Kallsedets ontdekken met andere singlesOntdek Kallsedets in een single reis met andere singles.

Boek nú, betaal later

Actieve single reizen naar Kallsedet

Op avontuur in Zweden? Dan ben je in Kallsedet op het juiste adres. Ontdek tijdens een avontuurlijke en actieve singlereis dit plaatsje in Zweeds Lapland! De ongerepte en pure natuur maakt Kallsedet één van de mooiste sneeuwbestemmingen van Zweden. Ondanks de actieve reizen die we bieden, is Kallsedet ook een heerlijk rustige en stille plek. 

Tijdens deze singlereis kun je genieten van een heerlijk winters avontuur, waar je als je geluk hebt ook even mee kan genieten van het Noorderlicht! Verder zul je gaan ijsvissen, sneeuwschoenwandelen, skiën, snowboarden en langlaufen. En natuurlijk niet te vergeten, de huskytocht, écht kenmerkend voor Zweden. 

Niet alleen is Kallsedet een heerlijke sneeuwbestemming, ook is het tijdens de zomer een prachtlocatie. In de zomerperiode maak je hier een schitterende kano-tocht in het natuurgebied Skäckerfjällen, tijdens te tocht bewonder je misschien zelfs de bevers die in dit gebied leven! Tijdens de kanotocht kan je baden in de ondiepe poelen en genieten van de natuurlijke spa. Wanneer de omgeving niet bedekt is met sneeuw kan je het nog beter bewonderen en genieten van de unieke uitzichten en watervallen! Bekijk hier onze singlereizen naar Kallsedet!

Lees meer >
Sorteren op

Oeps...
deze vakanties zijn nu niet beschikbaar!

Wil je bericht ontvangen als deze singlereis of groepsreis er weer is?

Ja, houd mij op de hoogte
Vakanties zijn nu niet beschikbaar
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen