met bekers, thermoskannen en bakjes instant vermicellisoep naar het eind van de wagon spoeden, als het gerucht zich verspreidt dat het water daar weer aan de kook is. De Chinezen brengen de tijd etend, drinkend, slapend, kaartend, kletsend, of luisterend naar muziek door. Je hoeft je tijdens deze treinreis niet te vervelen. Behalve de al genoemde tijdverdrijven, kun je ook nog aan het raam China aan je voorbij zien trekken. Het is ook de beste plaats voor een praatje met een Engelssprekende Chinees, die je met wat zoeken wel tegenkomt. Een lange treinreis door China is een ervaring op zich!

Aan het eind van de dag kom je aan in Guilin. Van het station reis je door naar Yangshuo.

Dag 9: Yangshuo
Vrije dag. Je zit midden in het gebied met China's meest karakteristieke landschap. Karstbergen rijzen bijna loodrecht op uit de rijstvelden, die verder onderbroken worden door het bamboebos en kleine dorpen. In de vroege zomer ligt het land er tropisch groen bij, tegen de oogsttijd kleuren de velden goudbruin. Afhankelijk van het seizoen kun je de boeren zien ploegen met hun buffels, de rijst zien uitplanten met de hand, of zien maaien met een sikkel. Yangshuo zelf is een bedrijvig plaatsje, de hoofdstraat zit vol met restaurantjes, winkeltjes en terrassen. Het centrum is druk met (voornamelijk Chinese) toeristen. Als je het centrum verlaat wordt het een stuk rustiger.

Dag 10: Yangshuo
Vrije dag. In de omgeving van Yangshuo kun je een prachtige fiets-, boot- of wandeltocht maken. Lokale boeren laten je graag tegen een kleine vergoeding hun omgeving, dorp en huis zien, waar je wordt uitgenodigd voor een maaltijd. Het geeft je een indruk van het leven van de honderden miljoenen boeren die China telt.

’s Avonds kun je optioneel naar een spectaculaire ‘sound & light’ show van circa een uur. Deze speelt zich buiten af met het karstgebergte als decor. Hij is geregisseerd door Zhang Yimou, die naast diverse films ook de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing heeft geregisseerd.

Dag 11: Yangshuo – Guilin – Sanya (Hainan eiland)
De ochtend heb je nog in Yangshuo. Je rijdt met de bus naar het vliegveld van Guilin en vliegt vervolgens naar het tropische eiland Hainan in de Golf van Tonkin voor de zuidkust van China. Hier verblijf je in de badplaats Sanya, aan de zuidkant van het eiland, in een hotel met zwembad.

Het klimaat op Hainan is met name in de winter bijzonder aangenaam. Verwacht geen ‘wild’ uitgaansleven (al wordt er steeds meer ontwikkeld); je kunt hier genieten van rust en ontspanning met een boekje aan het idyllische strand, heerlijk zonnen of zwemmen. Duiken, snorkelen en het maken van een boottocht behoren ook tot de mogelijkheden.

Dag 12: Sanya (Hainan eiland)
Vrije dag. Lekker slenteren over met palmbomen omzoomde strand van Sanya Bay of toch liever een duik in het zwembad van je hotel? Bij het strand vind je niet alleen de meeste resorts, maar ook een uitgestrekte boulevard en uiteraard veel (vooral Chinese) toeristen. Je kunt ook met een lokale bus naar ‘downtown’ Sanya Town en er wat lokale gerechten proberen zoals Ching bo leung, Coconut Chicken of Jiaji Duck.

Dag 13: Sanya (Hainan eiland)
Vrije dag. Een ontspannen dagje aan het strand. Ook kun je Sanya City verkennen. De stad, die zich aan de zuidelijke punt van Hainan bevindt, is beroemd om zijn ontspannen sfeer en fijne klimaat. Sanya trekt dan ook veel (voornamelijk Chinese) bezoekers. Het 108 meter hoge Guanyin beeld (bij de Nanshantempel) is een van de trekpleisters. Het beeldt de boeddhistische bodhisattva Guanyin uit. Ook de Mazutempel is een kijkje waard.

Dag 14: Sanya (Hainan eiland)
Vrije dag om lekker te chillen op het zandstrand. Als je het strand zat bent kun je je terugtrekken in het koelere berggedeelte in het binnenland. Het Yanoda regenwoud is circa 35 km ten noorden van Sanya gesitueerd. Het ligt in de bergen, waar je kunt wandelen in een natuurlijke omgeving.

Dag 15: Vertrek Sanya (Hainan eiland)
Een deel van de dag kun je nog besteden aan het strand. In de loop van de dag ga je terug naar het vliegveld van Sanya. Je vliegt (waarschijnlijk met een tas vol herinneringen) terug naar Nederland.

Dag 16: Aankomst Amsterdam
Aankomst thuis. Het nagenieten kan beginnen.


Naar verblijf
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Binnenlandse vlucht Guilin - Sanya
 • Ruimbagage
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Vervoer - Trein
 • Treinreizen Beijing - Xi'an / Xi'an - Guilin
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Visum
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)
China , Beijing , Beijing
Naam verblijf
Accommodaties China SCS
Type verblijf
Hotels cf programma

Verblijf Accommodaties China SCS

Beschrijving

Tijdens deze rondreis door China overnacht je in twee- en driesterrenhotels in een tweepersoonskamer met een eigen badkamer op basis van logies. Een driepersoonskamer is niet mogelijk voor deze reis. Houd er rekening mee dat het voor kan komen dat we pas na 12.00 uur kunnen inchecken. Ook de uitchecktijd is in de meeste hotels 12.00 uur in de middag.

Het geplande hotel in Sanya heeft een zwembad; fijn om de tropische warmte van je af te spoelen! In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er een ander hotel zonder zwembad gebruikt moeten worden. Als dit zich voordoet zullen we proberen een passend alternatief te vinden. 

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via 'social media') contact met het thuisfront te houden. Alle geplande hotels beschikken over wifi, soms tegen betaling, soms alleen in de hotellobby. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding zeker niet overal optimaal zijn, of het zelfs in zijn geheel laat afweten. Let op: In China zijn o.a. Google, Whatsapp, YouTube en Facebook geblokkeerd.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reis boeken 'op aanvraag'

Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, zijn alle reizen momenteel op aanvraag. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling

De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 

90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.

Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen

Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. 
Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven. 

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen. Wanneer de prijs van het landarrangement aangepast is, wordt dit vermeld onder het 'laatste nieuws'.

Paspoort en Visum

Internationaal paspoort:

Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is.

Visum:

Voor deze bestemming is een visum benodigd voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit.

Op de website van onze partner Visumloket vind je alle informatie over de benodigde reisdocumenten en visumprocedure.

Kies je ervoor om je visum via onze partner Visumloket te regelen, dan brengen wij naast de visumkosten, ook de bemiddelingskosten en de kosten voor het aangetekend retour zenden in rekening. Deze kosten zijn verwerkt in de totale visumkosten zoals gepubliceerd op onze website. Je kunt deze totale visumkosten terugvinden onder het kopje ‘data & prijzen’ en in het boekingsformulier.

Kijk op de website van Visumloket voor meer informatie over de visumprocedure, vereiste geldigheid van je internationaal reispaspoort en eventuele aanvullende benodigde documenten:

- Nederlandse reizigers bezoeken shoestring.visumloket.nl

- Belgische reizigers bezoeken shoestring.visumloket.be

Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizende kinderen onder de 18 jaar dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen.

Bijkomende kosten en zakgeld China Cultuur & Strand

Wij adviseren om uit te gaan van €250 tot €300 euro zakgeld per persoon per week. Het door ons geadviseerde zakgeld is een minimum bedrag voor je maaltijden, drankjes, optionele excursies, entreegelden, ter plaatse te betalen luchthavenbelastingen en fooien. Het bedrag dat je uiteindelijk uitgeeft hangt natuurlijk sterk af van je eigen uitgavenpatroon, souvenirs zijn mede daarom niet inbegrepen.

Moelijkheidsgraad China Cultuur & Strand

Vaak krijgen we de vraag of een reis ‘zwaar’ is. Dit vinden we een moeilijke vraag omdat de beleving van de zwaarte van een reis erg persoonsgebonden is. Om je toch een idee te geven van de zwaarte van een reis hebben we het volgende puntensysteem ontwikkeld: 

Categorie A: Lichte reis, voor iedereen goed te doen. Korte reisafstanden, goede hotels, reis met een laag tempo.
Categorie B: Voor iedereen goed te doen. Soms wat langere reisafstanden. Goede hotels of kampeergelegenheid, soms avontuurlijke overnachting, reis in een gewoon tempo.
Categorie C: Goed te doen voor iedereen die zich voorbereidt en zich flexibel opstelt. Er zitten zwaardere trajecten in de reis, zoals langere afstanden of looptochten. Meerdere overnachtingen in eenvoudige accommodatie.
Categorie D: Redelijk zware reis door lange reisafstanden, meestal primitieve accommodatie of tenten en fikse looptochten.

Deze China reis heeft categorie B. Deze reis is voor ieder fit persoon te maken, maar belangrijk is een goede voorbereiding en de juiste instelling: de reistijden zijn lang en China is in veel opzichten druk en vermoeiend. Weliswaar overnachten we in middenklasse hotels, maar houd er rekening mee dat je door een ontwikkelingsland reist, met een lagere levensstandaard dan wat je thuis gewend bent. Verder is het mogelijk dat er door weersomstandigheden of andere oorzaken treinen of boten tijdelijk niet gaan en we moeten afwijken van de route. Een flexibele en positieve instelling is dan ook belangrijker dan lichamelijke fitheid.

Naar vervoer
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Binnenlandse vlucht Guilin - Sanya
 • Ruimbagage
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Vervoer - Trein
 • Treinreizen Beijing - Xi'an / Xi'an - Guilin
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Visum
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Binnenlandse vlucht Guilin - Sanya
 • Ruimbagage
 • Luchthavenbelastingen
 • Brandstofheffing
 • Compensatie CO2 uitstoot
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Vervoer - Trein
 • Treinreizen Beijing - Xi'an / Xi'an - Guilin
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Visum
 • Bijdrage Calamiteitenfonds
 • Fooien
 • Boekingskosten
 • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)

 • SGR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen