Ontmoeten wij jou ook?Yoga Retreat op Bali

Boek nú, betaal later

Singlereis Yoga Retreat op Bali

Hotel Dinara Ubud Bali

Exclusief voor vrouwen biedt dit retraite een perfecte balans tussen yoga, meditatie, workshops, vrije tijd en culturele pracht van Bali. Geniet van de luxe van je eigen privé kamer in schitterende hotels. Deze retraite is niet alleen een vakantie, maar een transformerende reis naar innerlijke groei en balans.

Wat kun je verwachten?

  • Meditaties, Sound Healing, Yoga, Workshops en meer
  • Ontdek het prachtige Bali
  • Persoonlijke ontwikkeling en welzijn
  • Samen met gelijkgestemde vrouwen
  • Hotel kamer voor jezelf
vanaf € 1499,00
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Singlereis Yoga Retreat op Bali
Indonesië - Bali - Ubud
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 20-45 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
LO/2x lunch + 2x diner
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Yoga Retreat op Bali

Een betoverende retraite van zeven dagen, gewijd aan balans, ontdekking en ontspanning op de prachtige locaties Ubud en Canggu. Exclusief voor gelijkgestemde vrouwen, biedt ons zorgvuldig samengestelde programma een harmonieuze mix van zowel cultuur als yoga, meditatie, sound healing en inspirerende workshops. Van de hartverwarmende ceremonies tot de ontdekking van lokale markten en tempels, elk moment is doordrenkt van betekenis en verbinding. Beleef deze unieke ervaring waar persoonlijke groei in perfecte harmonie is met de serene schoonheid van het paradijs Bali. Bovendien geniet je van een verblijf in luxe hotels met een eigen privé kamer, zodat je in alle comfort kunt ontspannen, bloeien en de kracht van innerlijke transformatie kunt omarmen.

Naar activiteiten
  • Verblijf
  • 2 nachten in hotel Canggu
  • 4 nachten in hotel Ubud
  • 7x ontbijt, 2x lunch en 2x diner
  • Eigen hotel Kamer in 4 sterren hotel
  • Vermaak
  • 6x transformerende workshops
  • 6x yoga + meditatie
  • Breathwork
  • Cacao ceremony
  • Cultuur - rijstvelden, tempel bezoek, koffie plantage, waterval
  • Ecstatic dance
  • Kookklas
  • Sound healing
  • Strand BBQ
  • Overig
  • Engelstalige reisleider
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Airport ophaal service
  • Transport naar activiteiten en hotels
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Vluchten van/naar Bali
  • Verblijf
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Overig
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Visum

Activiteiten

Dag 1 - Aankomst Bali Ubud
Bij aankomst op het vliegveld word je direct opgehaald, waarmee de retraite ontspannen begint. Eenmaal in het betoverende Ubud checken we in bij ons sfeervolle en luxe hotel, omringd door de weelderige pracht van de natuur. De kamers bieden een oase van rust, waardoor iedereen zich meteen thuis voelt.

Terwijl de zon langzaam ondergaat, verzamelen we ons voor een hartverwarmende Welkomstceremonie waarbij we onze intenties voor de komende retraite delen en de energie van verbondenheid omarmen. Het is een krachtig moment dat de toon zet voor de dagen die voor ons liggen.

Met wat vrije tijd op het programma, kun je de betoverende omgeving verkennen, ontspannen bij het zwembad of genieten van een spa-behandeling. Het is een kans om in het moment te zijn en te genieten van de sereniteit die Ubud te bieden heeft.

's Avonds komen we samen voor een heerlijk groepsdiner in het hotel, waar lokale smaken worden omgetoverd tot culinaire hoogstandjes. Het diner markeert het begin van een onvergetelijke reis.

Dag 1 belooft een perfecte mix van ontspanning, gemeenschap en culinair genot - een voorproefje van de magie die nog komen gaat tijdens deze betekenisvolle retraite in Ubud.

Dag 2 - Ubud
De tweede dag van onze betekenisvolle retraite begint met verfrissende ochtend yoga en meditatie te midden van de weelderige natuur van Ubud. Een kalme start van de dag om het lichaam en de geest te voeden.

Na de ochtendsessie verzamelen we voor een gezamenlijk ontbijt, waar deelnemers elkaar ontmoeten en energie opdoen voor de dag die voor ons ligt.

De reis gaat verder met een unieke ervaring: Sound Healing bij de Sound Healing Pyramid. Hier laten we de helende klanken ons omhullen en brengen we rust in ons innerlijke zelf.

Na de lunch is er vrije tijd om op eigen wijze de dag voort te zetten. Of het nu ontspannen aan het zwembad is, een wandeling door de prachtige omgeving, of persoonlijke reflectie - de keuze is aan jou.

In de namiddag komen we samen voor een transformerende workshop over Inner Child Healing. Een diepgaande sessie om verbinding te maken met ons innerlijke kind en heling te vinden.

De dag wordt afgesloten met een gezellig groepsdiner in een lokaal restaurant, waar de culinaire ontdekkingen doorgaan en nieuwe vriendschappen bloeien. Dag 2 belooft een combinatie van zelfontdekking, heling en gemeenschap te brengen tijdens deze inspirerende retraite in Ubud.

Dag 3 - Ubud
We starten de dag met een serene meditatiesessie in de ochtend, waarbij we de dag in rust starten.Na de meditatie schuiven we aan voor een gezamenlijk ontbijt, klaar om de dag vol ontdekking en smaak te omarmen.

We trekken naar de lokale markt, waar de kleuren en geuren van verse producten ons verwelkomen. Een inspirerende ervaring die ons in contact brengt met de lokale culinaire tradities.

Een boerderij tour volgt, waar we levende kruiden en tropische vegetatie ontdekken die gebruikt worden in zowel koken als geneeskunde. Een ware zintuiglijke ontdekkingsreis.

Vervolgens gaan we onder leiding van een ervaren lokale chef de Balinese kookmethoden verkennen. We koken onze eigen lunch, een creatieve uiting van culinaire kunst die we daarna gezamenlijk zullen eten.

Na de lunch is er tijd om naar eigen wens invulling te geven aan de middag. Je kunt gaan relaxen aan het zwembad, gaan op verdere verkenning van de omgeving, of persoonlijke reflectie - de keuze is aan jou.

In de namiddag komen we samen voor een ademwerk sessie, waarbij we de kracht van de ademhaling ervaren om innerlijke rust en balans te bevorderen.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk groepsdiner in het hotel, waar we de dagelijkse ontdekkingen en ervaringen delen. Dag 3 belooft een aaneenschakeling van culinaire ontdekkingen, innerlijke groei en gemeenschap te brengen tijdens deze bijzondere retraite in Ubud.

Dag 4 - Ubud
We starten de dag met ochtend yoga en meditatie, een moment van verbinding met onszelf.

De dag staat in het teken van culturele verkenning: we bezoeken rijstvelden, een tempel, een koffieplantage en een waterval. Een reis door de prachtige Balinese cultuur en natuur die onze zintuigen prikkelt.

Na deze inspirerende excursie is er vrije tijd in de namiddag, waarin je op eigen wijze de dag kunt invullen. 

In de namiddag komen we samen voor een transformerende workshop: "Discover your values & meet your spirit guide." Een diepgaande sessie om inzicht te krijgen in onze persoonlijke waarden en verbinding te maken met onze innerlijke begeleider.

De dag wordt afgesloten met een sfeervol groepsdiner in een lokaal restaurant. Dag 4 belooft een harmonie van culturele ontdekkingen, persoonlijke groei en gezamenlijke verbondenheid tijdens deze bijzondere retraite in Ubud.

Dag 5 - Canggu
De vijfde dag van onze retraite begint met een verkwikkende ochtendsessie van yoga, pranayama en meditatie. Een moment om de dag op een kalme en gebalanceerde manier te beginnen.

De ochtend staat in het teken van de  workshop: "Dream day & the power of words." Hier duiken we dieper in de kracht van woorden en het realiseren van jouw mooiste leven.

Na de workshop is er tijd voor een smakelijke lunch, gevolgd door het inchecken in ons hotel in Canggu. Een nieuwe locatie om onze retraite voort te zetten.

De middag is vrij te besteden, zodat je op eigen wijze kunt genieten van de charme van omgeving Canggu. 

Er staat in de namiddag een bijzondere sessie op het programma: Sunset Yoga aan het strand. Een betoverende ervaring om de dag af te sluiten en te genieten van de zonsondergang.

De avond wordt gezamenlijk doorgebracht met een groepsdiner bij een heerlijk lokaal Indonesisch restaurant. 

Dag 6 - Canggu
Op de zesde dag van onze retraite starten we de ochtend met een Yoga Flow, in combinatie met goddelijke affirmaties die ons verbinden met onze innerlijke kracht.

De ochtend biedt de gelegenheid voor een persoonlijke tarotlezing, gevolgd door vrije tijd. 

Na een gezamenlijke lunch staat er een workshop op het programma: "Balinese offers." Hier leren we over de rijke tradities van Bali en nemen deel aan het maken van een traditionele offerande.

In de namiddag bezoeken we een lokale tempel, waar we de spiritualiteit van het eiland in al haar pracht ervaren.

De avond wordt magisch ingevuld met een Beach BBQ, waar we genieten van heerlijk eten en de ondergaande zon aan de kust van Canggu.

De dag wordt afgesloten met een betekenisvolle Cacao Ceremony, een ritueel om los te laten wat niet langer dient. Een diepgaande ervaring om de verbinding met onszelf te versterken en ruimte te maken voor nieuwe groei. 

Dag 7 - Canggu
Op de laatste dag van onze retraite beginnen we met een sessie van Yoga en Meditatie. Een moment om de week in harmonie af te sluiten en jezelf te omarmen met rust.

Na deze spirituele start schuiven we aan voor een gezamenlijk ontbijt, waar we samen terugblikken op de onvergetelijke ervaringen van de afgelopen dagen.

De ochtend biedt vrije tijd, zodat je op jouw eigen manier kunt genieten van de laatste momenten in het betoverende Canggu en je koffer rustig kunt inpakken. 

Om 10:00 uur komen we samen voor een Ecstatic Dance die de energie van de week viert en ons verbindt met de vreugde van het moment.

Om 12:00 uur is het tijd om uit te checken bij het hotel en afscheid te nemen van deze bijzondere retraite-ervaring. Met nieuwe energie, inzichten en mooie herinneringen sluiten we de retraite af.

Naar verblijf
  • Verblijf
  • 2 nachten in hotel Canggu
  • 4 nachten in hotel Ubud
  • 7x ontbijt, 2x lunch en 2x diner
  • Eigen hotel Kamer in 4 sterren hotel
  • Vermaak
  • 6x transformerende workshops
  • 6x yoga + meditatie
  • Breathwork
  • Cacao ceremony
  • Cultuur - rijstvelden, tempel bezoek, koffie plantage, waterval
  • Ecstatic dance
  • Kookklas
  • Sound healing
  • Strand BBQ
  • Overig
  • Engelstalige reisleider
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Airport ophaal service
  • Transport naar activiteiten en hotels
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Vluchten van/naar Bali
  • Verblijf
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Overig
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Visum
Indonesië , Bali , Ubud
Naam verblijf
Hotel Dinara Ubud Bali
Type verblijf
Hotel
2 km meter

Dag 1 t/m 5 accommodatie 1
Dag 5 t/m 7 accommodatie 2

Verblijf Hotel Dinara Ubud Bali

Beschrijving

Ontsnap naar het betoverende Ubud, een boutique hotel genesteld in de prachtige omgeving van Ubud. Omgeven door groen biedt het hotel een perfect toevluchtsoord, waar luxe en natuur harmonieus samenkomen.

Elke kamer in het hotel is doordrenkt van verfijning, een oase van comfort met een overvloed aan luxe voorzieningen. Geniet van een verkwikkende bad- en/of doucheruimte, gehuld in zachte badjassen. De kamers zijn fris, uitnodigend en gestyled voor absolute comfort. Rustgevende interieurs in natuurlijke kleuren worden aangevuld met op maat gemaakt meubilair, handgeverfd textiel en unieke muren met silhouetten van het Balinese dorpsleven. Privébalkons of terrassen voegen een extra dimensie van ruimte toe, perfect voor persoonlijke ontspanning.

Voor degenen die op zoek zijn naar innerlijke balans, biedt de Yoga Shala de perfecte omgeving voor yoga, meditaties, en inspirerende workshops. Laat je leiden door ervaren instructeurs temidden van de natuurlijke pracht van Ubud.

Het zwembad is ontworpen met tropische ontspanning in gedachten, een verfrissende oase omringd door weelderig groen. Laat de zorgen van alledag wegdrijven terwijl je geniet van de serene sfeer.

De spa nodigt je uit om een reis van zintuiglijke verwennerij te beginnen.

Bij het hotel in Ubud gaat luxe hand in hand met natuur, en elke hoek van het hotel straalt een ongeëvenaarde charme uit. Ontdek de perfecte balans tussen comfort en sereniteit voor een onvergetelijk verblijf in Ubud.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Indonesië , Bali , Canggu
Naam verblijf
De Moksha Eco Resort
Type verblijf
Resort
4 km

Verblijf De Moksha Eco Resort

Beschrijving

Laat je betoveren door onvergetelijke momenten voor lichaam en geest tijdens een verblijf in het Boutique Resort. Gelegen te midden van het prachtige rijstvelden van Canggu, omarmt het resort een eco-vriendelijke benadering en biedt een harmonieuze balans tussen luxe en natuur.

De ruime, zeer luxe kamers verwelkomen je met een buitenbadkamer compleet met bad en douche, zachte badjassen en de keuze uit een weelderige tuin of een sereen balkon. Elk detail is doordacht om een frisse, uitnodigende sfeer te creëren, gestyled voor absoluut comfort. Privébalkons of terrassen voegen een extra dimensie van ruimte toe, waardoor persoonlijke ontspanning een vanzelfsprekendheid wordt.

Ontdek innerlijke rust in onze Yoga Shala, waar yoga, meditaties en workshops plaatsvinden met een betoverend uitzicht op groene rijstvelden. Laat je meevoeren door de sereniteit van de omgeving terwijl je werkt aan balans en welzijn.

Verwen jezelf in onze spa met heerlijke behandelingen, waaronder ontspannende Balinese massages die je zintuigen kalmeren en vernieuwen.

Verfris in een van onze twee zwembaden, waarvan één een infinity-zwembad is, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur. Laat je omhullen door het verfrissende water terwijl je geniet van de adembenemende omgeving.

Het Boutique Resort is elke hoek doordrongen van luxe en natuurlijke pracht, waardoor een betoverend verblijf ontstaat waarbij je één wordt met de omgeving en jezelf. Welkom in een wereld waar comfort en duurzaamheid samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reisdocumenten

Paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Verder moet het beschikken over tenminste 1 lege visumpagina en mag het geen noodpaspoort zijn. 

Visum:
Voor deze bestemming heb je voor een verblijf van maximaal 30 dagen geen visum vooraf nodig. Bij aankomst ontvang je een gratis visum voor een verblijf van 30 dagen.  

Vaccinaties

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven. Neem hierover contact op met jouw lokale GGD.

Groepssamenstelling

De leeftijdsgroep van deelnemers van deze reis ligt meestal rond de 25-35 jaar, maar dit is echter een richtlijn. We verwelkomen reizigers die een passie delen voor zinvolle ervaringen en bewust reizen. De meeste deelnemers zijn Nederlandstalig, maar het kan voorkomen dat er ook Engelstalige reizigers in de groep zitten.

Naar vervoer
  • Verblijf
  • 2 nachten in hotel Canggu
  • 4 nachten in hotel Ubud
  • 7x ontbijt, 2x lunch en 2x diner
  • Eigen hotel Kamer in 4 sterren hotel
  • Vermaak
  • 6x transformerende workshops
  • 6x yoga + meditatie
  • Breathwork
  • Cacao ceremony
  • Cultuur - rijstvelden, tempel bezoek, koffie plantage, waterval
  • Ecstatic dance
  • Kookklas
  • Sound healing
  • Strand BBQ
  • Overig
  • Engelstalige reisleider
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Airport ophaal service
  • Transport naar activiteiten en hotels
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Vluchten van/naar Bali
  • Verblijf
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Overig
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Visum

Vervoer

Met eigen vervoer

De vluchten zijn bij deze reis niet inbegrepen. Geef je vluchten aan ons door, want airport ophaal service vanaf Ngurah Rai DenPasar Airport naar het hotel is inbegrepen!

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
  • Verblijf
  • 2 nachten in hotel Canggu
  • 4 nachten in hotel Ubud
  • 7x ontbijt, 2x lunch en 2x diner
  • Eigen hotel Kamer in 4 sterren hotel
  • Vermaak
  • 6x transformerende workshops
  • 6x yoga + meditatie
  • Breathwork
  • Cacao ceremony
  • Cultuur - rijstvelden, tempel bezoek, koffie plantage, waterval
  • Ecstatic dance
  • Kookklas
  • Sound healing
  • Strand BBQ
  • Overig
  • Engelstalige reisleider
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Airport ophaal service
  • Transport naar activiteiten en hotels
  • Vervoer - Eigen vervoer
  • Vluchten van/naar Bali
  • Verblijf
  • Overige maaltijden en drankjes
  • Overig
  • Persoonlijke uitgaven
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Visum

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen