NieuwsVlieg jij weer met ons mee?

Boek nú, betaal later

Vlieg jij weer met ons mee?

Vlieg jij weer met ons mee?
28 jun. 2020

Vlieg jij weer met ons mee?

Sta jij ook te popelen om met leuke singles naar een zonnig land te vliegen? Droom je al van een duik in de zee, een cocktail bij het zwembad, goede gesprekken, cultuur snuiven, relaxen of juist een actieve vakantie? Wij wel!

Veel landen hebben hun grenzen inmiddels geopend en de eerste vliegtuigen zijn alweer vertrokken naar onze favoriete vakantielanden. Na een korte aarzeling worden nu ook de vliegreizen weer volop geboekt.

Natuurlijk zorgen wij voor repatriëring
We kunnen reizen naar die vakantielanden waarvoor het reisadvies versoepeld is van 'oranje' naar 'geel'. Mocht je op vakantie zijn en het reisadvies wordt teruggedraaid naar 'oranje', dan zal de uitvoerende reisorganisatie zorgen voor repatriëring. Onze singlereizen zijn allemaal pakketreizen en dus hoef jij je hierover geen zorgen te maken. De uitspraak van onze premier Mark Rutte betreft alleen mensen die individueel met een los geboekt ticket op reis gaan.

Hoe veilig is het om met het vliegtuig op vakantie te gaan?
De luchtvaartmaatschappijen bevestigen dat vliegen absoluut veilig is. En ook de heer Van Dissel van het RIVM geeft aan dat het risico op besmetting in een vliegtuig heel klein is. De lucht in de cabine wordt om de 3 minuten ververst en gaat door speciale filters (de High Efficiency Particulate Air-filters) die de verspreiding van corona moeten tegengaan. Alle moderne vliegtuigen zijn uitgerust met deze filters. En omdat we wel naast elkaar zitten, maar ook allemaal in dezelfde richting is het gevaar voor besmetting volgens experts te verwaarlozen. Ook worden vliegtuigen vaker en grondiger gereinigd en wordt het contact tussen bemanning en passagiers tijdens de vlucht tot een minimum beperkt.

Wat is er nu anders?
Het dragen van een niet-medisch mondkapje op de luchthaven en in de vliegtuigen is verplicht. Een paar feiten:

  • Een mondkapje is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder;
  • Het mondkapje moet een niet-medisch mondkapje zijn: geen sjaal of andere creatieve oplossing;
  • Het is verplicht om het mondkapje tijdens de hele vlucht te dragen, ook tijdens het in- en uitstappen;
  • Het mondkapje mag alleen kort af om te eten en drinken;
  • Een mondkapje kun je maximaal vier uur gebruiken. Daarna moet je deze vervangen;
  • Je moet het mondkapje altijd vervangen als deze nat is geworden;
  • Zorg dat je zelf genoeg mondkapjes voor zowel de heen- als terugreis bij je hebt. Aan boord verkopen wij namelijk namelijk geen mondkapjes.
  • Aan boord is de service beperkter, om het contact zoveel mogelijk te vermijden
Voor vertrek zorgen wij dat je, tegelijk met je reispapieren, goed geïnformeerd wordt over de richtlijnen tijdens jouw vakantie. Ga je mee, want er wachten maar liefst 117 vliegreizen op jou!

Moment geduld...
0

Favoriete reizen

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete reizen
0 Mijn favoriete reizen