Ontmoeten wij jou ook?Noord-India 16-daagse rondreis

Boek nú, betaal later

Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis

Accommodatie SIK

Leer het noorden van India kennen tijdens deze rondreis. Ontdek de blauwe stad Jodhpur en de roze stad Jaipur. Bewonder prachtige paleizen, forten en bazaars. Bezoek spookstad Fatehpur Sikri en Taj Mahal. Ontdek verschillen tussen Oud- en Nieuw-Delhi.

Wat kun je verwachten?

 • Ontdek de 'blauwe stad' Jodhpur
 • Laat je verrassen door de woestijnstad Pushkar
 • Bewonder de ommuurde 'roze stad' Jaipur
 • Bezoek de beeldschone Taj Mahal
 • Ontdek de romantische plaats Udaipur
vanaf € 1281,00
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis
India - New Delhi - New Delhi city
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Reisgenoten:
 • 18-45 jaar
 • 18-65 jaar
 • 25-35 jaar
Verblijf:
Hotels cf programma
Verzorging:
Logies
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Groepsreis Noord-India 16-daagse rondreis

Rondreis door betoverende Indiase landschappen waar het leven onveranderd de seizoenen volgt; hier een kudde kamelen, daar een religieuze processie. De eeuwenoude paleizen en de beeldschone Taj Mahal zijn de stille getuigen van de weelde en rijkdom waarin de maharadja's vroeger leefden. In de wirwar van straatjes daaromheen spelen zich nog altijd de kleurrijke taferelen af van het gewone volk. Wie oog heeft voor schoonheid, geniet met volle teugen! Bezoek tijdens deze India groepreis de highlights van Noord-India, maar ga ook eens lekker zitten bij een theestalletje in de hectische bazaars. Laat het dagelijkse leven aan je voorbijtrekken: het échte India vind je gewoon op straat!

Naar activiteiten
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen op basis van logies
 • Vermaak
 • Bezoek Fatehpur Sikri / Abhaneri / Ranakpur / Rattentempel Karni Mata
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • vergroeningsproject Justdiggit
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Brandstofheffing
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Luchthavenbelastingen
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Verblijf
 • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
 • Boekingskosten à €27,50
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • SGR-bijdrage à €5 p.p.

Activiteiten

Dagprogramma

Dag 1 - Delhi
Vandaag begint je groepsreis Noord-India. Je vliegt naar Delhi. Je komt aan het eind van de avond / begin van de ochtend aan op Indira Gandhi Airport (tijdstip afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt).

Dag 2 - Delhi
Vrije dag in Delhi. Toeterende riksja’s en knetterende brommertjes, olifanten die bij het stoplicht staan te wachten en heilige koeien die languit op de straat liggen en zo een verkeersopstopping veroorzaken. De hectiek in de hoofdstad van India zal je niet ontgaan. Het verschil tussen de twee stadsdelen (Oud-Delhi en Nieuw-Delhi) is immens. Het nieuwe gedeelte van de stad lijkt wel een groene oase van uitgestrekte parken en paviljoens, terwijl Oud-Delhi een kleurrijke ommuurde stad is met poorten, steegjes, tempels, moskeeën en bazaars. Je kijkt je ogen uit wanneer je ziet dat er een verkeersopstopping ontstaat als een heilige koe op straat gaat liggen en de riksja’s en brommertjes zich er behendig omheen manoeuvreren. Enkele bezienswaardigheden in Nieuw-Delhi zijn de India Gate, het immense paleis van de president en de Connaught Place rotonde. In Oud-Delhi bezoek je het Rode Fort en de Jama Masjid (India’s grootste moskee).

Dag 3 - Delhi – Agra
Je verlaat Delhi en vervolgt je Noord-India groepsreis naar Agra. Je maakt ook direct kennis met de Indiase manier van rijden. Onze chauffeur zal onderweg talrijke buffels, ezels, koeien en andere twee- en viervoeters moeten ontwijken. Op lange reisdagen stop je van tijd tot tijd om even de benen te strekken, wat te eten of een ’chai’ (Indiase thee) te nuttigen. Het is echter altijd verstandig om zelf ook wat versnaperingen bij je te hebben. In Agra logeer je in een hotel met zwembad. In Agra kun je je optioneel vergapen aan de ‘Marmeren Tempel van de Liefde’. De Taj Mahal heeft Agra wereldberoemd gemaakt, en terecht. Rond de schemering is het een schitterend gezicht om de laatste zonnestralen te zien vallen op het witmarmeren, met halfedelstenen versierde, monument. Maar naast dit wonder van architectuur heeft Agra nog enkele andere bezienswaardigheden. De stad was niet voor niets één van de drie belangrijke hofsteden van de Moghuls. Het oude gedeelte van de stad, ten westen van het Rode Fort, is bont en hectisch, maar het gebied waar de meeste hotels staan is weids en groen.

Dag 4 - Agra – Fatehpur Sikri – Abhaneri 
Je vertrekt vroeg voor een bezoek aan de spookstad Fatehpur Sikri (entreegelden niet inbegrepen). Hier liet keizer Akbar zijn hoofdstad bouwen. Tussen 1571 en 1585 zwaaide hij de scepter over bijna het gehele noorden van India. Fatehpur Sikri werd door velen gezien als de ideale stad en keizer Akbar genoot aanzien over de gehele wereld. Onder zijn vijfduizend (!) koppen tellende harem bevonden zich behalve islamitische dan ook vele hindoe- en christenvrouwen. Al gauw bleek de toevoer van voldoende water een probleem en de stad werd verlaten. Aan de rode bouwwerken zie je nu nog wat voor een rijkdom hier heerste.

Je rijdt verder naar Abhaneri, waar je de fotogenieke trappenbron kunt bekijken en waar je overnacht. In sommige gevallen zal voor de overnachting worden uitgeweken naar Bharatpur. De trappenbron wordt dan onderweg naar Jaipur bezocht.

Dag 5 - Abhaneri – Jaipur
Je groepsreis door India vervolgt zich naar Jaipur, de 'Roze Stad'. Op de rand van een steile heuvel aan de noordkant van de stad ligt het imposante Nahargarh. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over Jaipur en het is een mooie plek om de zonsondergang te aanschouwen. 's Avonds wordt het fort verlicht.

Dag 6 - Jaipur
Vrije dag. Jaipur is beroemd om zijn sprookjesachtige paleizen uit de tijd van maharadja’s. Het Paleis der Winden (Hawa Mahal) is eigenlijk vooral een façade, vanwaar vrouwen die destijds in het paleis woonden onopgemerkt het leven op de straat kon gadeslaan. Ook de moeite van het bezichtigen waard zijn het City Palace en het aangrenzende Observatorium (Jantar Mantar), in 1728 opgericht door Jai Singh vanwege zijn passie voor astronomie. Optioneel kun je het nabijgelegen Amber Fort bezoeken. Aan de buitenkant is het fort robuust, maar aan de binnenkant zijn de vorstelijke vertrekken van een bijzondere schoonheid en gratie met veel inlegwerk en beeldhouwwerk.

Dag 7 - Jaipur – Pushkar
De bus brengt je vandaag naar het heilige plaatsje Pushkar. Het laatste stuk van de rit voert je via een spectaculaire route dwars door de Nag Pahar naar het schilderachtig witte pelgrimsplaatsje. Het stadje is gebouwd rondom het heilige Pushkarmeer. Volgens een legende dankt het meer zijn bestaan aan Brahma, die een lotusbloem liet vallen op de plaats waar vervolgens een heilige bron ontstond. Van de vele tempels in Pushkar is de Brahma-tempel dan ook de belangrijkste.

Dag 8 - Pushkar – Udaipur
Je vervolgt je India rondreis naar Udaipur. Net als op andere lange reisdagen zal ook vandaag van tijd tot tijd een stop gemaakt worden om de benen te strekken of een 'chai' te nuttigen. Met haar vele meren en paleizen is Udaipur beslist één van de meest romantische plaatsen van India. Mede dankzij de prachtige ligging en het gematigde klimaat kozen verschillende Rajputs de stad als de hoofdstad van hun machtige rijk. Tijdens de bijna vijf eeuwen dat zij het in de regio voor het zeggen hadden, lieten ze er vele tempels en paleizen bouwen. Het City Palace wordt beschouwd als het mooiste paleis van Rajasthan en een rondleiding door een gids is zeker aan te bevelen. Het paleis is een doolhof van fraai betegelde zalen met rijk gedecoreerde balkonnetjes en knusse binnenplaatsjes.

Dag 9 - Udaipur
Vrije dag in Udaipur. Midden op het schilderachtige Pichola-meer ligt het hagelwitte Lake Palace, het voormalige zomerverblijf van de maharadja en tegenwoordig een exclusief hotel. Een diner in het stijlvolle restaurant is voor sommigen een mooie gelegenheid om nog wat van de glorieuze tijden van weleer te proeven. Reserveren vooraf is noodzakelijk. Buiten Udaipur op de top van een berg ligt tot slot nog het Monsoon Palace. Vanaf hier heb je schitterend uitzicht over de stad. Naast paleizen zijn er in Udaipur ook tempels te bezoeken. Bij de Jagdish-tempel in het drukke centrum is altijd wel een religieus ritueel aan de gang. Uren vliegen ongemerkt voorbij terwijl je door de straatjes van de oude stad rondslentert.

Dag 10 - Udaipur – Ranakpur – Jodhpur
De rit naar Jodhpur gaat via de monumentale Chaumukh-tempel van Ranakpuréén van de mooiste jain-tempels van India. Het complex dateert uit de 15de eeuw en telt maar liefst 1444 zuilen, waarvan er niet een gelijk is aan de ander. Jodhpur werd gesticht in 1459 en wordt gedomineerd door een immens fort, dat hoog boven de markt uit torent. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de blauw geschilderde huisjes van de stad. Het zal je vanaf hier niet verbazen waarom de Jodhpur als bijnaam de 'Blauwe Stad' heeft. De oude stad wordt door een tien kilometer lange muur omgeven. De paleisvertrekken binnen de muren van het Meherangarh Fort zijn prachtig gedecoreerd met marmer, schilder- en steenhouwwerk. Ook is er op geraffineerde wijze gebruik gemaakt van spiegels en gekleurd glas.

Dag 11 - Jodhpur
Vrije dag in Jodhpur. De blauwe straatjes van de binnenstad zijn een paradijs voor fotografen! De belangrijkste bezienswaardigheid naast het Meherangarh Fort is het Umaid Bhavan-paleis. In tegenstelling tot het fort - dat dateert uit de begindagen van Jodhpur - werd de laatste steen van het Umaid Bhavan pas gelegd in 1943, vlak voordat de maharadja's van Jodhpur hun titel moesten opgeven.

Dag 12 - Jodhpur – Bikaner
Vroeg uit de veren vandaag. De volgende bestemming tijdens deze rondreis door Noord-India is de woestijnstad Bikaner. Onderweg breng je een bezoek aan de rattentempel Karni Mata. De ratten in deze tempel in Deshnoke zijn heilig en worden aanbeden. Om de tempel in te mogen moet je wel je schoenen uittrekken en voel je de (duizenden!) ratten om je heen krioelen. Binnen de muren van Bikaner liggen paleizen, forten en gebouwen die zijn gedecoreerd met siersel van rozerood zandsteen. De tijd lijkt hier stil te hebben gestaan. Kamelen trekken karren voort en koeien liggen ontspannen op straat. Bikaner ligt op een oude karavaanroute naar Centraal-Azië. Na aankomst in Bikaner kun je eventueel een optioneel bezoek aan een kamelenfokkerij brengen (afhankelijk van de aankomsttijd).

Dag 13 - Bikaner – Shekhawati
's Ochtends kun je een optioneel bezoek brengen aan het schitterende Junagarh fort van Bikaner, één van de hoogtepunten van de stad. Shekhawati is de volgende bestemming op deze Noord-India groepsreis. De stad ligt op de kruising van een aantal belangrijke handelsroutes. Rijke kooplui handelden in katoen, kruiden en opium. Om te pronken met hun nieuw vergaarde rijkdom lieten ze karavanserais, waterreservoirs, tempels en luxueuze haveli's bouwen. Deze huizen uit de achttiende eeuw zijn prachtig beschilderd met kleurrijke fresco’s en houtsnijwerk.

Dag 14 - Shekhawati
Vrije dag. Omdat de belangrijkste verkeersaders in India tegenwoordig ver om Shekhawati heen lopen, is het er opvallend rustig. De kleurrijke bevolking maakt eerder gebruik van kamelen- en ezelkarren en de benenwagen dan van gemotoriseerde vervoersmiddelen. Liefhebbers kunnen deelnemen aan een optionele jeepexcursie door de regio, waarbij dorpjes en haveli’s worden bezocht.

Dag 15 - Shekhawati – Delhi
De ochtend heb je om Shekhawati verder te verkennen. Aan het begin van de middag reis je vanuit Surajgarh/Nawalgarh naar Delhi, zodat je je spullen in het hotel kunt achterlaten en je nog kunt opfrissen voordat je weer naar Nederland reist. In de avond word je naar de luchthaven gebracht voor je terugvlucht naar Nederland.

Dag 16 - Thuiskomst Amsterdam
Vlucht van Delhi naar huis, waar je in de loop van de dag zult aankomen. Hier eindigt jouw Noord-India groepsreis.

Zakgeld
Voor deze reis heb je ongeveer €255,- p.p. per week aan zakgeld nodig, dit is voor overige maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien.

Reisintensiteit
Deze reis is ingedeeld in schaal 2. Deze reis is voor ieder redelijk gezond persoon goed te maken. Maar de grote steden kunnen zorgen voor overprikkeling. Tijdens de zomermaanden is deze reis zwaarder door de hoge temperaturen. Een flexibele en positieve instelling is belangrijker dan lichamelijke fitheid. 


Reisafstanden
Delhi naar Agra: 204 km (5 uur)
Agra via Fatehpur Sikhri naar Kalakho: 164 km (4 uur)
Kalakho naar Jaipur: 85 km (2 uur)
Jaipur naar Pushkar: 150 km (2 à 3 uur)
Pushkar naar Udaipur: 285 km (8 uur)
Udaipur via Ranakpur naar Jodhpur: 265 km (7 uur)
Jodhpur naar Bikaner: 265 km (7 uur)
Bikaner naar Surajgarh/Nawalgarh: 260 km (7 uur)
Surajgarh/Nawalgarh naar Delhi: 250 km (6 à 7 uur) 

Bovengenoemde reisafstanden vormen een richtlijn en zijn afhankelijk van de verkeersdrukte, wegwerkzaamheden, wegconditie, politiecontroles en het weer. De genoemde tijden zijn exclusief pauzes en stops onderweg. 

Optionele excursies
Tijdens de reis is het mogelijk om mee te doen aan verschillende optionele excursies. Deze kun je ter plaatse bijboeken bij de reisleiding. De genoemde prijzen gelden als richtlijn. 

 • Agra - Stadstour, €7 
 • Bikaner - Dromedarisboerderij, Raisar Camp, Duinen en diner met dansvoorstelling, €14 (duur 7 uur)
 • Delhi - Stadstour, €13 (duur 6 uur) 
 • Jaipur - Amber Fort, €11 (duur 4 uur) 
 • Jaipur - Avondtour per Ambassador, €20 (duur 4 uur)
 • Jaipur - Bollywood dance class, €13 (duur 1 uur)
 • Jodphur - Bishnoi Village, €10 (duur 5 uur) 
 • Jodphur - Meherangarh Fort en Jaswant Thada, €11 (duur 4 uur) 
 • Shekhawati - Jeeptocht in de regio, €16 (duur 3 uur) 
Naar verblijf
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen op basis van logies
 • Vermaak
 • Bezoek Fatehpur Sikri / Abhaneri / Ranakpur / Rattentempel Karni Mata
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • vergroeningsproject Justdiggit
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Brandstofheffing
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Luchthavenbelastingen
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Verblijf
 • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
 • Boekingskosten à €27,50
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • SGR-bijdrage à €5 p.p.
India , New Delhi , New Delhi city
Naam verblijf
Accommodatie SIK
Type verblijf
Hotels cf programma

Verblijf Accommodatie SIK

Beschrijving

De hotels zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal uiteraard een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. Niet ieder hotel tijdens deze rondreis beschikt over Wifi, andere hotels hebben Wifi soms tegen betaling, soms alleen in de hotellobby. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding zeker niet overal optimaal zijn, of het zelfs in zijn geheel laat afweten.

Je verblijft tijdens deze reis is op basis van logies.

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Mocht je de hele reis een kamer voor jezelf willen, dan kan dat in principe geregeld worden. Je betaalt daarvoor dan de éénpersoonskamertoeslag. De single kamers zijn vaker kleiner dan de tweepersoonskamers. Houd hier rekening mee.

De hotels die we (onder voorbehoud) gebruiken zijn:

 • Delhi - Hotel Bel Morris
 • Agra - Hotel Atithi
 • Kalakho - Umaid Lake Palace
 • Jaipur - Bissau Palace
 • Pushkar - Hotel Master Paradise
 • Udaipur - Hotel Vishnupriya
 • Jodhpur - Karni Bhawan
 • Bikaner - Hotel Raj Vilas Palace
 • Nawalgarh - Hotel Grand Haveli

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door goed opgeleide lokale Engelstalige, reisbegeleiders (in een enkel geval door Nederlandstalige reisbegeleiding). We merken dat onze reizigers dit enorm waarderen, vooral omdat deze reisbegeleiders in tegenstelling tot veel van hun Nederlandse collega’s meer en gedetailleerde kennis hebben van hun land. Hij/zij kent het gebied goed, kan achtergrondinformatie geven en zorgt dat de reis goed verloopt. Hij/zij weet hoe te handelen als er eens iets mis gaat, maar is géén wandelende encyclopedie. Daarvoor zouden we willen verwijzen naar een goed reishandboek.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Wij betalen de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Landarrangement

Bij de rondreizen is het mogelijk om alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kunnen wij op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen.

Reis boeken 'op aanvraag'

Omdat de dagprijzen aan fluctuaties onderhevig zijn, kunnen er reizen op aanvraag staan. Dit herken je aan het gele poppetje in de tabel met data en prijzen.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.

Groepssamenstelling

De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Mocht de groepssamenstelling nog niet zichtbaar zijn dan kan je altijd even contact met ons opnemen. 

90% van al onze reizigers is Nederlands of Belgisch, maar het kan voorkomen dat er bij een reis een enkele internationale reiziger meegaat. 

Vaccinaties

Bij veel reizen die we aanbieden zijn inentingen tegen de belangrijkste ziekten noodzakelijk. Niet het meest leuke deel van je reisvoorbereiding maar wel onvermijdelijk. Wij zijn niet medisch geschoold en mogen daarom hierover geen advies geven.

Je kunt bij www.thuisvaccinatie.nl gratis informatie aanvragen over welke inentingen je nodig hebt. Mocht je inentingen nodig hebben, dan kunnen zij op het moment dat het jou schikt bij je thuis langskomen om de benodigde inentingen te zetten. 

Verzekeringen

Een reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, repatriëring en medische kosten is verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen. Als je geen reisverzekering hebt afgesloten en er overkomt je iets in het buitenland, dan kan dit uitermate ernstige (ook financiële) consequenties hebben. Om deze reden verplichten wij onze deelnemers dat zij een geldige reisverzekering hebben. Ook raden wij je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten maar dit is niet verplicht. Je kunt natuurlijk zelf besluiten welk financieel risico je hierbij wilt lopen. 
Je kunt deze reis- en/of annuleringsverzekering bij ons afsluiten door dit bij boeking aan te geven. 

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Naar vervoer
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen op basis van logies
 • Vermaak
 • Bezoek Fatehpur Sikri / Abhaneri / Ranakpur / Rattentempel Karni Mata
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • vergroeningsproject Justdiggit
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Brandstofheffing
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Luchthavenbelastingen
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Verblijf
 • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
 • Boekingskosten à €27,50
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • SGR-bijdrage à €5 p.p.

Vervoer

Met het vliegtuig

Vluchtinformatie
in verband met de verschillende vluchtopties van diverse luchthavens en wijzigingen in de vluchtschema's is het niet mogelijk om één vluchtschema te publiceren. Ben je benieuwd naar de mogelijke vluchttijden? Bel of mail ons gerust.

De luchtvaartmaatschappij en het vluchtschema zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Het kan voorkomen dat er op de heen- en/of terugreis een overstap gemaakt moet worden en dat niet alle deelnemers hetzelfde vluchtschema hebben.

Vervoer ter plaatse
Gedurende deze reis hebben we op de transferdagen de beschikking over een eigen bus, waardoor we ook kunnen stoppen op mooie plekjes in de natuur. De transfers van en naar de luchthaven in Delhi zitten inbegrepen in de reissom.

Visum
Voor deze bestemming is een visum, elektronisch visum of toeristenkaart benodigd voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit. 

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
 • Verblijf
 • Hotelovernachtingen op basis van logies
 • Vermaak
 • Bezoek Fatehpur Sikri / Abhaneri / Ranakpur / Rattentempel Karni Mata
 • Overig
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • vergroeningsproject Justdiggit
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Brandstofheffing
 • Handbagage
 • Internationale vlucht
 • Luchthavenbelastingen
 • Ruimbagage
 • Vervoer - Bus
 • Alle transport met AC (mini) bus
 • Verblijf
 • Maaltijden (onbijt, lunch, diner en dranken)
 • Vermaak
 • Alle entreegelden
 • Optionele excursies
 • Overig
 • Bijdrage fonds voor calamiteiten à €2,50
 • Boekingskosten à €27,50
 • Fooien
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • SGR-bijdrage à €5 p.p.

 • SGR

Reviews over deze singlereis:

Klantwaardering

Gebaseerd op 1 reviews
10.0
Singlereizen
40 jaar
10

Fantastisch

Het was een fantastische vakantie met veel ervaringen. Ik heb veel van het land, de mensen, de cultuur, het eten en het drinken gezien. Hoewel ik na 16 dagen reizen mijn eigen huis/bed wel weer wilde zien, vond ik het ook jammer dat het er op zat.

Mijn tips

Sunny is een fantastische reisleider. Let een beetje op jouw kleding (niet te bloot). Pas op met eten op straat (Delhi belly).

Reisperiode: 14-10-2023 ~ 29-10-2023 / Accommodatie SIK

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen