Ontmoeten wij jou ook?Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning

Boek nú, betaal later

Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning

8.2
Camping LaBrise

Ga mee naar de Ardennen voor een goede dosis adrenaline en gezelligheid. Heerlijk tot ontspanning komen met een groep gezellige singles. Verleg je grenzen tijdens het mountainbiken, kanoën en wandelen. Natuurlijk mag een Belgisch biertje niet ontbreken. Kom jij kamperen met een groep gezellige singles in de Ardennen?

Wat kun je verwachten?

 • Mountainbiken door prachtige natuur
 • Kanoën op de Ourthe
 • Het echte outdoor gevoel tijdens het kamperen
 • Wilde zwijnen spotten!
 • Rustgevende wandelingen
Binnenkort beschikbaar
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning
België - Ardennen - Hotton
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 20-55 jaar
 • 20-59 jaar
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Logies/Ontbijt + 1 diner
Vervoer:
Bus Eigen vervoer
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Groepsreis Weekendje Ardennen Actief en Ontspanning

Een actief weekend in de Ardennen is de perfecte manier om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen. Leer nieuwe mensen kennen en geniet van de schone natuur die in dit stukje België te vinden is. De vakantie begint al in de bus met alle medereizigers, met als eindbestemming Hotton, waar we dit weekend zullen kamperen. Vanuit dit dorp ondernemen we verschillende outdoor-activiteiten in de omgeving onder leiding van een enthousiaste reisbegeleider. Er staat ons een leuk programma te wachten inclusief kanotocht op de rivier de Ourthe, een prachtige wandeling en een fietsroute door de Ardense heuvels, die we met de mountainbike zullen afleggen.

Kortom: Alle ingrediënten voor een onvergetelijk outdoor weekend! Ben je nieuw met het concept singlereizen of groepsreizen? Dan is dit de uitgelezen kans om hier tijdens een 3-daagse reis achter te komen. Ervaar de charme van onze kampeervakanties midden in de natuur, inclusief uitdagende activiteiten en kundige reisbegeleiding.

Naar activiteiten

Activiteiten

Dag 1 – De reis kan beginnen: op naar de Ardennen
Vandaag vertrekken we vanuit Enschede met de bus richting de Belgische Ardennen voor een gezellige groepsreis. We stoppen onderweg in Deventer en Eindhoven, om al onze medereizigers op te pikken. Tijdens de busreis hebben we de gelegenheid om elkaar alvast beter te leren kennen en bespreken we het leuke programma van dit weekend. Eenmaal aangekomen op de camping zetten we onze tenten op en komen we even bij van de reis. Tijdens een wandeling kunnen we de omgeving in ons opnemen, voordat we aanschuiven bij de barbecue van vanavond. Onder het genot van de barbecue-gerechten en een lekker drankje, proosten we op een gezellig weekend.  

Dag 2 – De Ardennen ontdekken op de mountainbike
De eerste ochtend in België breekt aan en we worden langzaam wakker met een goed ontbijt. Vandaag staat een fietstocht op het programma met leuke beklimmingen en spannende afdalingen. Dit afwisselende terrein vraagt om goede uitrusting, vandaar dat we de route afleggen op de mountainbike. Deze activiteit wordt begeleid door onze reisbegeleider, die rekening houdt met het verschil in mountainbike ervaring binnen de groep. Hierdoor is deze activiteit voor iedereen toegankelijk, gezien het tempo aangepast kan worden op verzoek van de groep. Na deze adrenaline boost komen we tijdens de lunch even tot rust, voordat we de kano instappen. De tocht op het water geeft ons een ander perspectief van de prachtige omgeving, die we niet hadden willen missen. Gemoedelijk, met de stroming mee, kanoën we door de vallei van de Ourthe. Moe maar zeker voldaan sluiten we deze dag af met een gezamenlijke maaltijd op de camping of in een gezellig restaurant in Hotton.

Dag 3 – De laatste dag vullen we samen in
We hebben deze ochtend onze tenten weer ingepakt en bespreken tijdens het ontbijt het ochtendprogramma. Deze ochtend heeft een vrije invulling en iedereen mag met ideeën komen. Willen we nog een laatste wandeling maken of hebben we nog andere activiteiten op ons lijstje?  Na de lunch vertrekken we in een ingepakte bus weer richting Nederland. Wat een verrassend weekend is dit geweest! We kijken als groep terug op een gezellige tijd, vol toffe activiteiten en de prachtige omgeving waar we elkaar beter hebben leren kennen. De charme van de Belgische Ardennen zullen we niet snel vergeten.

Naar verblijf
België , Ardennen , Hotton
Naam verblijf
Camping LaBrise
Type verblijf
Huurtent
Zoover score:
8.2
100 meter

Verblijf Camping LaBrise

Beschrijving

Tijdens dit weekend verblijf je op camping LaBrise, een gezellige kleine camping in Hotton. Je krijgt een tent van ons te leen voor alleengebruik.
Voor vertrek ontvang je een inpaklijst, maar houd er rekening mee om zelf een slaapzak, slaapmat en handdoek(en) mee te nemen. 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Inreisbeperkingen

Wij staan, net als jij, te popelen om op reis te gaan! Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen via het reisadvies op de website van Nederland Wereldwijd, kan deze reis gewoon doorgaan. Hoe fijn is dat? Waarschijnlijk zijn er wel inreisbeperkingen. Wat deze precies zijn kun je vinden op bovenstaande website. Omdat wij het nogal een persoonlijke kwestie vinden, hoeven wij niet te weten of je gevaccineerd bent of dat je covid-19 doorlopen hebt. Wij gaan ervan uit dat je op de hoogte bent van de laatste richtlijnen van het ontvangende land en op de dag van vertrek voldoet aan de inreis-richtlijnen en dat je de noodzakelijke testbewijzen bij je hebt. 

Keer je terug uit een land met een geel reisadvies, dan heb je een corona- of vaccinatiebewijs nodig. Dat kan via een volledige vaccinatie die een geldige QR-code geeft in de CoronaCheck-app. Anderen moeten zich in het vakantieland laten testen. De PCR-test mag maximaal 48 uur oud zijn, een antigeentest maximaal 24 uur. Hier zal ruimte in het programma voor gemaakt worden , mocht dit nodig zijn.

Ervaren en enthousiaste reisbegeleiding

De reisbegeleiders worden voor deze reis geselecteerd en opgeleid. Eens per jaar is er een trainingsweekend voor alle huidige en nieuwe reisbegeleiders. Tijdens dit weekend worden verschillende onderwerpen besproken, waaronder veiligheid en kunnen de begeleiders onderling ervaringen uitwisselen.

Veiligheid gaat boven alles!

De reisbegeleiders worden elk jaar verwacht op het trainingsweekend waar verschillende onderwerpen over veiligheid aanbod komen. Tijdens de reis zijn zij mede daardoor in staat situaties goed in te schatten en de juiste beslissingen te nemen, om de veiligheid te waarborgen.

Te weinig deelnemers

Mochten er onverhoopt toch te weinig deelnemers zijn voor je reis, dan hoor je dit bij reizen van 10 dagen of langer dan 10 dagen uiterlijk 14 werkdagen voor vertrek. Bij reizen tot 10 dagen is dit uiterlijk 7 werkdagen voor vertrek. We gaan dan in overleg met jou een alternatief zoeken en mochten we dit niet kunnen vinden, dan krijg je natuurlijk je betaalde reissom weer terug!

Deelnemers groepsreis

Bij deze groepsreis is ongeveer 98% van de reizigers single en boekt alleen.

Naar vervoer

Vervoer

Met de bus

Per minibus gaan we naar de Ardennen. Om 10:45u vertrekken wij vanaf Enschede CS. Na een korte stop bij Deventer CS (11:45u) en Eindhoven CS (13:15u) vervolgen wij onze weg naar de Ardennen.

Met eigen vervoer

Deze reis kan met maximaal 10 reizigers in een groep worden uitgevoerd. Deze mogelijkheid is er als er 2 reizigers met eigen vervoer naar de Ardennen gaan. In dat geval krijgt diegene €20,- korting op de reissom.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

 • SGR
 • SCR
 • ANVR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 15 reviews
8.9
Singlereizen
33 jaar
8.5

Lekker actief weekendje kennis maken met de Ardennen en gezellig camperen

Leuke actieve vakantie. Wild een kortere vakantie om weer eens te camperen. Was erg leuk en erg gezellig. Achteraf gezien wel wat kort, dus voor de volgende keer weer wat langer!

Mijn tips

Zorg dat het waterpeil hoog genoeg is als je gaat kayaken anders is het meer een wandeling in ondiep water! Denk bij het mountainbiken na over de route die je wilt doen, sommige zijn mooier dan andere.

Reisperiode: 26-05-2023 ~ 28-05-2023 / Camping LaBrise

38 jaar
9

nieuwe ervaring rijker geworden

Hele leuke vakantie gehad. Reisleider hielt rekening met de wensen van de groep en activiteiten waren goed te doen voor iedereen.

Mijn tips

Ook toegankelijk voor mensen die minder ervaren zijn.

Reisperiode: 19-05-2023 ~ 21-05-2023 / Camping LaBrise

22 jaar
10

Top weekendje met toffe mensen! Snel nog eens doen

Heel mooi avontuur en nieuwe mensen ontmoet. Fijne reisbegeleider

Mijn tips

Neem goeie zin mee!

Reisperiode: 09-09-2022 ~ 11-09-2022 / Camping LaBrise

41 jaar
10

Een heel fijne ervaring!

Voor het eerst een singlereis(je), en dit is absoluut voor herhaling vatbaar! Inclusief reisleider 9 personen; groepsdynamiek is dan even afwachten, maar had het niet beter kunnen treffen. Fijne sfeer, goed geregeld, precies wat ik nodig had om een weekend eruit te zijn.

Mijn tips

Enige tip die ik kan geven: ontspan, wees jezelf - dat kan namelijk erg goed op deze trip!

Reisperiode: 17-09-2021 ~ 19-09-2021 / Camping LaBrise

40 jaar
8

Fantastisch, zowel het groepsverband als alles er omheen!

Met heel verschillende personen inclusief de Reisbegeleider vormden we een hechte groep, alsof we elkaar al jarenlang kenden. Iedereen waardeert een ander en we hielpen elkaar automatisch. Je moet natuurlijk ook zelf inzet tonen, maar dit is logisch. (9,5) De Grot / Mergelgroeve is een hele bijzondere ervaring. Je gaat er helemaal in op en het gevoel voor tijd is zelfs een beetje weg (10) Mountainbiken was er nadien niet echt, begreep dat dit wel zo zou zijn. (5,5)

Mijn tips

- Bezuinig niet (teveel) op een slaapmat en slaapzak, zo slaap je i.e.g. erg goed. Ga er vanuit dat je iets slaap tekort komt door nieuwe omgevingsgeluiden. Bijv. een Kerkklok naast de Camping haha!! - Wees jezelf, vrolijk en zet je in voor anderen. Dit wordt gewaardeerd. J

Reisperiode: 04-09-2020 ~ 06-09-2020 / Camping LaBrise

43 jaar
10

Een weekend voor herhaling vatbaar!!

Een weekend voor herhaling vatbaar!!

Mijn tips

Laat het over je heen komen.

Reisperiode: 06-09-2019 ~ 08-09-2019 / Camping LaBrise

28 jaar
8

Een gezellig en actief weekendje weg!

Een heerlijk weekend Ardennen gehad. Eerst met elkaar in de bus en eenmaal op de camping de tenten op gezet en met elkaar gegeten. Zaterdag een gave en mooie mountainbike rit gemaakt. Avontuurlijk, maar hij is te doen. Door het lage water was de kano tocht, beetje pittig, maar de moeite waard. 's Avonds met elkaar gebarbecued in het zonnetje. Zondag morgen met elkaar ontbeten en de tenten weer afgebroken. Als afsluiter nog een mooie boswandeling. Super leuke enthousiaste begeleiding

Mijn tips

Dit was mijn eerste keer, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. Iedereen komt er voor hetzelfde: om een weekendje weg te zijn, en om actief bezig te zijn. Ik heb leuke mensen ontmoet en veel gelachen.

Reisperiode: 09-08-2019 ~ 11-08-2019 / Camping LaBrise

33 jaar
7

Actief

Gezellig, weer viel tegen.

Mijn tips

Doe zelf ook wat research over het gebied, je kan zelf veel voorstellen.

Reisperiode: 07-06-2019 ~ 09-06-2019 / Camping LaBrise

52 jaar
10

Geweldig!

Ik heb geweldig genoten. Alles was nieuw. Kamperen, Ardennen, kano varen en mountainbiken. Ik heb regelmatig wat hulp gekregen van anderen uit de groep en van reisbegeleidster Nienke. Ik ben met een rugzak vol ervaring teruggekeerd naar huis.

Mijn tips

Ga het beleven.

Reisperiode: 24-05-2019 ~ 26-05-2019 / Camping LaBrise

45 jaar
8

Een out-of-your-comfortzone weekend.

Heerlijk actieve vakantie. Nostalgie met slapen in een tent en mountainbiken, klimparcours, wandelen door de mooie natuur en een gezellige groep.

Mijn tips

Neem oordopjes mee. Hoewel de meeste gasten zich aan tijden van nachtrust houden, was er zaterdag een groep Belgen naast ons neergestreken met een nachtdisco met veel 100% NL muziek -:)

Reisperiode: 10-08-2018 ~ 12-08-2018 / Camping pont de Deulin

25 jaar
10

Een letterlijk hoogtepunt van mijn zomer 2018!!!

Super! Heel veel activiteiten die soms best eng waren maar zo ontzettend gaaf!

Mijn tips

Niet twijfelen of je moet gaan! Het zal je meevallen en met de groep is het al snel gezellig!

Reisperiode: 10-08-2018 ~ 12-08-2018 / Camping pont de Deulin

30 jaar
9

Door de regen een nat feestje, maar wel super leuk

Leuke vakantie begeleid door een leuk team met leuke actieve en stoere activiteiten

Mijn tips

Neem goede schoenen mee en stel je zelf open op en maak er een feestje van!

Reisperiode: 18-08-2017 ~ 20-08-2017 / Le Rocher de la Vierge

29 jaar
10

Ontspannen en enthousiaste reisleiding

Een ontspannen paar dagen met enkele inspannende activiteiten. Back to basics doet allerlei herinneringen opwaaien. Met enthousiaste reisleiders!

Mijn tips

Ga hierheen voor een ontspannen weekend en onder nieuwe mensen te zijn, niet om blijvende contacten aan over te houden.

Reisperiode: 11-08-2017 ~ 13-08-2017 / Camping pont de Deulin

32 jaar
8

Leuk, sportief en gezellig weekend!

Ik heb een leuk weekend gehad, We hadden een grote en leuke groep. De activiteiten waren uitdagend. Vooral het mountainbiken en het challenge parcours waren erg leuk! Begeleiding ook prima!

Mijn tips

Slaap in een tipi tent, de activiteiten in de steengroeve (challenge parcours en klimmen/abseilen) zijn een aanrader!

Reisperiode: 11-08-2017 ~ 13-08-2017 / Camping pont de Deulin

28 jaar
8

Leuk

Leuke mensen en veel gelachen. Leuke tripjes geregeld en het eten was ook erg lekker

Mijn tips

Gewoon boeken en gaan!

Reisperiode: 11-08-2017 ~ 13-08-2017 / Camping pont de Deulin

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen