Single reizen - veilig op vakantie Ontdek en beleef de wereld met elkaar

Boek nú, betaal later

Coronaproof en veilig op vakantie tijdens onze single reizen en groepsreizen

Met onze single reizen en groepsreizen bieden wij het label 'Veilig op vakantie'. Dit is te zien aan het groene label met de tekst ‘Veilig op Vakantie’. De vakantielanden waar wij met onze single- en groepsreizen naar toe gaan, hebben de kleurcode groen of geel en zijn dus aangemerkt als 'veilig', oftewel coronaproof om naartoe te reizen. Je kunt deze vakanties dus met een gerust hart boeken.

Coronaproof singlereizen met het label 'Veilig op vakantie'
De richtlijnen van de overheid veranderen regelmatig. Ons reisaanbod met 'Veilig op vakantie' verandert mee met deze nieuwe beslissingen. We blijven dus continu op de hoogte van de ontwikkelingen en passen het label aan op de huidige situatie in het betreffende land. Maak je keuze uit een van de single reizen en ga coronaproof op vakantie.

Na een singlereis of groepsreis terug naar Nederland
Op dit moment hebben alle EU-landen de groene of gele kleurcode, maar gelden er wel speciale richtlijnen. Alléén als je nog niet volledig gevaccineerd bent óf geen coronaherstelbewijs hebt, dan moet je vanaf 8 augustus bij terugkeer naar Nederland vanuit een geel EU-land een negatieve PCR test of antigenentest overleggen.

PCR-test of antigenentest na een singlereis
Heb je een PCR-test nodig, dan mag die maximaal 48 uur voor vertrek naar Nederland zijn afgenomen. Een antigeentest mag maximaal 24 uur voor vertrek naar Nederland zijn afgenomen. Pas als die test negatief is, mag je Nederland in.

Ga 'Wijs op reis'
Voordat je vertrekt ontvang je uitgebreide reisinformatie, zodat je je goed kunt voorbereiden op je singlereis en de vakantie ter plaatse. Ga je naar het buitenland? Check dan Wijsopreis.nl voor actuele informatie over jouw vakantieland. Zo kun je ook in deze tijd zorgeloos op vakantie met de singlereizen die zijn voorzien van het label 'Veilig op vakantie'. Je vindt de single reizen hieronder. Leuk als jij ook met ons meegaat.

Sinds 2003 zijn er al tienduizenden singles met onze singlereizen mee geweest. 98% van de singles beveelt ons aan bij anderen.

Lees meer >
Sorteren op

Singlereis HBO+ Wintersport in Passo Tonale

7.9
La Mirandola

Heb jij zin in een heerlijke wintersportvakantie? Ga dan met ons mee naar de Italiaanse Dolomieten. Dit gezellige skigebied is sneeuwzeker, divers en geschikt voor beginners én gevorderden. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • 25-50 jaar
  • 45-70 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Veilig op vakantie
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 949,00
Italië - Dolomieten - Passo Tonale
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:
  • 5 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 25-12-2021
  • Laatste vertrekdatum: 12-03-2022
Waardering door singles: 8.0

Singlereis Weekendje weg in landgoed nabij Antwerpen

Landgoed Den Rooy

Wil jij er tijdens het voorjaar even lekker tussen uit met gezellige 50+ singles? Wij nemen je mee naar een bosrijk landgoed net over de grens bij België. Inclusief lentewandeling onder leiding van de boswachter, voorjaarsBBQ, pubquiz, dagje Antwerpen met gids en uiteraard zullen heerlijke maaltijden niet ontbreken!

  • 50-69 jaar
  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Veilig op vakantie
Voeg toe aan favorieten
Binnenkort beschikbaar
België - Antwerpen - Meerle
Reisthema's:
Verblijf:
Landhuis
Verzorging:
Halfpension
Vervoer:
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen