Ontmoeten wij jou ook?Snorkelen op Bonaire

Boek nú, betaal later

Singlereis Snorkelen op Bonaire

Boutique Resort BelnemHouse

Ga mee op singlereis naar Bonaire en verken de onderwaterwereld van Bonaire! Geniet van prachtige witte zandstranden, kleurrijke vissen en verblijf in een heerlijk resort. Wil je het duiken eens proberen? Dan kun je ook een proefduik maken!

Wat kun je verwachten?

  • Altijd eigen slaapkamer op deze reis
  • Onbeperkt snorkelen en 4 boot snorkel trips
  • Nederlandse PADI Instructeur mee als begeleider
  • Prachtige accommodatie
  • Pick up truck (1 per 4 personen)
Binnenkort beschikbaar
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Singlereis Snorkelen op Bonaire
Nederlandse Antillen - Bonaire - Kralendijk
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Reisgenoten:
  • 20-69 jaar
Verblijf:
Resort
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Meer info & reserveren
  • Reisthema's:
  • Verblijf:

Singlereis Snorkelen op Bonaire

Vind jij het geweldig om de onderwaterwereld te leren kennen? Dan is deze snorkelreis iets voor jou. Als je ook nieuwsgierig bent naar duiken, dan kun je dit ook ter plaatse regelen.

Snorkelen op Bonaire
Op Bonaire kun je snorkelen als de beste en dat ga je dan ook volop doen! Tijdens deze reis kun je onbeperkt snorkelen en gaan we 4 keer vanaf de boot snorkelen rond Bonaire en Klein Bonaire. Het eiland heeft heel veel plekken rondom het eiland, waar je zo vanaf het witte zand het water in loopt met je snorkelset. De plekken worden aangegeven door de geel beschilderde stenen. Elke steen draagt de naam van een duik / snorkel stek. De zee rondom Bonaire, inclusief Klein Bonaire en Lac Bay, is een beschermd gebied en behoort tot het Bonaire National Park (BNMP).

Bonaire is omgeven door koraalrif. Er zijn ongeveer 55 soorten koraal. Het water is lekker warm, er is helder zicht en nauwelijks stroming. Dit maakt Bonaire een ideale stek voor een heerlijke snorkelvakantie.

PADI Instructeur reisbegeleiding mee
Deze reis wordt gemaakt in combinatie met duikers.

Tijdens deze reis gaat onze zeer ervaren Nederlandse PADI Instructeur mee. Met zijn allen gaan we op zoek naar de leukste stekken op Bonaire. Per 4 mensen is er een huurauto beschikbaar. Zo kunnen we gemakkelijk naar de tofste snorkelplekken rijden of andere leuke activiteiten ondernemen.

Naar activiteiten

Activiteiten

Snorkelen
Niks zo lekker als met een pick up het eiland rond rijden en met elkaar gaan snorkelen op 1 van de vele stekken die Bonaire kent. Dit alles wordt gedaan onder begeleiding van onze eigen Nederlandse instructeur die mee gaat en alle mooie stekken van het eiland kent. Je kan zoveel snorkelen als je zou willen.

Daarnaast is er ook 4 x snorkelen per boot inbegrepen. Leuk om plekken te bezoeken die we niet met de auto kunnen bereiken, zoals klein Bonaire.

Proefduik
Ook om te leren duiken is Bonaie ideaal. Het zicht is helder, er is nauwelijks stroming, de watertemperatuur is lekker warm en je krijgt gewoon in het Nederlands les.

Voor onze snorkelaars is het ook mogelijk om een halve dag een proefduik te gaan doen, oftewel Discover Scuba diving (zie 'opties en bijboeken').

Boot snorkel trip met Wannadive
De zeer populaire duikschool Wannadive, gelegen in Windsock en Eden Beach voor de boot tripjes, staat onder leiding van de Nederlandse Bart. Wannadive heeft als motto: ‘Je wordt ontvangen als gast en je vertrekt als vriend’. 

Overige activiteiten en excursies
Naast snorkelen (en duiken) gaan we natuurlijk ook nog allerlei andere leuke activiteiten ondernemen, zoals: 

  • Kajakken in de mangrove 
  • Een dag naar de ezelopvang
  • Cactuslikeur proeven bij Kadushi Distellerie
  • Eilandtour en flamingo's spotten
  • Blowkarten
  • Bezoek nationaal park Washington Slabaai 

Combinatie met duikers
Voor de gezelligheid wordt deze reis gecombineerd met duikers. Dat betekent dat het totaal aantal deelnemers van de reis groter is dan je in de groepsfino zult aantreffen. Je mag ook altijd even contact met ons opnemen voor de volledige groepsinfo.

Naar verblijf
Nederlandse Antillen , Bonaire , Kralendijk
Naam verblijf
Boutique Resort BelnemHouse
Type verblijf
Resort
50 meter

Verblijf Boutique Resort BelnemHouse

Beschrijving

We verblijven in het prachtige nieuwe Boutique resort Belnem House Bonaire. Dit hotel is gelegen op nog geen 50 meter van zee en nog geen 100 meter van het welbekende restaurant The Beach. De duikschool bevindt zich op 200 meter lopen en Bachelors beach op 250 meter. Alle appartementen en suites bevinden zich rond het zwembad en de bar.

Jullie zullen worden opgevangen door de Nederlandse Britt. Ze woont al jaren op het eiland en is zelf ook duikinstructeur. Zij zal jullie van hartelijk welkom heten als manager van Belnem House. Zij kent het eiland op haar duimpje en met vele jaren ervaring in de Horeca weet ze zeker de sfeer erin te bouwen en de plekjes naar de lekkerste restaurants te verwijzen! Ook heeft ze tips wat je allemaal voor leuke uitjes naast het duiken kunt doen op Bonaire.

Je hebt keuze uit 2 verschillende verblijfstypes. 

Gedeeld appartement
Je kunt verblijven in 1 van de luxe afgewerkte appartementen, waar je beschikt over een eigen slaapkamer, volledige keuken, badkamer, balkon of terras. De keukens zijn volledig ingericht en zelfs voorzien van een koelkast met ijsblokjes machine.

Je deelt dit appartement met een 1 groepsgenoot van hetzelfde geslacht, maar hebt wel de luxe, rust en ruimte van je eigen slaapkamer.

Single studio groepsreis Bonaire
Wil je liever een single studio? Dat kan ook tegen bijbetaling! Dit is een studio, met keuken en douche.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Bijdrage SGR en reserveringskosten

Bij deze reis zijn de reserverkingskosten (€25) en de verplichte bijdrage aan het SGR (€5) inbegrepen in de reissom. 

Materiaalhuur

Heb je materiaal nodig op jouw reis, schrijf dan in het veld opmerkingen de maten voor je trimvest, pak en vinnen. Weet je jouw maten niet? Denk dan aan opgeven van je t-shirt maat. Dat geeft een goede indiciatie.

Naar vervoer

Vervoer

Met het vliegtuig

Er wordt een ticket voor je ingekocht bij TUIfly in enkele gevallen, of als je liever vliegt met KLM is dat mogelijk (beschikbaarheid en ticketprijs onder voorbehoud). 

Daarnaast zorgen wij dat er voldoende ruimbagage voor je geregeld is. Standaard kiezen we bij TUIfly voor 25 kg ruimbagage en 10kg handbagage (binnen de maten van een handbagage koffertje). Als je liever wat meer meeneemt, kun je dit aangeven in het boekingsformulier.

Voor KLM is 23 kg ruimbagage inbegrepen en 12 kilo handbagage.

Vluchtschema's
Vertrek is in de ochtend en dezelfde avond is aankomst in Bonaire. Op de terugweg vertrek je ook 's-avonds. Om het zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij een late check out geregeld, zodat je de laatste dag nog volop kunt genieten.

De luchtvaartmaatschappij en vliegtijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Terugkomst in Nederland
In verband met het tijdverschil is de aankomst in Nederland één dag later. Rekenvoorbeeld: de terugvlucht vind plaats op 23 juli. De aankomstdag in Nederland is 24 juli. 

Met eigen vervoer

Het is ook mogelijk om deze reis te boeken op basis van eigen vervoer. Je hebt dan de vrijheid om een ticket naar keuze te boeken.

Ook is verlening van de reis mogelijk. Geef bij de boeking aan wat de wensen zijn in het opmerkingen veld.

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo

  • SGR

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen