NieuwsYesss....vanaf 15 juni mogen we weer reizen!

Boek nú, betaal later

Yesss....vanaf 15 juni mogen we weer reizen!

Yesss....vanaf 15 juni mogen we weer reizen!
3 jun. 2020

Yesss....vanaf 15 juni mogen we weer reizen!

Op 3 juni jl. kwam dan het verlossende woord van onze Minister President Mark Rutte dat we vanaf 15 juni op reis of op vakantie mogen. Het hoofdadvies is: denk goed na wat je doet en ga je toch op vakantie, ga dan wijs op reis.

Met ons label 'Veilig op vakantie' helpen wij jou om jouw vakantie te kiezen uit singlereizen die

 • voldoen aan de richtlijnen van de RIVM
 • waarvan de accommodatie voldoet aan de richtlijnen (ook ter plaatse)
 • en het excursie programma ter plaatse is aangepast

We mogen op vakantie naar landen waarvoor een geel reisadvies geldt. Wat betekent dat het land

 • de grens heeft geopend voor Nederlanders
 • er geen sprake is van verplichte quarantaine bij aankomst in dat land en
 • dat het coronavirus voldoende onder controle is. Zolang dat niet het geval is, blijft het reisadvies van het land oranje: alleen noodzakelijke reizen.

Het reisadvies blijft oranje als een land

 • het coronavirus nog niet voldoende onder controle heeft,
 • nog geen Nederlandse toeristen verwelkomt of
 • quarantaine oplegt bij aankomst.

Dit zijn de verwachtingen voor de reisadviezen vanaf 15 juni 2020:

 • De reisadviezen van de volgende landen zijn van oranje naar geel gegaan:
  België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Frankrijk, Ijsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Polen, Portugal, Tsjechië, Zwitserland. Je kunt dus naar deze landen op vakantie, maar let op de richtlijnen.

 • Voorlopig op oranje blijven:
  Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Vakantiereizen naar deze landen worden afgeraden. Ga je voor een noodzakelijke reis naar deze landen, dan geldt bij terugkomst een verplichte thuisquarantaine.

 • Een aantal landen moet nog besluiten wanneer ze de belemmeringen voor Nederlandse toeristen weer opheffen. De verwachting is dat deze landen daarover in de komende weken een besluit nemen. Het gaat om: Aruba, Bonaire, Curacao, Cyprus, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Malta, Noorwegen, Roemenië, Saba, St. Eustatius, St. Maarten, Slovenië, Slowakije, Spanje (open vanaf 21/6).

Het bovenstaande is gebaseerd op informatie van de Overheid die op Nederlandwereldwijd.nl beschikbaar is. Deze informatie wordt regelmatig geactualiseerd. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Wees alert, er blijven risico’s
De situatie rond het coronavirus kan elk moment veranderen, overal ter wereld. Bij een nieuwe uitbraak kunnen landen strenge maatregelen nemen, zoals afsluiten van hotels en/of gebieden en het sluiten van grenzen. Dat kan heel snel gaan. Houdt hier rekening mee als je de keuze maakt om vakantie buiten Nederland te vieren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze om wel of niet naar het buitenland te gaan

Heb je plannen om mee te gaan met een van onze singlereizen, check het reisadvies van Buitenlandse Zaken via Nederlandwereldwijd.nl. Dan weet je wat de situatie ter plekke is. Leef tenminste de regels die voor iedereen in Nederland gelden, ook in het buitenland na. Als de lokale regels strenger zijn, dan gelden deze.

Houd Singlereizen.nl dus goed in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bron:
Nederlandwereldwijd.nl

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen