NieuwsReisadvies vanaf 15 juni versoepelt

Boek nú, betaal later

Reisadvies vanaf 15 juni versoepelt

Reisadvies vanaf 15 juni versoepelt
1 jun. 2020

Reisadvies vanaf 15 juni versoepelt

Het lijkt erop dat onze singlereizen naar de Europese landen door kunnen gaan!! De verwachting is dat het kabinet morgen zal aankondigen dat het reisadvies voor de meeste Europese landen versoepelt zal worden, zo melden bronnen aan RTL Nieuws. Dat is goed nieuws. Het reisadvies voor bepaalde landen zal dan van 'oranje' naar 'geel' veranderen wat betekent 'let op, veiligheidsrisico's'.

Het kan zijn dat andere Europese landen nog wel voorwaarden of beperkingen blijven hanteren. Als een ander land Nederlanders niet toelaat, dan heeft het geen zin om het reisadvies te versoepelen.

Een versoepeling voor landen buiten Europa is voorlopig nog niet aan de orde. Voor Nederlanders uit risico gebieden buiten Europa blijft gelden dat ze twee weken in thuisquarantaine moeten. En zoals ook in Nederland geldt hier dat alle versoepelingen wel onder voorbehoud zijn. Als het virus weer oplaait, kunnen de reisadviezen voor Europese landen weer aangescherpt worden.

Op Singlereizen.nl worden de komende tijd alle vakanties die veilig kunnen doorgaan voorzien van ons label 'Veilig op vakantie'. Dat helpt jou om een goede en veilige vakantie te kiezen.

We blijven het nieuws op de voet volgen, dus kijk regelmatig op Singlereizen.nl of jouw favoriete vakantie het label 'Veilig op vakantie' al heeft. Sta je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan ben je als eerste op de hoogte. Heb je vragen? Bel dan gerust met onze klantenservice. We helpen je graag.

Bron: RTL nieuws

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen