Kerstreizen in Fins Lapland met andere singlesKerstreizen in Fins Lapland, veel kan, niets moet, niksen mag.

Boek nú, betaal later

Singlereizen kerst: kerstdagen vieren op reis met leuke singles

Kerstreizen in Fins Lapland met andere singles. Beleef Fins Lapland tijdens een gezellige reis met single leeftijdsgenoten.

Een groepsreis voor singles beleven waar je jaren later nog aan terugdenkt? Ga op single reis naar het indrukwekkende Fins Lapland. Dé ultieme belevenis is een huskysafari door het Salla gebied. Trek met de sledehonden door dit dunbevolkte gebied, zo groot als Gelderland. De weidsheid en stilte maken indruk. In de winter wandelen door de sneeuw over de berenroute? In de zomer raften naar de Russische grens? Lapland heeft alles. Rijd met een sneeuwscooter door de naaldbossen bedekt met sneeuw. Een sprookjesachtige belevenis. Ook een ritje op de rendierslee, ijsvissen of overnachten in een Iglo zijn onvergetelijke momenten. En tot slot mag het indrukwekkende Noorderlicht, nergens zo mooi te zien als in Lapland, niet ontbreken. 

“Dit is zo’n indrukwekkende reis. De huskysafari met het Noorderlicht en het weidse landschap. Om stil van te worden” - Leonie

Groepsreizen naar Fins Lapland
Deze groepsreis voor singles is bijzonder en veelzijdig. Ontmoet bijvoorbeeld in Lapland de Sami’s. Het vriendelijke Nomadische volk met een eigen cultuur en taal. Bekijk hoe ze sieraden maken van geweien of kleden van rendierhuiden. Alleen maar volle kracht vooruit? Zeker niet. Maak een stop om een houtvuur op te stoken. Heerlijk bijkomen met een bak koffie of om gegrilde worstjes te eten. Een mooi moment om met je single reisgenoten verhalen te delen. 

5 hoogtepunten van een reis naar Fins Lapland: 

  • Een huskysafari door het weidse Salla gebied
  • Het indrukwekkende en werelds mooiste Noorderlicht
  • Slapen in een Iglo, sneeuwscooter rijden of ijsvissen
  • Het vriendelijke Nomadische volk, de Sami’s, ontmoeten
  • Raften naar de Russische grens en sleeën met rendieren

Boek jouw single reis naar Fins Lapland
Wat natuurlijk niet mag ontbreken is een bezoek aan de kerstman in Rovaniemi. Of ga naar Helsinki, de hoofdstad van Finland. Klaar voor een adembenemende natuur, leuke mensen om je heen en nieuwe avonturen?
 

Boek direct jouw single reis naar Fins Lapland

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen