NieuwsSinglereizen.nl komt met label 'Veilig op vakantie'

Boek nú, betaal later

Singlereizen.nl komt met label 'Veilig op vakantie'

Singlereizen.nl komt met label 'Veilig op vakantie'
30 mei 2020

Singlereizen.nl komt met label 'Veilig op vakantie'

Op vakantie in Nederland mag onder strikte RIVM voorwaarden gelukkig weer. Griekenland heeft gisteren alsnog besloten dat wij Nederlanders daar ook welkom zijn, Frankrijk staat op het punt om ons ook toe te laten voor een zomervakantie en het kabinet beslist binnenkort welke Europese landen als 'coronaproof' worden aangemerkt, zodat je weet waar je veilig op vakantie kunt.

Zie jij nu door de bomen het bos nog? Wij soms ook niet, al volgen wij het nieuws op de voet. Maar de zomervakanties komen eraan, dus wil je natuurlijk weten of je behalve in eigen land ook nog naar Griekenland, Spanje, Portugal, Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Macedonië enzovoorts kunt gaan.

'Veilig op vakantie' kunnen wij nu alleen nog in Nederland en in België voor onze Belgische gasten, maar de komende weken zullen er steeds meer singlereizen bijkomen die 'coronaproof' zijn.

Om je te helpen de singlereis te kiezen die bij je past én die 'coronaproof' is, hebben wij het label 'Veilig op vakantie' aan de singlereizen toegevoegd. Dat betekent dat het land, het vervoer en de accommodatie op jouw vakantiebestemming voldoen aan de RIVM voorwaarden. Zo zullen er dagelijks singlereizen bijkomen die jij met een gerust hart kunt boeken. Bekijk hier alle reizen met het Veilig op vakantie label.

Neem regelmatig een kijkje op Singlereizen.nl. Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze singlereizen met het label 'Veilig op vakantie'? Schrijf je hier dan in voor onze nieuwsbrief.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen