NieuwsVeilig op vakantie met onze singlereizen

Boek nú, betaal later

Veilig op vakantie met onze singlereizen

Veilig op vakantie met onze singlereizen
29 mei 2020

Veilig op vakantie met onze singlereizen

De stranden en terrassen op onze favoriete zonbestemmingen zoals Ibiza, Griekenland, Spanje, Portugal, Italie, Frankrijk zijn er klaar voor om jou weer te begroeten. Hoe graag zouden wij je nu al vertellen dat het weer mag. Dat je je koffer kunt pakken om mee te gaan met een van onze singlereizen. Toch moeten we nog heel even geduld hebben.

Het mooie weer maakt wel dat onze singlereizen in Nederland goed geboekt worden. Fijn om alvast even onbezorgd te genieten in goed gezelschap van andere singles. Hoe kun je dat beter doen dan met een goed gekozen singlereis in eigen land mét inachtneming van de RIVM richtlijnen. Veilig op vakantie kan dus al!

Ook wij staan te poppelen om jullie weer mooie singlereizen naar zonnige, actieve en cultureel aantrekkelijke oorden aan te bieden, waar je ook echt veilig genieten kan. Wat de regering betreft is dit binnenkort weer mogelijk, mits dat landen betreft met risico’s die vergelijkbaar zijn met die in Nederland. En dat is nu nog niet duidelijk en een complex proces. 'Wat je niet wilt, is dat door reizen naar het buitenland er grotere risico’s komen op introductie van het virus, het verspreiden van het virus in Nederland' aldus Rutte. Hij hoopt er volgende week meer richting aan te geven. Dus rest ons ook niet anders dan dit in spanning af te wachten. En uiteraard houden wij jou op de hoogte.

Wil je ook een update ontvangen van singlereizen die veilig zijn? Schrijf je dan hier in de voor onze nieuwsbrief.

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen