Ontmoeten wij jou ook?HBO+ Rust uit op Ibiza

Boek nú, betaal later

Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza

8.2
Marble Stella Maris

Ibiza, niet alleen mijn persoonlijke favoriet, maar ook dé topkeuze van talloze Crusjers. Het is simpelweg de ultieme place to be! Met prachtige baaitjes, magische zonsondergangen, heerlijke tapas, wijntjes en vooral die bijzondere relaxte en vriendelijke sfeer, is dit niet zomaar een vakantie.

Wat kun je verwachten?

  • Kom tot rust op het magische Ibiza
  • Super scherp geprijsd
  • Samen met andere HBO singles
  • Luxe resort nabij twee mooie zandstranden
  • Je verblijft op basis van All Inclusive
vanaf € 1319,00
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza
Spanje - Ibiza - San Antonio Baai
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 22-39 jaar
  • 30-55 jaar
  • 45-70 jaar
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
All Inclusive
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis HBO+ Rust uit op Ibiza

Dit populaire eiland beschikt over alle ingrediënten voor een perfecte singlereis! De mooiste zonsondergangen van de wereld, zon-zee en strand, en de prachtige natuur brengen je al snel in de Ibiza sfeer. Ibiza-stad is een pareltje, de tapas zijn heerlijk en uiteraard beviel het stappen ook erg goed! De sfeer op Ibiza is heel relaxt en past dus ook goed bij ons motto vrijheid, blijheid!

Tijdens deze reis verblijf je in het rustgevende: Cala Gracio. Mede door de ideale ligging aan de westkust van Ibiza is Cala Gracio de ideale plek! Je kan kiezen om hier te relaxen in de heerlijke baai, maar het strand is ook perfect om te gaan snorkelen. Op ongeveer 3km afstand ligt San Antonio waar je goede restaurants en leuke barretjes kunt vinden. 

Uiteraard hebben we een mooi programma voor je samengesteld. Alle activiteiten zijn zoals altijd optioneel. Heb je zin om mee te gaan, dan kan dat. Meer zin om je eigen plan te trekken? Ook geen probleem!

Let op! Je dient goed ter been te zijn om deel te kunnen nemen aan deze vakantie. Daarnaast vragen we een zekere mate van zelfstandigheid van onze reizigers, aangezien de reis slechts door één reisleider wordt begeleid.

Naar activiteiten
  • Verblijf
  • Je verblijft op basis van All Inclusive
  • Kamer op indeling of voor alleengebruik
  • Overnachtingen
  • Overig
  • Geld Terug Garantie
  • Reisleiding is de hele week aanwezig en zorgt ervoor dat je een topvakantie hebt!
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Je mag 8 kilo handbagage meenemen
  • Retourvlucht met Corendon
  • Transfers van en naar de luchthaven
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Ruimbagage
  • Vermaak
  • Excursies die je ter plaatse kan boeken
  • Overig
  • Boekingskosten à €30
  • Fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting

Activiteiten

Hieronder vind je een voorbeeld van het programma. Alle excursies zijn optioneel en dienen ter plaatse betaald te worden. Het daadwerkelijke programma kan afwijken en krijg je ongeveer een week voor vertrek.

Fiesta
Als je naar Ibiza gaat, moet je eigenlijk wel een feestje meepakken! In mei vinden de eerste warming up parties plaats, in juni komen in alle clubs de grote namen en tijdens jouw singlevakantie in september kan je één van de mooiste feesten meepakken: de closing party van Ushuaïa!

Maar er valt nog veel meer te doen dan alleen feesten!

Wandeling door Ibiza-Stad
Ibiza-Stad is werkelijk een parel! Het oude historische hart wordt ‘Dalt Vila’ genoemd. Binnen de oude stadsmuren van dit hoger gelegen gebied bevinden zich Unesco werelderfgoederen. Je treft er onder andere de kathedraal ‘Cathedral de la Verge de les Neus’. Het simpel ogende Catalaanse bouwwerk is vervaardigd in de zestiende eeuw en heeft daarna enkele renovaties ondergaan. Binnen zijn een aantal bijzondere kunstwerken te bewonderen. Een andere bezienswaardigheid is Castell Almundaina en er zijn een paar musea zoals het Museo Arqueològic d’Eivissa en het Museu d’Art Contemporani met veel hedendaagse kunst. Een wandeling binnen en op de stadsmuren van Dalt Vila zal je verrassen qua schoonheid. Bovendien zijn er allerlei leuke winkeltjes en barretjes te vinden binnen de stadsmuren!

Catamaran Illetas
Tijdens deze heerlijke Catamaran Tour naar Las Salinas en Illetas Formentera kun je alleen maar genieten. Na een heerlijke zwemstop bij Las Salinas varen we door naar Formentera. Hier maken we een zwemstop bij Illetas Formentera. Dit is het meest iconische strand van Formentera. Je zult versteld staan van het helderblauwe water en het witte zandstrand. Playa de Ses Illetes is gelegen in een beschermd natuurpark. Het is hier verboden het duingebied in te gaan en afval achter te laten. Verder zal de muziek uitgezet worden bij het binnenvaren van het gebied.  Deze excursie duurt 5,5 uur.

De prijs voor deze excursie is € 95. Dit is inclusief BBQ tijdens de lunch en drankjes (water, fris, wijn en bier).

Jeepsafari
Wil je Ibiza op een avontuurlijke manier ontdekken? Dan is deze jeepsafari echt iets voor jou! Verken het prachtige binnenland van Ibiza, met zijn majestueuze bergen in het noorden, verlaten kustweggetjes, verborgen valleien en weelderige pijnbossen die je een adembenemend uitzicht bieden. Er is zelfs een verfrissende zwemstop gepland, dus vergeet niet je zwemkleding mee te nemen. Met een duur van 4,5 uur is deze excursie een absolute must-do als je het eiland op een unieke manier wilt verkennen! De jeep wordt gereden door ervaren chauffeurs. Het is niet mogelijk om zelf te rijden.

De prijs voor deze excursie is € 105,- p.p. De prijs exclusief lunch.

Bezoek Formentera
Dit kleinste bewoonde eiland van de Balearen ligt op slechts 25 minuten varen van Ibiza. Dit eiland heeft prachtige, brede, witte zandstranden met kristalhelder zeewater. En het eiland is nog steeds veel rustiger dan Ibiza. Formentera heeft een aantal leuke stranden zoals Playa de ses Illetes en Playa de Llevant. De zoutpannen Las Salinas en het gezellige haventje van La Savina zijn zeker het bezoeken waard.
Op Formentera kan je naast lekker op het strand liggen ook een prachtige fietstocht maken, een absolute aanrader! Mocht je niet willen fietsen dan kan je ook een brommer huren (neem dan wel je rijbewijs mee). Maar eigenlijk heb je geen brommer nodig, want de verste tocht is die naar de vuurtoren op de zuidoostelijke punt van het eiland. De fietsroute daar naartoe en terug is iets meer dan 40 kilometer lang. Je moet dan alleen wel even flink trappen als je de Mola op wilt. Die is namelijk bijna 200 meter hoog. De terugweg is daarna natuurlijk een “eitje”..... Op de Mola is ook een klein dorpje met een mooi wit kerkje en een oude molen. Bij de vuurtoren heb je een prachtig uitzicht vanaf de steile rotsen.

De prijs voor deze excursie is € 100,- p.p. De prijs exclusief lunch.

Wijnexcursie bij Ibizkus
Dat je op Ibiza kan genieten bij beachclubs, restaurants en feestjes met een heerlijke alcoholische versnaperingen is bij iedereen bekend. Maar wist je ook dat er op dit eiland maar liefst 40 hectaren aan wijngaarden staan waar verschillende wijnen worden gemaakt? Wij gaan op bezoek bij de grootste wijnexporteur van Ibiza; Ibizkus. Hier leren we alles over het gehele proces van wijn maken en proeven uiteraard verschillende smaakvolle wijnen met wat heerlijke Spaanse lekkernijen.

De prijs voor deze excursie is € 35- p.p. De prijs is incl. een snackplank en excl. De transfer naar de wijnproeverij.

Overige tips

Torre des Savinar & Zonsondergang Es Vedra
Als je naar Ibiza gaat kan dit niet ontbreken tijdens jouw reis. We zullen eerst wandelen langs de Hippie grotten Cova des Mirador. Vanuit daar lopen we naar Torre des Savinar. Deze historische uitkijktoren vind je boven op een klif pal tegenover het de bekende rots Es Vedra. Es Vedra is een kalkstenen rotseiland van zo’n 400 meter hoog en wordt gezien als een magische plek. Het rotseiland bevat namelijk een hoge concentratie mineralen en zendt bijzonder sterke magnetische stralen uit. Er gaan dan ook diverse mythes en legendes over Es Vedra rond! De hike naar Torre Des Savinar, die ook wel bekend staat als de piratentoren, is prima te doen voor mensen met een goede gezondheid. Dit uitzichtpunt is zeker de beste plek voor het kijken naar de zonsondergang op Ibiza!

Stranddag Cala Bassa en Cala Comte
Twee heerlijke baaitjes waar je lekker kan zwemmen, zonnen en ook nog de dag kan afsluiten met een mooie zonsondergang. Cala Comte heeft meerdere kleine strandjes. Overal vind je heerlijke plekjes in de zon met uitzicht op de helderblauwe zee. Het water is hier ondiep dus ook ideaal om pootje te baden. Cala Bassa is een mooie, bruisende en populaire baai dichtbij Cala Comte. De baai is vooral bekend vanwege de bruisende beachclub die je hier vindt, Cala Bassa Beach Club. Cala Bassa is echt zo’n strandje die populair is bij iedereen. Het 300 meter lange zandstrand ligt er prachtig bij, heeft mooi helder water en veel faciliteiten.

Smokkelroute naar hippie grot
Wat een geweldige wandelroute! De omgeving langs de kustlijn naar de hippie grot heeft een erg mooi uitzicht en het beste is dat het slechts op een steenworp afstand van het hotel ligt. Je begint door te lopen naar Hostal La Torre. Vervolgens ga je naar beneden naar het water, waar je de kustlijn blijft volgen. Na ca. een 45 min. Lopen bereik je een plek waar een hippie (als hij er is) uit zijn grot komt en graag een praatje met je maakt. Deze tour is fantastisch voor iedereen die van hiken houdt. Op de terugweg kunnen we nog een mooi plekje zoeken op de rotsen om even te eten, te drinken en te genieten van het prachtige uitzicht over de zee.

Hippiemarkten
Ibiza wordt al lange tijd gezien als de ultieme bestemming voor hippies en alternatieve reizigers en de verschillende hippiemarkten op het eiland zijn daar een perfecte weerspiegeling van. Er zijn verschillende hippiemarkten op Ibiza, waaronder de beroemde Punta Arabi Hippiemarkt, de Las Dalias Hippiemarkt en de Cala Llenya Hippiemarkt.

De Punta Arabi Hippiemarkt is gelegen in de stad Es Canar en is een van de oudste en grootste hippiemarkten op Ibiza. Iedere woensdag 10:00 tot 19:00 uur van april tot oktober komen er honderden verkopers en duizenden bezoekers samen om te genieten van livemuziek, dans, kunst en handwerk. De markt biedt een breed scala aan producten, zoals kleding, sieraden, tassen, schoenen, accessoires en kunstwerken.

De Las Dalias Hippiemarkt, gelegen in het dorp Sant Carles de Peralta, is een andere populaire hippiebestemming op Ibiza. Het staat bekend om zijn multiculturele en bohemien sfeer en is een ontmoetingsplaats voor reizigers van over de hele wereld. De markt is open op zaterdag en maandag van 10:00 tot 20:00 uur van mei tot oktober en biedt een breed scala aan producten, zoals kleding, sieraden, kunstwerken, lokaal gemaakte producten en internationale delicatessen.

De Cala Llenya Hippiemarkt is gelegen in het meest afgelegen en ongerepte deel van Ibiza, in de buurt van de prachtige Cala Llenya baai. De markt is alleen geopend tijdens de zomermaanden op zondag van 11:00 tot 17:00 uur en biedt een ontspannen sfeer waar je kunt genieten van de lokale specialiteiten, muziek en kunst.

Andere hippiemarkten op Ibiza zijn onder andere de Sant Jordi Hippiemarkt, de San Juan Hippiemarkt en de Es Canar Hippiemarkt. Elke markt biedt zijn eigen unieke sfeer en ervaring en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Kortom, de verschillende hippiemarkten op Ibiza zijn een must-visit voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke en bohemien ervaring op het eiland. Met zijn levendige sfeer, kleurrijke producten en creatieve energie, zullen deze markten zeker indruk maken op de zintuigen en blijvende herinneringen creëren tijdens je verblijf op Ibiza.

Uitgaan
Uitgaan op Ibiza is wereldberoemd. Het eiland trekt jaarlijks duizenden toeristen aan van over de hele wereld. Er zijn ontelbare clubs, feesten en evenementen die van zonsondergang tot zonsopgang doorgaan. Ben jij benieuwd waar je allemaal uit kan gaan? Lees dan verder.De meest bekende clubs op Ibiza zijn Pacha, Amnesia, Ushuaïa en Privilege. Deze clubs zijn beroemd om hun unieke sfeer, geweldige Dj's en adembenemende visuals. Zo organiseert Pacha elke donderdag een legendarisch feest: ‘Flower Power’. Hier kun je helemaal los gaan op de muziek uit de jaren ’60 en ’70 en dansen tot het ochtendgloren. Amnesia is een andere iconische club op het eiland en staat bekend om zijn legendarische foam party’s. Het is een onvergetelijke ervaring om te dansen midden in de massa waarbij je omringd wordt door schuim. Maar voor een iets meer intieme sfeer, kun je terecht bij beachclubs als Blue Marlin, Nikki Beach, Sunset Ashram, Sands en Ocean Beach. Hier kan je genieten van cocktails en goed eten terwijl je vanaf een comfortabel ligbed uitkijkt over de Middellandse Zee.

Op Ibiza is er altijd wel een feest of evenement gaande. Of het nu gaat om livemuziek aan het strand of ‘s werelds beste DJ’s in de populaire clubs, er is voor ieder wat wils. Het maakt niet uit waar je van houdt, op Ibiza zal je je zeker vermaken tot in de vroege uurtjes van de ochtend.

Let op: alle activiteiten zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Naar verblijf
  • Verblijf
  • Je verblijft op basis van All Inclusive
  • Kamer op indeling of voor alleengebruik
  • Overnachtingen
  • Overig
  • Geld Terug Garantie
  • Reisleiding is de hele week aanwezig en zorgt ervoor dat je een topvakantie hebt!
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Je mag 8 kilo handbagage meenemen
  • Retourvlucht met Corendon
  • Transfers van en naar de luchthaven
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Ruimbagage
  • Vermaak
  • Excursies die je ter plaatse kan boeken
  • Overig
  • Boekingskosten à €30
  • Fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting
Spanje , Ibiza , Sant Antoni de Portmany
Naam verblijf
Marble Stella Maris
Type verblijf
Hotel
Zoover score:
8.2
500 meter
3 km

Verblijf Marble Stella Maris

Beschrijving

Tijdens deze vakantie verblijf je in hotel Marble Stella Maris. Op loopafstand vind je de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. Het mooie complex ligt op een met pijnbomen begroeide heuvel en wordt omgeven door een mediterrane tuin. De hoger gelegen hotelkamers zijn bereikbaar via een gratis hotelshuttle. Het hotel is rustig gelegen op ca. 3 km van San Antonio en 20 km van Ibiza-Stad. Je verblijft in het hotel op basis van All Inclusive.

De kamers zijn modern en sfeervol ingericht. Lichte zandkleuren, stevig geweven stoffen met linnen look, een vloer met een Ibiza patroon en robuuste houten meubels zorgen voor een sfeervol en relaxt verblijf. Je kan kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik. De kamers voor alleengebruik hebben een éénpersoons bed.

Je kamer heeft de volgende faciliteiten:

  • Heerlijk bed
  • Gratis high speed wifi
  • Airconditioning/verwarming individueel regelbaar
  • 42 inch flatscreen TV
  • Minikoelkast
  • Moderne badkamer met inloopdouche
  • Gratis kluis
  • Balkon of terras met loungestoelen

Het hotel heeft de volgende faciliteiten:

  • Gratis high speed wifi
  • 24-uurs receptie
  • Fitness
  • Souvenirshop
  • Tennisbanen
  • Beachvolleybalveld
  • Mountainbike/fietsverhuur
  • Gratis handdoekenservice
  • 3 bars
  • Buffet- en à-la-carterestaurant

Je verblijft op basis van All Inclusive en die voor komend jaar nog verder verbeterd is!

  • Marble buffetrestaurant: ontbijt 07.30 - 10.30 uur, lunch 12.30 - 14.30 uur en diner 18.30 - 21.30 uur
  • Snackcorner in de Foodcourt met o.a. hotdogs, tosti's, friet, pasta en kipsnacks 12.30 - 17.00 uur
  • Ijs in Piazetta poolbar 14.00 – 16.00 uur
  • Geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes 10.00 - 00.00 uur

Tegen betaling:

  • Import bier & cocktails
  • Snacks in Coffee Bazar Good Things, o.a. patisserie, croissants, en gebakjes 10:00 – 18.00 uur
  • Don's Kitchen à la carte met o.a. huisgemaakte houtoven pizza's: 12.30 - 21.30 uur
  • Las Tapas à la carte voor een avond in Spaanse sferen: 19.00 - 22.00 uur

Betaalmethode restaurants en bars: pinpas of creditcard.

Openingstijden en concept restaurants en bars onder voorbehoud.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Geld Terug Garantie

Heb jij ook zo'n zin om jouw volgende vakantie te plannen maar ben je bang dat je straks met (nog) een reisvoucher komt te zitten omdat het reisadvies wordt aangepast of omdat er onvoldoende deelnemers zijn? Daar hoef je niet meer bang voor te zijn want wij bieden nu de Geld Terug Garantie aan. Wanneer het reisadvies wijzigt en wij daarom genoodzaakt zijn om jouw reis te annuleren, dan ontvang je direct jouw geld terug. Ook als het minimum aantal deelnemers niet behaald wordt en we daarom jouw reis annuleren, ontvang je je geld terug. Zo kan je met een veilig en gerust gevoel jouw volgende vakantie bij ons boeken!

HBO/WO

De meeste mensen die met deze reis meegaan hebben HBO/WO werk- en/of denkniveau. 

Leeftijd

Voor de ultieme singlereizen ervaring willen we mensen bij elkaar brengen die hetzelfde willen en op dezelfde golflengte zitten. Daarom hebben we per reis een bepaalde leeftijdscategorie gesteld. Ben je 1 of 2 jaar jonger/ouder dan mag je ook mee. Een groter leeftijdsverschil accepteren we niet. Boek je toch voor een andere leeftijdscategorie, dan moeten we helaas je boeking annuleren!

Singles ontmoeten

Onze singlereizen hebben een persoonlijk karakter en daardoor kunnen we het ultieme single reizen gevoel creëren. Deze single reizen zijn dus gericht op het ontmoeten van nieuwe mensen en we organiseren dan ook geen dating reizen. Misschien ontmoet je wel de ware, maar je hebt er in ieder geval een nieuwe groep vrienden bij!

Reisleiding

Tijdens de reizen en weekends staat de professionele reisleiding 24 uur per dag voor je klaar.

Veilig boeken!

Wij zijn aangesloten bij de SGR, VvKR en het Calamiteitenfonds. Je boekt dus gegarandeerd en veilig jouw reis!

Ik heb geboekt: wat nu?

Je krijgt binnen 1 werkdag je factuur. Ongeveer een week voor vertrek krijg je meer info over de reis en de vouchers.

Repatriëring Garantie

Met onze Repatriëring Garantie kun je zorgeloos jouw vakantie boeken! Wanneer het reisadvies tijdens jouw vakantie wijzigt en repatriëring nodig is, dan zullen wij altijd hulp en bijstand bieden. Wij zullen samen met jou en je reisleid(st)er de aanpak bespreken. De stappen die wij ondernemen zijn op basis van de beschikbare informatie en situatie op jouw bestemming. Wij laten onze reizigers niet in de steek en zorgen ervoor dat je veilig thuiskomt!

PCR test

Voor sommige vakantielanden is het verplicht om voorafgaand aan de vakantie een PCR-test of een Antigeen Sneltest af te laten nemen. Hierover sturen we je ongeveer 2 weken voor een mail met alle informatie.



Kamer voor alleen gebruik Ibiza

Je kan kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleen gebruik. De kamers voor alleen gebruik hebben een éénpersoons bed.

 
Naar vervoer
  • Verblijf
  • Je verblijft op basis van All Inclusive
  • Kamer op indeling of voor alleengebruik
  • Overnachtingen
  • Overig
  • Geld Terug Garantie
  • Reisleiding is de hele week aanwezig en zorgt ervoor dat je een topvakantie hebt!
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Je mag 8 kilo handbagage meenemen
  • Retourvlucht met Corendon
  • Transfers van en naar de luchthaven
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Ruimbagage
  • Vermaak
  • Excursies die je ter plaatse kan boeken
  • Overig
  • Boekingskosten à €30
  • Fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting

Vervoer

Met het vliegtuig

Je vliegt met Corendon Dutch Airlines van Amsterdam naar Ibiza. De vlucht duurt ongeveer 2,5 uur. In 30 minuten word je per transferbus van het vliegveld naar het hotel gebracht.

Bagage kun je apart bijboeken en kost €48 voor 20 kilo. Als je geen bagage bijboekt, mag je alleen met 8 kilo handbagage reizen. Je kan in het boekingsformulier aangeven of je wel/niet bagage wilt bijboeken.

Let op: al onze reizen worden ingeboekt als groepsboeking. In verband met de privacywetgeving mogen we de gegevens van andere reizigers in de groep niet delen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om online in te checken en zelf een stoel te reserveren.

Vluchtschema 
Op dit moment is er geen vluchtinformatie beschikbaar. 

Vluchten zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
  • Verblijf
  • Je verblijft op basis van All Inclusive
  • Kamer op indeling of voor alleengebruik
  • Overnachtingen
  • Overig
  • Geld Terug Garantie
  • Reisleiding is de hele week aanwezig en zorgt ervoor dat je een topvakantie hebt!
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Je mag 8 kilo handbagage meenemen
  • Retourvlucht met Corendon
  • Transfers van en naar de luchthaven
  • Vervoer - Vliegtuig
  • Ruimbagage
  • Vermaak
  • Excursies die je ter plaatse kan boeken
  • Overig
  • Boekingskosten à €30
  • Fonds voor calamiteiten à €2,50
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • SGR-bijdrage à €5 p.p.
  • Toeristenbelasting

  • SGR
  • VvKR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 13 reviews
8.6
Singlereizen
37 jaar
8

Mijn vakantie was geweldig .

Super leuke vakantie gehad . De begeleiding was top heel veel uitgelegd en veel geduld en luistert goed naar de groep . Kortom was geweldig.

Mijn tips

Zeker een dag naar Ibiza stad gaan .

Reisperiode: 06-10-2023 ~ 13-10-2023 / Marble Stella Maris

26 jaar
10

Top

Topvakantie! Lekker van de zon genieten en nieuwe vrienden gemaakt

Mijn tips

Meeste feestjes zijn in het hoogseizoen

Reisperiode: 06-10-2023 ~ 13-10-2023 / Marble Stella Maris

32 jaar
10

Perfecte afwisseling tussen relaxen en activiteiten.

Het was een hele relaxte vakantie. Genoeg te doen, maar ook genoeg tijd om lekker aan het zwembad of een mooi strandje te liggen. Het was een kleine groep, maar als je iets samen wilde doen was daar altijd de mogelijkheid voor. Leuke, betrokken reisleidster met veel goede tips. Was altijd aanwezig bij ontbijt, lunch en diner, informeerde op tijd en was aanwezig bij vertrek voor een excursie. Dus bij vragen goed bereikbaar. Accommodatie was perfect, van alle gemakken voorzien en aardig personeel.

Mijn tips

De festivalclub was erg leuk, Es Vedra ook de moeite waard en een bootje huren om langs verschillende baaitjes te gaan.

Reisperiode: 02-06-2023 ~ 09-06-2023 / Marble Stella Maris

29 jaar
8

Een vakantie vol avontuur, relaxen, zonnen en samen beleven!

Een gezellige vakantie met een leuke groep heel fijn verblijf met prachtig uitzicht en waar het aan niks ontbrak!

Mijn tips

Leuk om een avondje uit te gaan naar ushuaïa met verschillende dj’s Es vedra bijzonder mooi uitzicht, of een bootje huren en langs de Cala’s te varen

Reisperiode: 02-06-2023 ~ 09-06-2023 / Marble Stella Maris

26 jaar
10

Fantastisch, in 1 woord!

Een en al gezelligheid!

Mijn tips

Gewoon doen, niet twijfelen en echt een aanrader!

Reisperiode: 26-05-2023 ~ 02-06-2023 / Marble Stella Maris

35 jaar
8

Ibiza is geweldig!!

Super vakantie maar wel erg Nederlands tintje met een hotel in eigendom van Corendon. Zelfs entertainment was Nederlands op sommige dagen.

Mijn tips

Ga zeker naar de vele baaitjes en naar een feestje in 1 van de vele clubs. Ibiza is geweldig!

Reisperiode: 12-09-2022 ~ 19-09-2022 / Marble Stella Maris

66 jaar
8

Goed

Ibiza is te gek

Mijn tips

Koop een boekje van de anwb en een kaart van Ibiza, en plan elke dag een activiteit en huur een auto

Reisperiode: 13-06-2022 ~ 20-06-2022 / Marble Stella Maris

35 jaar
7.5

Mooi en verrassende ervaring.

Het was een hele leuke belevenis. Heb genoten van de natuur en de stranden om Ibiza heen. En natuurlijk gefeest.

Mijn tips

Laat zoveel over je heen komen, onderga interactie met anderen en probeer dingen die je normaal niet zou doen. Als je uit wilt gaan, ga naar San Antonio daar zijn de prijzen wat voordeliger dan in Ibiza Stad; als je voor de grote feesten gaat, ga naar Ibiza Stad, maar haal je kaarten eerst op. Bij de deur zijn ze altijd duurder. Probeer met 4 mensen te gaan dan kan je met de taxi de prijzen delen.

Reisperiode: 25-09-2017 ~ 02-10-2017 / Marble Stella Maris

26 jaar
8

Uitjes en uitrusten met 40 spontane singles

Kamers waren erg luidruchtig maar het was een onwijs leuke vakantie met een groep van 40 spontane singles. Er worden erg veel excursies georganiseerd, zodoende is er voor ieder wat wils. Lekker eten.

Mijn tips

Neem oordoppen mee! Als je een mooie wandeltocht wilt maken: loop voorbij restaurant Torres en maak een tocht langs de kust. Zeer mooi uitzicht.

Reisperiode: 25-09-2017 ~ 02-10-2017 / Marble Stella Maris

30 jaar
8.5

Veel gezien, ervaren en veel mensen ontmoet!

De beleving was goed, we waren wel met een hele grote groep. Verder veel gezien, leuke mensen ontmoet en de omgeving was prachtig. We hebben veel zon gehad, warmte was aangenaam.

Mijn tips

Ga erheen en ontdek het eiland, het is zeker een aanrader.

Reisperiode: 25-09-2017 ~ 02-10-2017 / Marble Stella Maris

33 jaar
8.5

Relaxed

Heerlijk

Mijn tips

Niet teveel plannen, je kunt niet alles in 1 week zien. Geniet en relax

Reisperiode: 17-06-2017 ~ 24-06-2017 / Marble Stella Maris

40 jaar
8

Goed verzorgd, gezellig en boven verwachting

Helemaal top!

Mijn tips

Om veel van het eiland te kunnen bekijken is het aan te raden een auto te huren, want er is zo veel moois te zien!

Reisperiode: 17-06-2017 ~ 24-06-2017 / Marble Stella Maris

31 jaar
9

Heerlijk genoten van de ibiza vibe :)

Een leuke nieuwe ervaring, en doordat je met een groep reist leg je makkelijk contact. Je kan kiezen of je alleen op pad gaat of meegaat met mensen uit de groep. Ibiza vind ik een super leuk eiland , waar je van alles kan beleven :) en zeker voor herhaling vatbaar !

Mijn tips

Geef je eigen draai eraan !

Reisperiode: 15-05-2017 ~ 22-05-2017 / Marble Stella Maris

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen