Kamperen in Kristiansand met andere singlesKamperen in Kristiansand, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Single reizen kamperen: kampeervakanties, ook in de natuur

Kamperen in Kristiansand met andere singles. Beleef Kristiansand tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

In het mooie, zuidelijke gebied Vest-Agder ligt de stad Kristiansand. Met warme zomers en koude winters is het vooral in de zomer een populaire toeristische bestemming. De grootste trekpleister in Kristiansand is het Kristiansand Dyrepark, de dierentuin en het attractiepark van Kristiansand. Met een enorme verzameling van exotische dieren en genoeg paden om uren de dieren te bewonderen is het niet gek dat het Dyrepark de meest bezochte attractie van Noorwegen is! Tijdens de warme zomermaanden is het strand ook ideaal om samen met andere singles te relaxen of een verfrissende duik te nemen. Als je tijd over hebt en van sightseeing houdt, is de Preikestolen (de Predikers stoel) een aanrader: het is een klif waarbij je van circa 550 m hoogte uitkijkt op een imposante fjord! Dit is het 2,5 uur rijden zeker waard, want het is een uitzicht dat je nooit van je leven meer zal vergeten!

Na een dagje erop uit geweest te zijn, wil je vast wel lekker uit eten. Gelukkig heeft Kristiansand een erg divers aanbod van restaurants en cafétjes: van Italiaans tot Chinees, en van Mexicaans tot lokale visgerechten. Voor iedere fijnproever is er wel iets!

Laat inde avond kun je uiteraard samen met andere leuke groepsgenoten nagenieten van de drukke dag onder het genot van een drankje bij een van de lokale pubs en cafés. Let wel op: de prijzen van alcohol is relatief hoog in Noorwegen door de hoge belasting op deze producten! Dus let op dat je niet te veel bestelt, of koop alcohol bij een slijterij en organiseer zelf gezellig een borrel!

Er zijn genoeg mogelijkheden voor vermaak in Kristiansand. Of je nou van dieren en natuur houdt, of graag uit eten gaat en gezellig een drankje doet. Boek nu een fantastische single reis, want Kristiansand wacht op je!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen